Synchronizace - Zálohování - KontaktyChybějící odkazy na www.htcsense.com

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
drastys
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: stř 05. led 2011 10:24:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 CM11
Tablet: Nexus 7 (2013) 16GB Wifi
Rom: KK 4.4.4 Stock ROM

Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od drastys » stř 05. led 2011 10:43:33

Zdravím všechný na tomto fóru,

nikde jsem nenašel vlákno k webovému rozhranní http://www.htcsense.com , proto zakládám nové téma, pokud jsem někde něco přehlédl tak se omlouvám.

K problému co s touto www mám....

Prošel jsem nějaké screenshoty a po přihlášení na tento web by nahoře měla být navigančí lišta s odkazama něco jako : Ovladací panel, Lidé, Zprávy atd .... nic takového tam nemám...

A v důsledku toho jsem ochuzen o hodně funkci, které by http://www.htcsense.com mělo nabízet.

Vyskytl se Vám někomu stejný problém?




Uživatelský avatar

Spook
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: úte 30. lis 2010 21:54:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od Spook » stř 05. led 2011 12:56:43

Mam to same. Vidim jen persmerovat hovory / zpravy, prozvonit zamknout a vymazat telefon a sledovat polohu telefonu. Navic ani jedno z toho mi nefunguje.....


Autor tohoto vlákna
drastys
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: stř 05. led 2011 10:24:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 CM11
Tablet: Nexus 7 (2013) 16GB Wifi
Rom: KK 4.4.4 Stock ROM

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od drastys » stř 05. led 2011 13:03:44

jo tak přesně to stejné vidím i Já ... jen s rozdílem že mi vše funguje ... dokonce i určování polohy ...

Uživatelský avatar

Spook
Stálý androiďák
Příspěvky: 107
Registrován: úte 30. lis 2010 21:54:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od Spook » stř 05. led 2011 13:32:05

treba to co je tady http://www.coolphone.cz/clanky/51-onlin ... co-dovede/ je u me uplne bez sance vidim jen tu zakladni obrazovku jako ty..
Jo prozvaneni mi funguje ale lokalizace telefonu ne. (mam to v nem povolene)

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od NaTuRaL » stř 05. led 2011 13:38:58

tak me to beha normalne, ale strasne pomalu, asi nejaky problemy se serverem



Autor tohoto vlákna
drastys
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: stř 05. led 2011 10:24:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 CM11
Tablet: Nexus 7 (2013) 16GB Wifi
Rom: KK 4.4.4 Stock ROM

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od drastys » stř 05. led 2011 13:57:07

to Spook: presne, to co je na tom screenshotu tak ani nahodou .... poloho mi taky nefungovala , ale kdyz jsem preinstaloval Locations tak to zacalo ficet, tohle radili nekde na nejakem foru ....


mash
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 03. led 2011 8:55:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od mash » pát 07. led 2011 1:53:04

Mne lokalizácia telefónu ani prezvonenie nefunguje ani po preinštalovaní Locations a povolení lokalizácie v telefóne.
A webové rozhranie htcsense nejde ani v Opere, FF, Chrome a ani v IE (iba tých zopár základných info).
Tak neviem či to nebude bloknuté pre SK/CZ... :(

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od NaTuRaL » pát 07. led 2011 14:01:38

no ja stim nemam problem - OPERA funkcni - nic jineho nepouzivam - a funguje me skoro vse krom hledani founu - ten mam nekde v ATLANTIKU u NIGERIE :shock: :shock:

Uživatelský avatar

marlborowims
Stálý androiďák
Příspěvky: 112
Registrován: úte 16. lis 2010 10:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: Historicky - HTC Desire HD, Nexus 5.
Tablet: Nexus 7 Wi-Fi 2012
Bydliště: Ivančice
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od marlborowims » pát 07. led 2011 23:02:37

Já mám to samé, ale lokalizace mi začla fungovat když jsem si v účtu změnil pohlaví. Nějak se to restartlo nebo co.
Oficiální ROM + Root


kaneeec
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 10. led 2011 16:14:02
Reputace: 0

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od kaneeec » pon 10. led 2011 17:14:46

Já mám úplně stejný problém. Taky vidím jen základní obrazovku a nikde nic dalšího...


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od lokoj » pon 10. led 2011 17:39:23

Mě to funguje bez problému a to mám Desire s portovanou romkou z Desire HD
Brnkám si na Ukulele


igamenir
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: pon 10. led 2011 23:37:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od igamenir » pon 10. led 2011 23:40:18

Před pár dny jsem se registroval na HTC Sense a když mi přišel verifikační odkaz, nefungoval - otevřela se přihlašovací obrazovka ale můj účet pořád nefungoval.

Dostal jsem tuto odpověď:
...
Co se týče HTCSense.com, zasílám prohlášení společnosti HTC:

Z důvodu údržby serveru a kvůli problémům s výkonem jsem byli nuceni na čas omezit některé z nabízených služeb.
Plná funkčnost bude brzy obnovena. Pracujeme na tom, aby stránka byla v provozu co nejdříve.
Možná Vaše problémy souvisí s tím.

Uživatelský avatar

marlborowims
Stálý androiďák
Příspěvky: 112
Registrován: úte 16. lis 2010 10:20:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: Historicky - HTC Desire HD, Nexus 5.
Tablet: Nexus 7 Wi-Fi 2012
Bydliště: Ivančice
Kontaktovat uživatele:

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od marlborowims » úte 25. led 2011 22:55:17

Jak dlouho budou ladit htcsense.com ? Mě 24.1. napsali následující: Není to důvod pro reklamaci. Dále prosím postupujte podle obchodního zákoníku ve Vaší zemi. HTC Sense.com je v procesu vylepšení a některé funkce byly omezeny. Nemáme informace o tom, kdy bude funkční pro všechny zákazníky. Prosíme o trpělivost a vězte, že pracujeme na tomto problému.

Chtěl jsem reklamovat telefon, protože nefunguje služba kvůli které jsem přihlédnul ke koupi právě DHD. Původně jsem chtěl jiný foun.
Oficiální ROM + Root


jirkap
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: ned 23. led 2011 14:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od jirkap » stř 03. srp 2011 13:56:24

Koukám, že to má asi každý kdo má Z.
Vidím stejné věci jako vy... bohužel.. :cry:
Samsung Galaxy S III - Jelly Bean 4.1.2

Uživatelský avatar

misut22
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 19. čer 2012 9:24:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: O+O 64GB black
Rom: BlissPOP

Re: Chybějící odkazy na www.htcsense.com

Příspěvek od misut22 » pon 09. črc 2012 19:16:36

nemam tam vubec nic - presmerovani hovoru, ani vyhledavani telefonu - kde je chyba? V telefonu bych mel mit co se tyce polohovych dat, vse povolene.
O+O 64GB black + BlissPOP

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti