Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » pon 22. říj 2012 7:50:26

Tak jak je to s Juice Defender nevím, ale Droid Stats (a Apex nebo Nova) umí export/import nastavení. Osobně bych se tedy nebál zkusit obnovit i ty aplikace jako launcher apod., pokud by se pak objevily nějaké problémy, vždycky se dá aplikace komplet i s daty odstranit...




Uživatelský avatar

Polsonside
Androiďák!
Příspěvky: 326
Registrován: sob 28. črc 2012 13:07:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: OMEGA v19.2 JB 4.1.2

Re: Titanium backup

Příspěvek od Polsonside » pon 22. říj 2012 13:47:48

Moje řeč :D
Snad JB opraví ten problém se zobrazováním textové nabídky aplikací při mode landscape.
[ROM] OMEGA v19.2 Jelly Bean 4.1.2 [XWLS8]


Davond
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 28. čer 2012 13:59:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q

Re: Titanium backup

Příspěvek od Davond » úte 30. říj 2012 21:46:06

Zdravím, když chci přejít z CM9 (ICS) na GB, a chci si všechno zazálohovat, včetně SMSek, aplikací apod, mám zálohovat uživatelské aplikace vč. systémových dat nebo bez systémových dat? Díky ;)

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » stř 31. říj 2012 7:44:48

Bez systémových
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


Davond
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 28. čer 2012 13:59:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q

Re: Titanium backup

Příspěvek od Davond » stř 31. říj 2012 16:39:03

Přešel jsem tedy úspěšně na MIUI ROM, dal obnovit, aplikace se obnovili, včetně nastavení, ale SMSky ne :( resp. napsalo to, že se obnovily, ale v SMSkách nejsou. Na té CM9 sjem tam měl jinou aplikaci na SMS, mělo to takovou zelenou hranatou bublinu jako ikonu. Teďka mám oranžovou bublinu. Hledal jsem tu aplikaci z CM9, ale nenašel jsem, rád bych jí měl, přišla mi přehlednější. Předem díky za radu ;)


Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Wotan » stř 31. říj 2012 16:57:04

skus si zvyknúť na tú v miui je jedna z najlepších. Tie v CM na ňu nemajú.

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » stř 31. říj 2012 16:58:01

Pokiaľ ti tu aplikáciu neobnovilo tak nieje kompatibilna s danou verziou rom. Titanium ti sms neobnoví, na to su iné aplikácie. Napr. SMS Backup
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » stř 31. říj 2012 17:01:42

Titanium umí právě zálohovat i sms a historii hovorů. Stačí stisknout menu a zvolit "Zálohovat data do XML", pak si vybrat co zálohovat a kam, a je to. Jak je to s kompatibilitou té zálohy mezi různými ROM nevím, mezi CM9 a CM10 mi to však šlo bez problémů.

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Wotan » stř 31. říj 2012 17:02:55

titanium vie zalohovat aj sms. Ak isiel z cm9 na GB MIUI tak mu to určite neobnový. Ale miui má podľa mojich skúseností super app na sms.


Davond
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 28. čer 2012 13:59:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q

Re: Titanium backup

Příspěvek od Davond » stř 31. říj 2012 17:32:30

Spíš mi šlo o SMSky jako takový, než o aplikaci, na všechno se dá zvyknout :) Měl jsem zprávy zazálohovaný i v MyPhoneExplorer, ale i tam mi napsalo, že se to obnovilo, ale SMSky nikde. Takže asi už není jiná možnost, než se s nimi rozloučit :|


EDIT: Tak nakonec jsem svého docílil. Náhodou jsem se kouknul v MPE do doručených zpráv, a byly tam všechny (včetně ty, co jsem měl v CM9), ale přitom v telefonu se mi nezobrazovaly. Udělal jsem znova obnovu, napsalo mi to sice, že to je na jiný model (?), tak že může být problém s kompatibilitou, ale nakonec dobrý a obnovily se mi všechny :)

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Wotan » stř 31. říj 2012 18:28:12

titanium vie zalohovat sms do xml a potom ich samozrejme aj obnovit.

