Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Wotan » stř 29. kvě 2013 13:20:32

aplikáciou group ringtone




Uživatelský avatar

maxfli
Moderátor
Příspěvky: 1624
Registrován: sob 17. pro 2011 21:31:48
Reputace: 58
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S8PLUS G955F RENOVATE ICE ROM

Re: Titanium backup

Příspěvek od maxfli » stř 29. kvě 2013 13:31:45

Titanium používám jen jako nouzovku, na zálohu pomocí ClokworkModu, Titanium nesahá ani po pás!
NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU


Maco33
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: pon 10. zář 2012 11:10:13
Reputace: 0
Tablet: prestigio multipad pmp3370b

Re: Titanium backup

Příspěvek od Maco33 » stř 29. kvě 2013 14:36:41

Help me, po reklamaci tabletu (kompletně přeinstalovali systém) mi nejdou obnovit aplikace (a data) pomocí Titanium Backup Pro. Program se chová korektně, ovšem při obnově jakékoliv aplikace píše "Při analýze balíčku došlo k problému". Nevěděl by někdo co s tím? Nechce se mi cca 200 App instalovat z marketu :-(
L.

Uživatelský avatar

maxfli
Moderátor
Příspěvky: 1624
Registrován: sob 17. pro 2011 21:31:48
Reputace: 58
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG GALAXY S8PLUS G955F RENOVATE ICE ROM

Re: Titanium backup

Příspěvek od maxfli » stř 29. kvě 2013 15:20:29

Maco33:

Musíš si v tabletu nastavit jako defaultní úložiště SD kartu, a nebo takové úložiště na kterém je defaultně uložena záloha, jinak ti ji Titanium nenalezne :!:
NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU


imp1
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 06. srp 2012 11:28:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade Ascend G300

Re: Titanium backup

Příspěvek od imp1 » ned 02. čer 2013 11:45:55

Potrebuji oddelit od marketu jednu app, aby se neaktualizovala, pri pouziti TB se nic nestane -oddelit od marketu-,
jak spravne tuto fci pouzit? pri pouziti market fixer sice app oddelim, ale jen na chvili- asi delam neco blbe, ma nekdo zkusenost jak oddelit appku od marketu? dik


Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Titanium backup

Příspěvek od don_alex » ned 02. čer 2013 11:53:36

A máš root?
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


imp1
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 06. srp 2012 11:28:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade Ascend G300

Re: Titanium backup

Příspěvek od imp1 » ned 02. čer 2013 12:29:38

mam, na zte CM7, na G300 ICS b952 v12 slim, sice u app je napsano znovu pripojit ale v GP se mi chce porad aktualizovat, a zmrazit ji nechci :-) protoze starsi verze app ma lepsi vlastnosti( pro me) nez nove, a TB mam koupenyaj :-) jen ta na okraj


caniss
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 25. srp 2012 17:10:06
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od caniss » ned 02. čer 2013 17:29:20

Ahoj,
mam dotaz udelal jsem si zalohu : update.zip
Pak jsem si dal jinou ROM a pres CWM 5.0.2.0 jsem chtel dat : update.zip
ale bohuzel to napsalo : E: Error in /sdcard/update.zip (status 0)
na internetu jsem hledal ale nikde jsem nenasel reseni

diky

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 02. čer 2013 17:35:29

tie updaty robene takto moc doveryhodne niesu, raz mi jeden isiel ale druhykratr uz nie
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


caniss
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: sob 25. srp 2012 17:10:06
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od caniss » pon 03. čer 2013 13:07:48

Mam dotaz,
udelal jsem si backup uzivatelskych app ale proc na nejake ROM se to vsechno nakopiruje ok a na jine ROM se nakopiruje jen pulka jelikoz druhou pulku musim vyradit z backupu protoze se TB na teto app zasekne a nic nedela.
A to delam Overit vsechny zalohy a to je ok

Uživatelský avatar

Lubis
Androiďák!
Příspěvky: 352
Registrován: ned 07. říj 2012 20:03:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3 compact
Mobil 2 / ROM: SE Xperia Neo/Zelly Cream
Rom: Zelly Cream

Re: Titanium backup

Příspěvek od Lubis » pon 03. čer 2013 17:00:51

Taky se mi stalo a bylo to z duvodu toho, ze sem napriklad obnovoval aplikaci, kterou jsem zalohovanou jako systemovou a nemel jsem uz misto, nebo jsem nemel misto v interni pameti.


