Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Titanium backup

Příspěvek od NeverBackDown » pát 14. úno 2014 21:53:00

Ahoj, díky za reakci. Priority jsou takové že potřebuji nějak nastavit automatickou zálohu, na sd card, a potřebuju pak vědět jak to všechno opět nahodím zpátky. Jednou za čas provedu hard reset a nebaví mě to všechno instalovat znova, a zJíma mě jestli jde ta obnova nahodit přes TouchInstalerRecovery. Díky za odpověď....

@telefon    

EDIT by jumbo78:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


NVRBCKDWN


Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 15. úno 2014 16:09:39

Tak automatickou zálohu nastavíš na záložce plánovač:
Spoiler:
Obrázek
Pokud nechceš zálohovat např vše systémové věci, udělej si v nastavení//filtry filtr, kde vybereš jenom to, co chceš, a potom to aplikuješ v plánovači:
Spoiler:
Obrázek
No a v nastavení si nastav složku pro zálohování na sd kartu, do ní se ti budou aplikace a všechno zálohovat, po factory resetu potom nainstaluješ Titanium a přes hromadné akce vybereš vše/jen to, co chceš, a obnovíš to:
Spoiler:
Obrázek
P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Titanium backup

Příspěvek od NeverBackDown » čtv 27. úno 2014 18:15:04

Ahoj, díky za Tvůj čas a pomoc... ale potřeboval bych ještě s něčím helpnout... díky

Edit BY JUMBO78: děláš si legraci s těma citacema? Už jsem tě několikrát upozorňoval!
NVRBCKDWN

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Titanium backup

Příspěvek od don_alex » pát 28. úno 2014 7:58:28

A že bys třeba napsal s čím? Nebo chceš písemnou žádost?

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Titanium backup

Příspěvek od NeverBackDown » pát 28. úno 2014 17:01:08

NeverBackDown píše:Ahoj, díky za Tvůj čas a pomoc... ale potřeboval bych ještě s něčím helpnout... díky

Edit BY JUMBO78: děláš si legraci s těma citacema? Už jsem tě několikrát upozorňoval!
OK draku, dám si na to pozor, snad nebude tak zle.
NVRBCKDWN


Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Titanium backup

Příspěvek od NeverBackDown » pát 28. úno 2014 17:13:30

don_alex píše:A že bys třeba napsal s čím? Nebo chceš písemnou žádost?

@phablet
Ahoj, omlouvám jsem že jsem zvolil tenhle dotaz, ale nechtěl jsem Tě tím nějak obtěžovat.

Nějak se mi prostě nedaří (teda spíše nevím jak nastavit respektive co) v plánovači záloh, vytvořit zálohu telefonu a plikací, mám takový pocit že si to stejně dělá co chce.

Chci nastavit zálohu všech mých stažených applikací + záloha google app.
Chci aby se, dejme tomu, co dva dny dělala aktualizace záloh a zaktualizovali se jen ty co měli aktualizaci.
Chci aby se zálohovalo nastavení tel. např profily,záznamy v kalendáří, hlasitost atd (jen nevím jestli to jde)

A můj poslední dotaz zní, stahnu app. za dva dny se udělá záloha, po týdnu se rozhodnu app smazat. Zůstane tam ta záloha??? Jde mi o to, jestli se náhodou až budu obnovovat tel. neobnoví app které jsem měl ale už je tam po čase nechci.