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Titanium backup

Příspěvek od NaTuRaL » stř 07. lis 2012 16:12:17

tak ted vysel clanek jak si ulehcit obnovovani pri instalaci nove rom http://www.svetandroida.cz/novy-titaniu ... um=twitter

Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od mitsuu84 » sob 10. lis 2012 18:07:26

Tak jsem to vyzkoušel,udělal sem update.zip všech aplikací,nahrál novou ROM,ale pak při flash zip balíčku aplikací z titanium backup mi to nejde,píše to pořád E:error in sdcard/update.zip (status 0).Ostatní zip mi jdou flashnout v pohodě.Tak nevím kde je chyba :(
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 11. lis 2012 9:32:37

aky velky mas ten subor?
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od mitsuu84 » ned 11. lis 2012 16:06:14

Tak to už nevím,protože jsem ten update.zip smazal a obnovil aplikace klasicky přes TB.Jako že je nějaká maximální velikost flash souborů a větší to neflashne?
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 11. lis 2012 16:50:15

asi ti ho vytvoril vadne
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


gundzer
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: stř 05. led 2011 19:35:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Titanium backup

Příspěvek od gundzer » ned 11. lis 2012 21:00:45

zalohoval som hru a ked ju chcem obnovit tak vyskoci okno obnovovanie a ono to obnovuje a obnovuje a nic.ako dlho to ma obnovovat.vyskusal som viacero aplikacii a stale len obnovuje aj 20 minut a nic.


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: Titanium backup

Příspěvek od StSv » pát 07. pro 2012 22:37:41

Takže je lepší při používání té nové funkce všechno zazálohoavat i 'postaru'?


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Titanium backup

Příspěvek od Martas38 » sob 08. pro 2012 12:18:15

Mám stejný problém jako mitsuu84.


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: Titanium backup

Příspěvek od StSv » sob 08. pro 2012 12:37:57

A jak velký ten .zip máš ? Zkouším MyBackup, snad to bude lepší než Titanium, uvidíme.

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » sob 08. pro 2012 12:41:30

ja som mal 1.1 GB
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: Titanium backup

Příspěvek od StSv » sob 08. pro 2012 17:38:46

Tak jsem se na to vyj... myslíte, že záloha přes MyBackup pojede stejně ? Nebo se záloha smaže společně s novou ROMkou ?

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 09. pro 2012 6:45:58

Pôjde, je to zalohovane na karte
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: Titanium backup

Příspěvek od StSv » ned 09. pro 2012 9:52:48

Právě, že že já to mám na interní paměti, že ale na SD kartu to hodit můžu.

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 09. pro 2012 10:28:28

Čo máš v internej pamäti, titanium nemá možnosť zalohovat do internej pamäti
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: Titanium backup

Příspěvek od StSv » ned 09. pro 2012 13:29:14

MyBackup save


Stibor01
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: sob 29. říj 2011 15:09:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia mini
Rom: CM10,Mesa kernel 2,1

Re: Titanium backup

Příspěvek od Stibor01 » úte 11. pro 2012 16:44:38

Mám otázku čistě na tuto aplikaci. Zálohuje free verze herní data(uložená data ve hře)? Potřebuju funkční aplikaci která tohle umí, a nechce se mi platit 100-300 Kč za ultimate :D

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » úte 11. pro 2012 17:08:23

Pokud dávám jinou Rom co přesně zálohovat? Jak to potom obnovit?
Hlavně samozřejmě potřebuji data, teď to obnovuji po jednom :-(
Jde nějak obnovit vše najednou?
Díky za info


Musky80
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: úte 22. úno 2011 18:18:22
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od Musky80 » úte 11. pro 2012 18:12:45

Obnovit vše najednou jde pouze u placeného verze. Jde zálohovat i vše najednou. Ne vždycky obnova zálohy dat programem je dobra, u některých programů je mi na nic, musím stejně program nastavit, u her se mi stalo jen u jedné, ale to už je více než rok. Ty co hrají jsou online. Zálohuji jen nastavení u aplikaci co nemají vlastni zálohu nebo se mi nechce zdlouhavě nastavovat. Systémové aplikace vůbec.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » úte 11. pro 2012 18:36:15

Samozřejmě mám placenou verzi a nejedná se mi o systémové aplikace, nebo hry.
Díky za popis jak a kde to udělat najednou

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host