Synchronizace - Zálohování - KontaktyCWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » sob 27. říj 2012 18:17:48

Ahoj všem.

Už asi druhý měsíc my leží na poličce HD2 s poškozenou základovkou (nejde nabíjet). Uvažuji, že pokud ještě neseženu někoho, kdo levně prodá základovku, nebo to nějak jinak nevyřeším, půjdu do nového mobilu. Zatím asi do SGS2. Z HTC mám komplet zálohu provedenou v CWM a paměťovku pečlivě skladuji s veškerým obsahem. Pokud se mi do ruky tedy dostane nový mobil budu mít šanci do něj nacpat aplikace a jejich data z HTC, aniž bych musel dělat ROOT? Půjdou z CWM zálohy nějak vytáhnout data a dát do Samsungu? A co externí oddíl na kartě, projeví se nějak na nerootlém telefonu?
Díky za rady





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16679
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od ludekbrno » sob 27. říj 2012 18:25:15

To je bez šance, jedině do stejného telefonu.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

STELKER
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: sob 14. srp 2010 10:38:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global 4/64gb
Mobil 2 / ROM: Blackberry Z10 LTE

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od STELKER » sob 27. říj 2012 18:26:55

TitaniumBackup umí z nadndroid backup vytáhnout app+data.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » sob 27. říj 2012 18:44:51

Jak to myslíte? Nainstalovat Titanium do toho "nenabitelného" , udělat zálohu a tu obnovit v jiném mobilu? Jo a jen tak dotaz mimo téma... Proč má kontakt na nabíjení mobilu 3 póly? Asi blbej dotaz, ale + - a co mezi tím? Něco ohledně monitoringu teploty baterie?


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16679
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 204
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od ludekbrno » sob 27. říj 2012 18:59:51

K těm kontaktům: přesně tak. Snímání teploty baterie, případně ještě identifikace typu baterie.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » sob 27. říj 2012 19:07:32

Díky za potvrzení. Lámal jsem si s tím hlavu nedávno.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Pedro1 » ned 28. říj 2012 16:52:42

K tomu Titanium Backupu, je ale potreba root a poridit si plnou verzi programu.
Jinak ti to vytahne z CWM zalohy.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » pon 29. říj 2012 15:48:19

Vždyť to chci z CWM zálohy, ne? :shock:

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Pedro1 » pon 29. říj 2012 16:15:55

Reagoval jsem na toto:
Kuba545 píše:Jak to myslíte? Nainstalovat Titanium do toho "nenabitelného" , udělat zálohu a tu obnovit v jiném mobilu? Jo a jen tak dotaz mimo téma... Proč má kontakt na nabíjení mobilu 3 póly? Asi blbej dotaz, ale + - a co mezi tím? Něco ohledně monitoringu teploty baterie?
Chtel jsem napsat, ze zalohu nemusis delat, kdyz ji mas, asi jsem se blbe vyjadril :). Ale root te nemine.
A k baterce:asi to bude nejaky monitoring, aby mobil poznal, na kolik je baterka nabita + teplota, jinak nevim.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » pon 29. říj 2012 17:07:23

Dobře díky. Tak ono když to porovnám, root ani není na škodu. Je více možností vylepšit mobil. Na druhou stranu také ho rozházet, ale to už je na mém rejpání se v něm. :lol:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Kuba545
Stálý androiďák
Příspěvky: 152
Registrován: sob 14. črc 2012 19:58:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S2 Android 4.0.4
Rom: Origoš
Bydliště: Jižní Čechy

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Kuba545 » úte 13. lis 2012 15:57:42

Tak mám už vyměněnou základovku a vše funguje. Teď jsem si chtěl obnovit zálohu z CWM v CWM které tam je. Tváří se, že vše jede a najednou, jakmile naskočí restoring android.secure, vše se vrátí na úvodní (stránku) v CWM a mobil je beze změny :( Nevíte čím to může být? Magldr tam je a CWM mám verzi 4.0.0.0 . Jakou verzi sme tam měl původně netuším, ale to snad nemůže mít vliv, ne? Dá se CWM odstranit a znovu nahrát?

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: CWM záloha z HTC HD 2 na jiný mobil?

Příspěvek od Marek989 » úte 13. lis 2012 20:41:46

Vliv to ma. CWM samozrejme prehrat jde, staci si z xda-developers stahnout CWM 5.0.2.6 CWR pro HD2, v recovery das mount USB storage a .zip prekopirovat na kartu, v CWM flashnout, vypnout mobil, zase zapnout CWM a mas novejsi CWM. Pote zkus obnovit zalohu.
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host