Díky za Tvůj čas.
NVRBCKDWN

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pát 28. úno 2014 18:20:43

Tak to vezmeme pěkně popořadě ...
NeverBackDown píše:Chci nastavit zálohu všech mých stažených applikací + záloha google app.
Spoiler:
Obrázek
NeverBackDown píše:Chci aby se, dejme tomu, co dva dny dělala aktualizace záloh a zaktualizovali se jen ty co měli aktualizaci.
Spoiler:
Obrázek
NeverBackDown píše:Chci aby se zálohovalo nastavení tel. např profily,záznamy v kalendáří, hlasitost atd (jen nevím jestli to jde)
ad #1, potažmo si na to udělej zvláštní filtr, kde budeš mít pouze tyhle věci ... a hlasitost nějak nechápu ...
NeverBackDown píše:A můj poslední dotaz zní, stahnu app. za dva dny se udělá záloha, po týdnu se rozhodnu app smazat. Zůstane tam ta záloha??? Jde mi o to, jestli se náhodou až budu obnovovat tel. neobnoví app které jsem měl ale už je tam po čase nechci.
Spoiler:
Obrázek
záloha zůstane /logicky, jinak by ti tb bylo prakticky k ničemu/, pokud ji neobnovíš, nebo smažeš zálohovanou aplikaci, je v seznamu aplikací na konci a její název je přeškrtnutý ...

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 29. bře 2014 0:23:41

Asi mi uniká něco okolo souborového systému droida. Jak zkopíruju zálohu z TitaniumBackupu do počítače? Mám obavu, že by nepřežila HR. Zkoušel jsem tři různé umístění (defaultní /storage/emulated/legacy/TitaniumBackup - stejná složka je pak i v /sdcard/TitaniumBackup, a pak /sdcard/backups/TitanimBackup). V ES file exploru soubory zálohy v těchto složkách vidím, ale v počítači se tyto složky jeví jako prázdné a i když je dám zkopírovat celé, tak se zkopírují prázdné. Skryté a systémové soubory mám zaplé. Jak dosta z founu zálohu? :help:

Uživatelský avatar

Lyon
Droid
Příspěvky: 2146
Registrován: pát 10. srp 2012 13:41:19
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 5 Global
Rom: crDroid
Bydliště: Praha / Nový Jičín

Re: Titanium backup

Příspěvek od Lyon » sob 29. bře 2014 0:32:53

Se zálohama TB mám úplně stejný problém, prostě se nechtějí zkopírovat do počítače. Většinou pomůže restart telefonu a počítače. Jinak HR zálohy TB nesmaže.

@telefon

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 29. bře 2014 0:41:12

Tak to sem ostuda, i mi napadlo restartnout founa, ale považoval sem za nesmysl, že by to mohlo pomoct. No a pomohlo. Díky! Přirozeně nehodlám riskovat HR se zálohou v telefonu. V nějakém umístění možná HR přežije, ale pokud bych to šoupnul blbě, tak by ho to přežít nemuselo.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2942
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Titanium backup

Příspěvek od dufko » sob 29. bře 2014 23:59:17

Ja mám nastavené, že po každej hromadnej zálohe sa mi kopíruje všetko na box.
Funguje to spoľahlivo, po zapnutí notebooku tam mám za chvíľu všetko stiahnuté.

odoslané z mobilu

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » ned 30. bře 2014 0:33:45

Neni špatnej plán, alespoň důvod, proč koupit PRO verzi.

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Titanium backup

Příspěvek od Pedro1 » ned 06. dub 2014 18:00:25

Zdravim,
TB zalohy uklada na sd kartu, takze je hard reset nesmaze, pokud nesmazes i sd kartu. Ale jak to delaj ty telefony, co maj interni sd kartu, nevim. Mam Htc Desire a hard reset jsem delal uz nekolikrat pri prehravani rom, ale sd karty se vubec nedotknul. Ale rikam, ze nevim, jak to delaj ty, co maj interni sd kartu a nemaj fyzickou. Ale snad by ji mel vyuzivat, jako sd kartu, kdyz ji tak nazyvaj.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » ned 06. dub 2014 18:25:23

Je to tak. Prostor vyhrazený jako interní SD není smazán hard resetem. Tuto SD kartu vymaže pouze klasický formát interní SD karty.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » pon 14. dub 2014 22:38:52

Když dám zazálohovat v LG G2 Zprávy 4.6.26 (SMS/MMS Předvolby), tak mi to zazálohuje jen apku nebo i SMS zprávy? Z popisu se mi zdá, že jen aplikaci. Co mám dát zálohovat, abych měl i SMSky?

