Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

michalr
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: stř 03. pro 2008 14:04:36
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od michalr » pát 09. črc 2010 12:22:12

Mere Cypher píše:Setkali jste se s něčím po přechodu na jinou ROM co vám tato aplikace nezazálohovala? A myslíte si, že mohu bez potíží použít zálohu systémových aplikací z Androida verze 2.1 na verzi 2.2?
Na HTC Desire (with Sense) jsem po WIPE a restore pomoci Titanium backup musel znovu nastavit ucty pro synchronizaci - Exchange, GMail, IMAP.

Michal


Michal
Desire (původně G1)


Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Titanium backup

Příspěvek od NaTuRaL » pát 09. črc 2010 12:30:39

no o tom bych se hadal * ted jsem to delal relativne asi 2 hodinama * drive PAYS 2.0 a ted DJDROID udelal jsem nejaky obnovy a pak sem se podival do spava aplikaci a dotycna aplikace tam byla , sla i spustit, ale uz sni ve spravci aplikaci nic neslo delal, ani preunout o tefonu nebo na kartu

Uživatelský avatar

michpo
Moderátor
Příspěvky: 1270
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od michpo » pát 09. črc 2010 12:53:47

Presunul jsem tema do jine casti, protoze to ma vic spolecneho se zalohovanim nez s produktivitou ;)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Titanium backup

Příspěvek od Lobo1978 » pon 12. črc 2010 6:40:46

Lobo1978 píše:Do budoucna plánuji flashnout ROM s podporou A2SD. Je možné pomocí Titanium Backupu zálohované aplikace z vnitřní paměti ze staré ROM, nahrát na ext3 u nové ROM? Když budu mít novou ROM s podporou A2SD, tak jestli se tyto aplikace automaticky obnoví na SD kartu nebo ne?
Tak jsem kontaktoval autora applikace s tímto dotazem a odpověď zní "ano". Titanium Backup po záloze aplikací z interní paměti a nahrání nové ROM s podporou A2SD nebo A2SD+ obnoví aplikace na SD kartu.

Lobo


ondra-banov
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: ned 18. dub 2010 19:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Titanium backup

Příspěvek od ondra-banov » čtv 29. črc 2010 13:17:33

Ahoj,
mám v tom trochu guláš takže se chci zeptat:

Stáhl jsem si Titanium Backup Donate.
1) Co zvolit aby se zálohoval celý telefon i s nastaveními a aplikacemi?
2) Mám ted root a romku LeeDrOiD Mod V1.6, když udělám zálohu v Titanium Backup a uložím si ji na kartu, pak flashnu třeba na novou romku v novejší verzi např 1.7 bude možné ze zálohy obnovit celý telefon i s aplikacemi a nasteveními tak, abych už nic nemusel dělat (obě romky by byly froyo)?
3) Je možné udělat zálohu a pak udělat unroot a obnovit ze zálohy na ofic. romce?


Díky za rady
Samsung Galaxy S3


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » čtv 29. črc 2010 19:31:14

kedze desire nie je kompletne rootnuta /teda nemas na vsetko opravnenie/ isto ti titanium nenahodi vsetko co chces. ň
ale stiahnute a nastavene apps ti zalohuje a aj obnovi, taktiez zalozky, nejake nastavenia ale komplet isto nie.

Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: Titanium backup

Příspěvek od GMKcz » čtv 29. črc 2010 23:11:22

Lobo1978 píše:Do budoucna plánuji flashnout ROM s podporou A2SD. Je možné pomocí Titanium Backupu zálohované aplikace z vnitřní paměti ze staré ROM, nahrát na ext3 u nové ROM? Když budu mít novou ROM s podporou A2SD, tak jestli se tyto aplikace automaticky obnoví na SD kartu nebo ne?
Já s tím problém třeba měl.. Musel jsem všechno nainstalovat znova, ale teď už backup i restore jdou v pořádku.. Nechápu proč :roll:
Obrázek

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Titanium backup

Příspěvek od Lobo1978 » pát 30. črc 2010 5:46:21

U mě to proběhlo bez problémů. Přecházel jsem z root Stock 2.1 bez A2SD na DeFroST 2.2 s A2SD+ a aplikace i jejich nastavení se pomocí Titanium Backupu obnovilo bez chybky.

