Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: Titanium backup

Příspěvek od JiGr » pon 09. črc 2012 9:39:54

To nevim. Dela mi to ale i na ROMce, se kterou jsem problem nemel.





Michal123
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 23. led 2012 11:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D
Rom: originál HTC

Re: Titanium backup

Příspěvek od Michal123 » sob 18. srp 2012 13:03:44

Ahoj. Potřebuju naformátovat pam. kartu. Mám 32gb. A už na ní mám jen ani ne 1Gb volného prostoru. Stahoval sem dříve hry ( co měli přes giga) a různé kraviny. Ale mám zálohované programy v TB. Jakou složku mám zálohovat, abych nepřišel o data ? Stačí zálohovat složku Titanium Backup ? Nebo ještě musím zálohovat nějaký věci z jiných složek? Třeba ze složky Android ? Díky moc za odpověĎ :)

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Titanium backup

Příspěvek od Pedro1 » sob 18. srp 2012 15:35:11

to Michal123:ahoj, jsou dve moznosti.
1.) Bud to zazalohujes cely, ale i se skrytyma souborama na pc, naformatujes a zase obnovis (pokud tam mas presunute nejake programy, a chces je zachovat)
2.) Kdyz pises, ze mas vse zalohovane v TB, tak staci jen presunout TB adresar, pozor na skryte soubor, pokud tam jsou. A udelat tovarni nastaveni a presunout zpet TB slozku a vse obnovit pres TB.


Michal123
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 23. led 2012 11:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D
Rom: originál HTC

Re: Titanium backup

Příspěvek od Michal123 » sob 18. srp 2012 21:58:37

No použiju druhou možnost. Vše důležitý snad mám zálohovaný. Mě de o to jest-li TB používá pouze tu svou složku a nemá třeba ještě schované soubory jinde. Snad ne :) Díky za radu.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Titanium backup

Příspěvek od Pedro1 » ned 19. srp 2012 13:30:31

Pouziva svoji slozku :DD .



Jonasisko
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: ned 19. srp 2012 12:06:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gs III i9300 Stock 4.3
Mobil 2 / ROM: note 9005 Stock 4.3
Rom: Stock momentálně

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jonasisko » sob 25. srp 2012 20:35:18

jsem to tu nějak nemohl najít, dá se nějak zálohovat celá rom na jednom telefonu a tu zalohu i s rom a vsim mozny nahrat do jineho telefonu? :)

Uživatelský avatar

Neo-Mike
Androiďák!
Příspěvky: 355
Registrován: pon 19. pro 2011 15:09:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia SP
Tablet: Google Nexus 7
Bydliště: Břeclav

Re: Titanium backup

Příspěvek od Neo-Mike » sob 25. srp 2012 21:34:23

Jsi to zde nemohl najít, protože tvů dotaz se netýká Titanium backup, ale CWM Recovery. Tam se provádí záloha célé ROM. Osobně bych to nezkoušel, je možné, že by sis provedl brick telefonu. Osobně ani nevidím důvod, proč to dělat.


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: Titanium backup

Příspěvek od JiGr » ned 26. srp 2012 13:28:11

Je mozne udelat pres widget zalohu jen jedineho programu? Nikde jsem na to neprisel.


matcho13579
Androiďák!
Příspěvky: 664
Registrován: ned 14. srp 2011 15:47:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Twitter: matcho13579

Re: Titanium backup

Příspěvek od matcho13579 » ned 26. srp 2012 14:24:11

Obávam sa, že nie, takže asi preto si na to neprišiel, lebo sa to nedá
Samsung Galaxy S @ CM10.1;
Asus Nexus 7 FHD @ PSX v2 KitKat;
Ďalšie zariadenia: Huawei: G300, G510; ZTE Blade

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Titanium backup

Příspěvek od Pedro1 » ned 26. srp 2012 17:30:28

Jonasisko píše:jsem to tu nějak nemohl najít, dá se nějak zálohovat celá rom na jednom telefonu a tu zalohu i s rom a vsim mozny nahrat do jineho telefonu? :)
No, mozna by to slo, nikdy jsem to, ale nedelal. Ale musel by ten telefon byt uplne stejny i stejny hboot a recovery. Ale jen na vlastni riziko!!!!!