Maco33
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: pon 10. zář 2012 11:10:13
Reputace: 0
Tablet: prestigio multipad pmp3370b

Re: Titanium backup

Příspěvek od Maco33 » pon 03. čer 2013 21:41:12

maxfli píše:Maco33:

Musíš si v tabletu nastavit jako defaultní úložiště SD kartu, a nebo takové úložiště na kterém je defaultně uložena záloha, jinak ti ji Titanium nenalezne :!:
Nn, tím to není. Vše co píšeš mám nastaveno, takže konkrétní zálohu nacházím, dám obnovit a vždy mi to napíše "Při analýze balíčku došlo k problému" a když dám Ověření zálohy, tak mi to napíše "Chyba v záloze dat a chyba zálohování aplikace".
M.


matt33
Stálý androiďák
Příspěvky: 172
Registrován: čtv 21. bře 2013 7:24:15
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5
Tablet: Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Stock
Rom: Offiko 4.4.2
Bydliště: Partizánske

Re: Titanium backup

Příspěvek od matt33 » pon 11. lis 2013 9:26:02

Nazdar chlapi,pokúšam sa zalohovať si celý systém aj s appkami cez TB-vymazal som staré zálohy a cestu ukladania záloh mám nastavenú na sd kartu-ale vždy mi vyhodí,že nedostatok voľného úložného priestoru.Neviete mi poradiť čo s tým?Díky.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1206
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od sako verife » pon 11. lis 2013 11:11:49

Matt33
Odinstalovat, stáhnout z Play znovu a nainstalovat.
Pak to ti půjde, měl jsem stejný problém a tento postup to vyřešil.

­

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » čtv 28. lis 2013 13:29:54

Zdar,
mám dotaz, není možné někde stáhnout .apk soubor Titania, abych nemusel po každém clean flashi /tudíž u mě pokaždé/ stahovat Titanium z playstoru, ale stačilo by si stáhnout jen ten klíč? Proč to chci, často flashuji mimo wifi /v tramvaji, ve škole/ a nechci si několikrát týdně snižovat FUP o dalších skoro 7mb ...

Díky

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Titanium backup

Příspěvek od don_alex » čtv 28. lis 2013 13:48:48

Si tu aplikaci zálohuj na SD..

EDIT: Jenom ze zvědavosti - docela by mě zajímalo, co Tě tak často vede k flashování (ke všemu i v tramvaji). :DD

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » čtv 28. lis 2013 14:14:30

Díky, vyzkouším.
Baví mě to a teď je navíc každou chvíli nový build 4.4, tak to chci hned vyzkoušet, jako malej Jára, je to takový koníček by se dalo říct ... ROMky moc neměním, nejradši mám Paranoid a teď, když není, tak jsem objevil purity. A proč to dělám v tramvaji, krátím si tím cestu a mnohdy je to lepší, než kyselé ksichty spolucestujících.:-D

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Titanium backup

Příspěvek od cmis » pát 29. lis 2013 19:54:33

Aplikace se dá stáhnout z oficiální stránky titánia http://www.matrixrewriter.com/android/
Samsung Galaxy Nexus


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Titanium backup

Příspěvek od xGrany » sob 30. lis 2013 8:20:34

Pokud mas Root tak si ji snad muzes vytahnout z pameti telefonu. Hledej v pameti telefonu data/app a tam najdes vsechny tve nainstalovane aplikace. Staci zkopirovat na sd kartu a muzes kdykoliv instalovat.


marek5
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: pon 04. lis 2013 17:45:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 4 N910

Re: Titanium backup

Příspěvek od marek5 » pon 20. led 2014 11:36:28

ahojte.zalohu cez TB som este zatial nerobil.na nete som nasiel vela navodov no mna by aj tak zaujimalo ako spravit zalohu ktoru vyzadujem.chcel by som zalohovat uzivatelske aplikacie +vsetky ich nastavenia,nahrate skore v hrach,pouzivam next launcher takze by som chcel aj jeho nastavenia to znamena ze po obnove budu widget na ploche tak ako boli.dalej smsspravy,spravy z vibera,moje nastavenia v telefone to znamena zvonenia a tapety ktore mam teraz.dakujem :)

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pon 20. led 2014 12:49:46

Zdar, vše, co popisuješ, se zazálohuje, kromě nastavení telefonu, to budeš muset nastavit znovu, ale tak to je chvilka. Až posléze zálohu obnovíš, budeš mít vše zpět, akorát si nejsem ještě jist těmi widgety, mně se vždy objeví jejich umístění a typ, ale musím je znovu vytvořit, tudíž je mám zálohovány na sd a při znovuvytváření akorát importuji ...

