Synchronizace - Zálohování - KontaktyChaos v kontaktoch - HTC Desire S

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 02. pro 2011 9:02:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cat B15

Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Peped » pát 02. pro 2011 9:11:53

Mam taky problem, kupil som si novy telefon a mam v tom chaos. Konkretne v kontaktoch! Dal som vsetko synchronizovat a teraz mam v zoname ked chcem volatz toto - Najprv nejakých 20 čisiel co su volane, neprijate (zatial 20 :)). Potom zoznam na SIM, potom prekopirovane v telefone to co na sim, a facebook. Ked hladam niekoho ide ma......

Otazky:
- Ako dam doprdele kontakty z facebooku aby neboli v zozname
- Dá sa zoznam volaných neprijatých a prijatých hovorov nejako limitovat napr. na 10?
- Ako dam aby som tam nemal kontakty Sim

Skusal som to nastavit ale stale si mi to vrati a mam tam zase vsetko.

Prosim poradte ako na to, zacinam ho neznasat kvoly tomu :roll:





norris
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 26. lis 2011 17:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DESIRE S

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od norris » pát 02. pro 2011 10:42:59

Peped píše:Mam taky problem, kupil som si novy telefon a mam v tom chaos. Konkretne v kontaktoch! Dal som vsetko synchronizovat a teraz mam v zoname ked chcem volatz toto - Najprv nejakých 20 čisiel co su volane, neprijate (zatial 20 :)). Potom zoznam na SIM, potom prekopirovane v telefone to co na sim, a facebook. Ked hladam niekoho ide ma......

OSOBNE MÁM POCIT, ŽE NEPRACUJEŠ S KONTAKTAMI AKO TAKÝMI. KONTAKTY, TAK AKO ICH ZREJME CHCEŠ NÁJDEŠ POD "APLIKÁCIOU" ĽUDIA/PEOPLE. TO O ČOM HOVORÍŠ JE IBA DIALER (predpokladam teda)

Otazky:
- Ako dam doprdele kontakty z facebooku aby neboli v zozname
UŽ KEĎ BUDEŠ V APLIKACII "ĽUDIA/PEOPLE, STLAČ MENU BUTTON A POTOM VYBER Z PONUKY "VIEW" A TAM SI ODKLIKAS/ZAKLIKAS CO SA TI MA ZOBRAZOVAT
- Dá sa zoznam volaných neprijatých a prijatých hovorov nejako limitovat napr. na 10? O TOMTO NEVIEM NIČ, DIALER POUŽÍVAM INTUITÍVNE, POSLEDNÉ VOLANÉ/PRIJÁTÉ MÁM HNEĎ A AK POTREBUJEM NIEKOHO, KOHO NEVIDIM HNED, TAK ZACNEM TUKAT MENO A HOTOVO
- Ako dam aby som tam nemal kontakty Sim TAK AKO FACEBOOK KONTAKTY




Skusal som to nastavit ale stale si mi to vrati a mam tam zase vsetko.

Prosim poradte ako na to, zacinam ho neznasat kvoly tomu :roll:


PREČÍTAJ SI NÁVOD A AŽ POTOM ZACNI NEZNASAT SVOJ NOVÝ TELEFÓN :) ...good luck :rtfm:
.....................................................................
NORRIS|DESIRE S|A 2.3.5|S 3.0


Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 02. pro 2011 9:02:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cat B15

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Peped » pát 02. pro 2011 11:34:04

Dakujem za odpoved ;)

Kliknem dole na "telefon" a tam to mam tak vsetko v kope. V tom "ludia" je to tak ako to chcem ale tam sa nedá rýchlo hladat :cry:. A je to odruky.

Takže ked to zhrnieme tak sa to tak ako to chcem neda? Vadia mi tam prave tie z facebooku a tie zo SIM si jednoducho vymažem a budu len v telefone a hotovo.

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Mishack » pát 02. pro 2011 11:38:36

norris: Ty si zase precti pravidla fora a neco o netikete...

(citovani predchoziho prispevku, psani velkymi pismeny ...)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Wotan » pát 02. pro 2011 11:45:49

Otvor si kontakt (duplicitný) a v pravo hore máš takú ikonku a nápis zlúčiť. Na ňu klikni a postupuje podľa intuicie a vlastného uvazenia aké kontakty chceš zlúčiť.
A ak toto nepomôže tak treba zrušiť všetky synchronizacie kontaktov a používať len tie čo máš uložené v telefóne....



norris
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 26. lis 2011 17:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DESIRE S

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od norris » pát 02. pro 2011 12:27:42

mishack:

"Citovat předchozí příspěvek je zakázáno. Jediná vyjímka je povolena pokud se citovaný text rozděluje do struktury a odpovědi na něj jsou vkládány mezi jednotlivé části citovaného textu. Zde ale platí, že citace má být co nejkratší a nerelevantní text má být z citace odstraněn."

Capslock mal sluzit len na lepsie oddelnie odpovedi. Nekrical som a ani neurazal. DOKONCA som poradil.
Poznamka na zaver nebola ustipacna, ani myslena inak ako len tak ako bola napisana, ze si ma dotycny precitat navod skor, ako zacne nenavidiet svoj mobil.
druha cast veci hovori sama za seba.

:down:
.....................................................................
NORRIS|DESIRE S|A 2.3.5|S 3.0

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Mishack » pát 02. pro 2011 12:47:43

norris píše:Capslock mal sluzit len na lepsie oddelnie odpovedi.
Coz se tedy moc nezadarilo. Hlavne, ze je to cele oranzove... nebudu dal rozsirovat OT.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
Peped
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 02. pro 2011 9:02:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cat B15

Re: Chaos v kontaktoch - HTC Desire S

Příspěvek od Peped » pon 05. pro 2011 22:04:43

Takže, spojil som si tie kontakty a zo sim som si vsetko vymazal (dufam že to nebudem lutovat :no: ), a teraz to mam tak nejak ako som chcel. Trochu som sa prisposobil ja a trochu telefon, teraz si už asi len treba zvyknut.

Dakujem za pomoc ;)

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host