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » úte 02. říj 2012 7:16:14

Kdo máte s programem větší zkušenosti, netušíte, jakým způsobem zálohovat štítky/labels (potažmo celé nastavení TB, včetně např. login na Dropbox), abych je nemusel po změně ROMky vytvářet znovu? Mám v nastavení TB povolenou automatickou zálohu nastavení, ale ta mi nefunguje, přesto, že SD kartu jsem neformátoval a obsah složky /data/ jsem neměnil. Stalo se mi to již 2x, TB mám koupené a nic na tom nemění, jestli ho instaluji z marketu nebo flashnu z CWM. Za radu budu vděčný, je to totiž pěkná otrava ;)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od radegast » stř 03. říj 2012 7:11:42

cybern píše:...Mám v nastavení TB povolenou automatickou zálohu nastavení, ...
... to je nastavení samotného TB.
Jestli chceš zálohovat např. login do Dropbox-u tak to zazálohoješ na kartě Záloha/Obnovení u jednotlivých aplikací.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » stř 03. říj 2012 7:25:11

Špatně jsem se asi vyjádřil, myslel jsem samozřejmě zálohu nastavení TB, ve kterém mám např. vyplněný login do Dropboxu, nastavení automatických záloh aplikací do cloudu, nastavení chování TB...Z té zálohy, kterou si TB automaticky vytváří na kartě ve složce data/com.keramidas.TitaniumBackup se mi po reinstalaci nikdy nic neobnovilo. Ale hlavně mi jde o ty štítky (a nechci to řešit další aplikací, jako je Folder Organizer).

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » pon 08. říj 2012 12:07:32

já by jsem rozhodně uvítal nějaký návod/popis jednotlivých funkcí které TB nabízí.
Docela se v některých, asi v docela hodně, věcech ztrácím a spíše se snažím využívat BT podle toho, k čemu si myslím že ta funkce asi patří a co má dělat.
Což se mě ale moc dobře nedaří.
Můžete mě třeba někdo popostrčit/mírně nakopnout směrem kde tyto informace získám?
Samozřejmě uvítám tyto informace v češtině.
Díky

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Titanium backup

Příspěvek od Sentinel » úte 09. říj 2012 8:33:34

Pochybuji, ze v cestine bude nekde manual k teto aplikaci, tady mas kompletni oficialni manual, ale v anglictine /s pomoci translatoru si ten zaklad prelozis/:

http://www.titaniumtrack.com/kb/titaniu ... guide.html

Vicero mozna pochytis z videi :

http://www.youtube.com/watch?v=vuvDTS9RDrM
http://www.youtube.com/watch?v=kytnXRULSCo
http://www.youtube.com/watch?v=Dm3jiT5JnXw
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » úte 09. říj 2012 9:01:35

Zatím jsem se nepodíval, nicméně mě teď spíše zajímá k čemu slouží štítky?
Nekamenujte mě za neznalost :sad:

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » úte 09. říj 2012 9:39:17

Štítky jsou dobrá pomůcka pro dávkové zálohování, dá se například vybrat, které skupiny aplikací kdy zálohovat. Nebo při obnovování po full wipe je to dobré, např. nejdřív obnovím všechny aplikace se štítkem hry, potom je dávkově přesunu na kartu, aby bylo místo v interní paměti a obnovím všechny ostatní aplikace. Prostě pomáhají udržet si v zálohách pořádek, což se hodí, pokud máte v telefonu nainstalováno 100+ aplikací...

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 311
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Titanium backup

Příspěvek od Sentinel » úte 09. říj 2012 9:39:46

Stitky vytvaris pro tebou definovane aplikace, ktere chces zalohovat z duvodu, ze potrebujes mit aktualni data, takze je to tebou definovane pojmenovani ... tebou vytvoreny vlastni filtr pro zalohovani. Je to i v tom anglickem manualu, vyhledej si retezec "label" ...
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 10.1.0.250(C431E10R5P1)
EMUI 3.1.0

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » úte 09. říj 2012 10:01:20

Děkuji za informaci. Aby nedošlo k omylu, já Eng částečně umím. Jen prostě dávám přednost CZ, je to lenost :-( Na Eng návod se podívám až doma, v práci to díky nastavení group police managementu nelze.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » úte 09. říj 2012 20:42:32

Tak jsem se k tomu ještě nedostal :-(
Jde nějak editovat / vybírat barvy štítků? Já na to nepřišel.
Díky za informaci.