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Titanium backup

Příspěvek od sheegy » sob 11. zář 2010 19:13:57

Ahoj, mám s Titanem takový závažný problém, který se mi stal už 2x...na jedne ROMce jsem udělal zálohu bez problémů, nahraju jinou ROM, ale už nejde restore, z těch cca 40 programů, mi obnoví tak 2-3, a u dalších není ani možnost restore...fakt nechápu, ale sere mě to, kdo to má zase všecko obnovovat z marketu, a savy z her jsou fuč! Na ROMkách 2.1 to funguvalo obojí, těď na 2.2 nikoliv...máte někdo nějakou radu..???

Uživatelský avatar

zoro33
Androiďák!
Příspěvky: 310
Registrován: pát 26. úno 2010 9:53:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia Z1 Compact

Re: Titanium backup

Příspěvek od zoro33 » sob 11. zář 2010 19:53:30

Mal som na 2.2 romke podobny problem, neskor sa mi tam aplikacie dodatocne zobrazili - myslim ze po restarte telefonu.

@telefon    

Uživatelský avatar

sheegy
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 13. úno 2010 10:36:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-mobile G1

Re: Titanium backup

Příspěvek od sheegy » sob 11. zář 2010 20:16:10

To taky nefungovalo, už sem to vyřešil instalací MyBackup, ten funguje dost podobne, tak uvidím jak bude fungovat při změně ROMky... ;)

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Titanium backup

Příspěvek od P1azer » stř 17. lis 2010 12:26:46

Jen v rychlosti. Pokud si chci udělat "zálohu zálohy z titania", stačí si někam zkopírovat tu složku, kam se ta záloha udělala? (chci formátovat vnitřní SD)

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Titanium backup

Příspěvek od agent112 » stř 17. lis 2010 12:34:13

Mám pocit, že ano.. Páč jsem si strčil do founu 4G místo 2G karty a věci jsem jen zkopíroval (VČETNĚ SKRYTÝCH) a funguje snad všechno ;-)
Myslím.... :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Titanium backup

Příspěvek od P1azer » stř 17. lis 2010 13:26:19

Tak díky, stačila jen ta složka. Jen je třeba reboot, aby se ta složka "načetla" i v programu (už jsem chtěl proklínat svět, že mám zálohu naho*no :D )

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Titanium backup

Příspěvek od agent112 » stř 17. lis 2010 13:28:26

njn :-) to jsem nějak opoměl zmínit :-D páč jak jsem měnil kartu tak jsem i nahazoval CustomRom a tak těch restartů pár bylo :-D
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Titanium backup

Příspěvek od P1azer » stř 17. lis 2010 17:16:14

Ale treba u her od gameloftu mi to neulozilo data...coz me pekne se*re,protoze v dungeon hunter jsem mel magee na 40 lvlu.Achjo.


@telefon
Naposledy upravil(a) P1azer dne stř 17. lis 2010 17:20:37, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » stř 17. lis 2010 17:20:25

Hm zaujímavé. Odskusam

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Titanium backup

Příspěvek od agent112 » stř 17. lis 2010 17:33:30

Myslím, že to nabízí zálohu "apk" nebo "apk+data" ??? Tak jestli sis nezazálohoval jen apky :-(

EDIT: aha tak to je u RESTORE : buď holou apk nebo i s daty...
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Titanium backup

Příspěvek od P1azer » stř 17. lis 2010 17:58:01

U ostatnich apps v pohode,jen u tech gameloftackych her to nejde...

@telefon

Uživatelský avatar

agent112
Robot
Příspěvky: 772
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB
Mobil 2 / ROM: Mi band 2

Re: Titanium backup

Příspěvek od agent112 » stř 17. lis 2010 18:05:01

Tak to je pech... Nemuzu soudit pač od GL žádnou hru nemam :-)
Mam jen "ptáky" , sudoku a HoldEm :-)
Xiaomi Redmi Note 3 Global 32GB : Android 6.01 : MIUI 8.2.3
Historie:
Microsoft Lumia 640 LTE : Windows Mobile 10
Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » sob 20. lis 2010 7:36:17

P1azer píše:Ale treba u her od gameloftu mi to neulozilo data...coz me pekne se*re,protoze v dungeon hunter jsem mel magee na 40 lvlu.Achjo.


