Synchronizace - Zálohování - KontaktyUltimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » pát 31. srp 2012 8:56:22

Zdravím,na xda-developers.com je možnost vyykoušet ,,Ultimate Backup Tool,, na kompletní zálohu bez nutnosti rootu telefonu (pouze od ICS).Už někdo testoval?Já se snažím už 2 dny zprovoznit na mé Xperii P a stále se mi nedaří :-) Tak bych rád znal Vaše zkušenosti,probémy,apd... :-)
Viz: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1844032





abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od abernas » stř 05. zář 2012 10:34:23

Zkusil jsem to na galaxy nexus a nic :-( Jen to probliklo a hotovo. Zkousel jsem jak tu prvni verzi odsud tak 1.2.2 z toho fora. Ovladace mam nainstalovane, USB ladeni jsem povolil


Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » stř 05. zář 2012 13:01:17

Uz jsem myslel,ze se o to nikdo ani nepokusi :-)
No,zrovna na tvem telefonu by to melo byt funkcni....
Ja nemuzu rozbehnout svoji Xperii P..vse probehne v poradku,ale kdyz potvrdim moji volbu ,tzn.treba ,,5,,...tak by se nasledne melo na telefenu zobrazit okno s dokoncenim zalohy...ale nic takoveho se bohuzel nedeje :-)
V kterém kroku ti to ,,problikne,,?


abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od abernas » stř 05. zář 2012 13:04:36

Vsechno se deje v tom programu.
Spustim, vyberu volbu a potvrdim a ono to blikne a vrati se to do toho okna s volbama. Cele je to otazka vteriny. Prave proto, ze mam A 4.1.1 tak jsem cekal, ze to bude bez problemu. Ale neni :-(


Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » stř 05. zář 2012 15:03:29

"ADB" a tvé zařízení Ti to po spuštění našlo?
Mě ta poslední verze 1.2.2 nenalezne připojený telefon,ale jinak se to dále chová jako u předchozích verzí...
Docela by se mě tento způsob zálohy bodnul,mám v tel.různe app+hry,kde potřebuji uložená data zálohovat..takže jiný způsob bohužel není :-)
Naposledy upravil(a) ramon.dexter dne stř 05. zář 2012 15:19:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Takhle prasácky napsanej příkaz snad ani nemyslíš vážně...(upraveno)



ku8ba
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 07. črc 2011 21:06:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SONY Xperia T
Rom: 4.0.4 original ROM

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ku8ba » čtv 06. zář 2012 9:14:34

Ahoj, nějak jsem to nepochopil...tato utilitka umí zálohovat i aplikace s jejich nastavením? To by bylo super pro nás, co nemáme root... ;)
Motorola Amio - Siemens C35i - SonyEricsson T65i - Nokia 6100 - Nokia 6230i - Nokia 6234 - Nokia E51 - HTC Wildfire - iPhone 4 - Samsung Nexus S - Samsung Galaxy Nexus - Sony Xperia S - Sony Xperia T


Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » čtv 06. zář 2012 10:04:14

Ano...a prave o to jde...:-) ...me jde hlavne o savy her 8-)
Je to momentalne jedina moznot bez rootu..:-)Teda,pokud to zrovna fakčí :DD


abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od abernas » čtv 06. zář 2012 14:37:48

v te verzi 1.2.2 mi to pise ze nemam pripojene zarizeni. Tak nevim, ze by to bylo v ovladacich?


Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » pát 07. zář 2012 7:48:06

JJ,to pise i me...ale podle vyvojare by to nemelo vadit ... :roll:


abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od abernas » pát 07. zář 2012 7:53:45

Tak v mem pripade to vadi, protoze to vubec nic neudela


Autor tohoto vlákna
ice.bc
Androiďák!
Příspěvky: 297
Registrován: úte 11. kvě 2010 20:45:58
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Ascend P7
Mobil 2 / ROM: Honor 7

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od ice.bc » pát 07. zář 2012 9:14:55

No to me prave take ne :DD Ale jinak se to chova na win32 a jinak na win64....
Na win64 se dostanu právě až do té fáze,kdy má vše pokračovat na telefonu...
Na win32 končím hned na začátku.."adb nenalezeno"

Schválně vyzkoušej,když spustíš příkazový řádek,zadáš příkaz "adb devices",zda ti najde tve zarizeni....u mne takto OK.


gandalf55
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 06. čer 2011 10:47:58
Reputace: 0

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od gandalf55 » pon 29. říj 2012 10:49:58

Zdravím. Záloha na mém SGSII 4.0.4. se opakovaně nedaří. Vše probíhá podle popsaných postupů, ale ve chvíli, kdy se na telefonu objeví hláška: "Úplná záloha, obdrželi jsme požadavek na úplnou zálohu..." a dole dvě možnosti "Nezálohovat" a "Zálohovat data", zůstává volba "Zálohovat data" neaktivní. Po tapnutí na ní se nic neděje. V PC se sice objeví soubor backup.ab, ale s nulovou velikostí. Po chvílí pak na PC vyskočí hláška Backup complete. Nevíte někdo, čím to může být?


vlakila
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: stř 25. kvě 2011 11:44:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od vlakila » čtv 06. pro 2012 21:56:24

Mám stejný problém jako gandalf55. Opravdu nikdo nevíte jak to vyřešit? :help: :help:


Viper
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 22. pro 2012 14:16:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SIII
Rom: Originál

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od Viper » sob 22. pro 2012 14:19:42

Stejný problém jako dva uživatelé výše, nevíte někdo co s tím? :help: Prostě tlačítko na vytvoření zálohy v SGS3 nejde zmáčknout, jde jen zálohu stornovat :cry:


klaskor
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: pát 21. pro 2012 11:04:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Smsung Galaxy A5 /2017/ kedysi Samsung Galaxy S2

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od klaskor » ned 30. pro 2012 0:32:42

Takze som to skusil zalohovat s verziou Ultimate Backup Tool v1.3.2 moj Samsung Galaxy S2 4.0.4.
Program pekne nabehol. Skusal som rozne zalohy a vseto prebehlo OK na telefone to chcelo potvrdit zalohu dal som heslo a trvalo to cca hodinku 7GB zalohu vsetkych aplikacii aj na karte.Jedine co neslo tak nesla polozka c.5 Backup apps tu sa vytvorila zaloha o velkosti 0


bengas
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 04. led 2011 17:16:51
Reputace: 0

Re: Ultimate Backup Tool - záloha bez nutnosti root

Příspěvek od bengas » úte 05. úno 2013 12:45:03

Zdravím, tak prave to delam, uplne vseno, kapacitne mam obsazeno necelych 10 GB a zda ze aplikace se zazalohovaly, na pc to neni videt, ze by aplikace jela, ale v telefonu (S3) to ukazuje co prave zalohuje, bohuzel ne v jake je fazi (procenta, atp.). Nicmene kdyz si dany soubor v pc zkontroluji, tak prubezne narusta, bohuzel to chvili trva. Nicmene spis bych se radeji zeptal, zda nekdo mate zkusenosti s aplikaci ClickFree Backup, kterou jsem nejdrive pouzil, zazaholovala mi (do google drive) kontakty, kalendar, poznamky, fotky, pak se to ale bohuzel nejak seklo a ted kdyz chci dat zalohovat tak napise unable connect to cloud check your internet connection a nic se s tim delat neda. Jedine ze bych zmenil misto zalohy,ale to nechci delat momentalne ...

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host