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » úte 09. říj 2012 20:58:56

Stačí dát upravit filtry a v tom dialogu až dole je vidět všechny vytvořené štítky a vedle nich tlačítko upravit. Tam jde potom změnit barva, jméno štítku i upravit přiřazení aplikací.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » stř 10. říj 2012 4:42:19

Díky

Uživatelský avatar

Polsonside
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: sob 28. črc 2012 13:07:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: OMEGA v19.2 JB 4.1.2

Re: Titanium backup

Příspěvek od Polsonside » úte 16. říj 2012 19:48:52

Ahoj, v úvodu teda hned musím pobrečet nad tragickou grafickou úpravou aplikace, tlačítka mám tak nějak rozházená, v liště s nabídkou vidím pouze část textu, prostě děs, myslím si, že za peníze, které autor již získal by mohl rozhodně něco s tím udělat.
Takže vzhledem k tomu, že nevidím pořádně popisky a nechci něco posrat, poprosím někoho, kdo mě navede, jak udělat první zálohu všech uživatelských aplikací včetně dat a nastavení.
Děkuji.
[ROM] OMEGA v19.2 Jelly Bean 4.1.2 [XWLS8]


matcho13579
Androiďák!
Příspěvky: 664
Registrován: ned 14. srp 2011 15:47:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Twitter: matcho13579

Re: Titanium backup

Příspěvek od matcho13579 » úte 16. říj 2012 21:15:53

Tlačidlo ponuka -> Dávka -> Zálohovať všetky užívateľské aplikácie a potvrdiť
Samsung Galaxy S @ CM10.1;
Asus Nexus 7 FHD @ PSX v2 KitKat;
Ďalšie zariadenia: Huawei: G300, G510; ZTE Blade

Uživatelský avatar

Polsonside
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: sob 28. črc 2012 13:07:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: OMEGA v19.2 JB 4.1.2

Re: Titanium backup

Příspěvek od Polsonside » stř 17. říj 2012 13:47:20

Takovou možnost u sebe nevidím.
První nepochopitelná věc, nevidím na hlavní obrazovce aplikace svojí SD kartu.
Pouze: systémová ROM, vnitřní pamět a vnitřní SD pamět.
V nabídce žádné "dávka" nemám.
[ROM] OMEGA v19.2 Jelly Bean 4.1.2 [XWLS8]

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » stř 17. říj 2012 14:18:55

Takto vypadají ty důležité obrazovky v TB.
1) Na první se dostaneš stisknutím tlačítka nahoře Zálohování/obnovení - je na ní vidět seznam aplikací podle nastaveného filtru a stav záloh. na jejím vrchu (pod levým tlačítkem Plánovač, na screenu není vidět), je šedý řádek a nápis Klikněte pro upravit filtry.
2) Po jeho stisku se dostaneš na druhou obrazovku, kde se nastavuje filtr - pro zobrazení všech uživatelských nezálohovaných aplikací proveď nastavení tak, jak je na obrázku. A na tu třetí obrazovku se dostaneš po stisknutí tlačítka s fajfkou, které je vidět na prvním obrázku přímo pod hodinami.
3) Na té třetí je pro zálohu všech aplikací a jejich dat třeba stisknout Zálohování všech uživatelských aplikací + systémových dat. Pokud máš na telefonu root (a povolený root přístup pro TB) a aplikaci legálně staženou, nechápu, proč by se měla zobrazovat nějak nekorektně.

Obrázek

Uživatelský avatar

Polsonside
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: sob 28. črc 2012 13:07:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: OMEGA v19.2 JB 4.1.2

Re: Titanium backup

Příspěvek od Polsonside » stř 17. říj 2012 16:40:33

Moc děkuji za podrobný návod, již mám zálohováno na SD kartě :)
Aplikaci mám korektně koupenou, prostě má ošklivé grafické prostředí a především popis funkcí v nabídce nemám vidět celé.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Polsonside dne stř 17. říj 2012 17:06:10, celkem upraveno 8 x.
[ROM] OMEGA v19.2 Jelly Bean 4.1.2 [XWLS8]

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » stř 17. říj 2012 16:46:14

Není zač, hlavně že se vše podařilo ;) Tak žádná designová hitparáda to není, ale svoje funkce plní na 100%, a to je důležité. A od starších verzí udělala i co se týče grafické podoby velký skok, jak je vidět např. hned na prvním screenu v tomto tématu ;)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od radegast » stř 17. říj 2012 19:21:02

Polsonside píše:...a především popis funkcí v nabídce nemám vidět celé....
Často stačí otočit telefon naležato ;)
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Polsonside
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: sob 28. črc 2012 13:07:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: OMEGA v19.2 JB 4.1.2

Re: Titanium backup

Příspěvek od Polsonside » stř 17. říj 2012 19:40:00

Často ano ale v tomto případě ne (samozřejmě sem to otestoval) ale aplikace nijak nerozumí režimu landscape, můžeš zkusit sám. ;)
[ROM] OMEGA v19.2 Jelly Bean 4.1.2 [XWLS8]

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host