@telefon
odskusane na Assassin's Creed™ , hru aj s datami obnovi.


rumlor
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 20. srp 2010 11:19:13
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od rumlor » pon 22. lis 2010 21:30:23

Je normální, že tento program nezálohuje kontakty spjaté s nějakým online účtem? Včera jsem flashoval 2.2 na svůj galaxy s a zazálohoval kompletně všechno tímto softem. Po flashi jsem dal obnovit kontakty a mám jen ty, které jsem do telefonu zadával ručně a nemám je uložené na gmailu, případně facebooku. Tyto kontakty (uložené na gmailu nebo fcb)se mi totiž neobnovili. Né že by to byl problém, načtu si je znovu z gmailu, resp. facebooku. Jen by mě zajímalo, jestli je toto standartní. Ještě se chci zeptat, u romky 2.2 bylo napsáno, že se nemají obnovovat systémové soubory uložené z 2.1. Nevím přesně které soubory jsou myšleny. Jsou to třeba i účty? Hlavně mě zajímá, jestli můžu obnovit SMSky. Programy si klidně nainstaluju znovu.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » úte 23. lis 2010 0:11:47

programy a smsky v pohode obnov. problem som mal (z 2.1 na 2.1) s Gmailom a myslim ze nejake nastavenie hovoru.


koty
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 05. kvě 2011 21:30:50
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od koty » ned 22. kvě 2011 19:41:53

mam tak trochu problem s timto programem... zalohoval jsem si vsechny aplikace a data pres davku, wipenul jsem si phone, nainstaloval CM, nainstaloval titanium backup, zaloha nikde... nevite cim by to mohlo byt?


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Titanium backup

Příspěvek od THW » ned 22. kvě 2011 20:30:00

Stejný problém u CoreDroid, vyřešeno následovně: "Zálohování a obnovení" - "menu" - "obnov seznam aplikací".
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.


koty
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 05. kvě 2011 21:30:50
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od koty » pon 23. kvě 2011 7:50:43

no to prave taky nefunguje...


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Titanium backup

Příspěvek od hfx9 » pát 03. čer 2011 6:02:38

Je mozne nekde nastavit, aby pri obnove aplikaci nebylo nutne u kazde aplikace potvrdit jeji instalaci (obnovu)?

Prozatim jsem pouzival nandroid zalohu, ale u nekterych upgrade romek na novejsi verzi je nutny full wipe a instalovat a nastavovat vse znovu se mi nechce.

Diky za info.

@telefon    
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


THW
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: čtv 30. zář 2010 15:06:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note II
Rom: Stock - zatím ;)

Re: Titanium backup

Příspěvek od THW » pát 03. čer 2011 8:09:10

V premium verzi ano.
Neexistují velké problémy, pouze malá kladiva.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » pát 03. čer 2011 8:21:42

prave kvoli tejto funkcii mam titanium donate.


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Titanium backup

Příspěvek od hfx9 » sob 04. čer 2011 6:12:35

oki takze jeden problem by resilo zakoupeni placene verze.
Ted se jeste zeptam, jakym zpusobem pomoci titanium backup zalohujete a obnovujete?
Davate zalohovat aplikace i data nebo jen aplikace?
Co to udela ve chvili kdyz zazalohuji aplikace i data (aplikace ktera je soucasti romky, napr. gmail, mapy atd.) a ty aplikace jsou v novejsi verzi romky novejsi?
Přepíše se při obnove novejsi verze aplikace tou starsi zazalohovanou nebo to pozna a obnovi jen zazalohovane nastaveni aplikace?

Pokud nekdo napise postup jak zalohuje a obnovuje (ktere pouziva polozky a ktere ne) budu jen rad.

Diky za info
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host