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek


marek5
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: pon 04. lis 2013 17:45:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 4 N910

Re: Titanium backup

Příspěvek od marek5 » pon 20. led 2014 15:13:31

Tak spravil som zalohu ale zaloha sa ulozila do pamate telefonu tak som zlozku skopiroval na sd kartu a teraz ked dam obnovenie tak mi to nechce ist. uz asi 10 minut to mam stale na 0% kde robim chybu pls

skusil som skopirovat s sdkarty subor titanium backup prepisal som ho v telefone a uz to ide :)

inak sms mi neobnovilo ale konverzacie vo viberi ano neviem preco :(

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pon 20. led 2014 18:55:03

Složku, kam se ti to bude zálohovat, si nastav v nastavení, pak to nemusíš nikam kopírovat, zprávy mají svou položku v seznamy systémových aplikací, nestačí zazálohovat sms aplikaci.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » ned 02. úno 2014 2:42:52

Zdar,
nemá někdo nějaký úspěšný postup, jak zálohovat minimálně filtry /ideálně i plány/? :idea:
Jelikož se mi to zatím nepodařilo, hledal jsem o tom na netu a našel jedině návod na xda se zálohováním /settings folderu, který se mi však na telefonu nepodařilo najít ... :|

Díky
P.
Obrázek


cmis
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: stř 08. pro 2010 15:06:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Titanium backup

Příspěvek od cmis » ned 02. úno 2014 9:25:59

Jedná se o složku na sd kartě data/com.keramidas.TitaniumBackup/
Samsung Galaxy Nexus

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » ned 02. úno 2014 12:05:01

Ano, to jsem taky našel, ale v ní mám jen tohle ->
Spoiler:
Obrázek
A navíc jsem tak nějak v žil v domnění, že co je na /sdcard, to přežije i clean flash, nebo ne? Některé soubory v /sdcard/data jsou dokonce z října a od aplikací, které už dávno nepoužívám, clean flash jsem od té doby dělal víc jak dvacetkrát ...

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Titanium backup

Příspěvek od Pedro1 » úte 04. úno 2014 16:57:11

to Gu$houn*

Zdar,
presne tak, co je na sd karte, tak prezije i hard reset, jestli myslis toto. Ale clear cache je neco uplne jineho to s sdckem nema nic spolecneho, cache se vytvari v interni pameti, pokud ji nemas na sd v ext oddilu.

Takze shrnuti: sd karta prezije hard reset, pokud jsi
1) v custom recovery nevybral wipe i sd karty
2) nemas data v ext odilu sd karty mobil se tvari, ze je to interni pamet)


Jestli jsem dobre pochopil otazku.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 04. úno 2014 17:26:11

No, tak napůl. :D Vše, co jsi popsal, mi je jasné ... mně šlo o to, kde najít v telefonu soubory, ve kterých je uložena informace o filtrech a plánech, podle návodů se mi to nějak nedařilo, složku /settings, jak bylo v návodu vždy uvedeno, tam prostě nemám, ale už jsem to asi našel, vypadá to, že by to mohlo být toto ...

/data/data/com.keramidas.TitaniumBackup/databases
Spoiler:
Obrázek Obrázek
-> to by koneckonců také vysvětlovalo, proč to nepřežije clean flash, když to není v tom /sdcard/data, ale v /data ... no nic, zkusím to někam zkopírovat, smazat data TB a nahrát to zpět, co to udělá ...

P.
//EDIT: ufff, tak po snad všech možných kombinacích kopírování/wipe/spouštění tb se mi to konečně povedlo rozchodit ...
takže postup následující:
1/ zálohovat složku /databases
2/ po clean flashi spustit tb, odklikat všechny ty info okýnka, co to nabízí a po té nuceně ukončit přes info o aplikaci
3/ překopírovat obsah složky /databases zpět a přepsat právě vytvořené hodnoty
4/ nastavit práva - soubory ***-journal na rw, ostatní na rw-rw /viz předešlý screen/
5/ spustit tb a mělo by to tam být ...
Obrázek

Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Titanium backup

Příspěvek od NeverBackDown » čtv 13. úno 2014 21:37:35

Zdar hoši, pktřeboval bych poradit jak co nejlépe upravit nastavení TBpro na zálohování méhk tel. Jednou za čas udělám hard reset a nebaví mě to všechno nastavovat znova. Najde se někdo kdo bude mít na mě chvilku?díky...

@telefon    
NVRBCKDWN

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pát 14. úno 2014 11:14:02

A jaké jsou priority?

P.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host