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Titanium backup

Příspěvek od don_alex » pon 14. dub 2014 22:45:55

Použij aplikaci SMS backup & restore. Ta funguje spolehlivě.

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 14. dub 2014 23:31:40

Titanium má v menu funkci "záloha do xls" a tam lze mimo jiné zálohovat i sms, hovory a wifiny. Myšleno obsah. Takto si po resetu nebo po instalaci romky vždycky obnovím všechny esemesky a call log a wifiny. Funguje spolehlivě.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 15. dub 2014 9:17:18

@nofu
Ano, tohle zálohuje jenom tu aplikaci, zprávy jsou pod položkou Zprávy (SMS & MMS), u mě funguje bez problémů.
Spoiler:
Obrázek
Na KitKatu jsem přestal SMS Backup Restore používat, protože tam blblo to přepínání defaultní SMS aplikace, pak to, tuším, spravili, ale už to nepoužívám, mám to v zálohách, ale tohle je pro mě pohodlnější.

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » úte 15. dub 2014 10:03:57

Tj divný, to tam nemam. Je možný, že je to tim, že mám jen free verzi?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11272
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jumbo78 » úte 15. dub 2014 10:40:39

Ano, je to možné

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » úte 15. dub 2014 11:14:37

Jo, tak je to opravdu tim, že sem měl free verzi, placená to už umí a dělá to, jak psal aldabubo, do XML. Takže je to asi to samé, jako Nestandardní záloha v nastavení TB.

Uživatelský avatar

klooki
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: pon 01. črc 2013 20:02:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC ChaCha
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3110)
Rom: AOKP

Titanium backup - obnova aplikací

Příspěvek od klooki » ned 27. dub 2014 13:50:47

Zdravím.
Včéra jsem provedl ROOT na svém P3110, následně nainstaloval Titanium Backup a provedl zálohu aplikací.

Flashnul jsem ROM (4.4 AOKP ;) ) a nainstaloval znovu TB. Když dám ovšem obnovit všechny aplikace a jejich data NIC TO NENAJDE.
Zálohy ovšem mám na kartě SD (+ jsem je zkusil přesunout i na interní paměť).

Chci se tedy zeptat, jak mám získat své aplikace zpátky.

Děkuji předem za odpověď.
SAMSUNG GALAXY TAB 2 GT-P3110 (AOKP 4.4.2)
SONY SmartWatch MN2

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup - obnova aplikací

Příspěvek od aldabubo » ned 27. dub 2014 14:06:25

Máš správně nastavenou cestu? Při instalaci custom rom se často změní název karty, např. z původní exSDcard na sdcard1 apod. Takže nastavení v Titaniu a správně nalistovat cestu k záložní složce.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11272
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Titanium backup - obnova aplikací

Příspěvek od Jumbo78 » ned 27. dub 2014 15:04:50

Některé ROM vyžadují flash TB fixu. Zkus po něm kouknout

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9915
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 374
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Titanium backup

Příspěvek od don_alex » ned 27. dub 2014 20:17:36

Téma sloučeno se starším
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Titanium backup

Příspěvek od yanda » čtv 01. kvě 2014 17:58:04

Prosim o radu. Na SG Note 10.1 jsem flashnul JB 4.4 . Vse chodi ok /napr GL to SD- presun dat na sd/ ale Titan me nechce zalohovat na sd /ext/. Na vnitrni ano. Kdyz to poslu na sd tak pise neco o malo pameti a v nastaveni kde urcuji kam zalohu ulozit tb u karty sd pise ze je nezapisovatelna. Pritom ESFile manager ji vidi jako zapisovatelnou. Dik za jakoukoliv radu.

Uživatelský avatar

yanda
Stálý androiďák
Příspěvky: 110
Registrován: stř 08. čer 2011 17:48:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 Plus - Oreo
Mobil 2 / ROM: ZTE Blade TFT cz gen2 CM10.2 - SG3 RR 5.1.1
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 Stock KK 4.4.2
Bydliště: hradec kralove

Re: Titanium backup

Příspěvek od yanda » čtv 01. kvě 2014 18:29:20

Vyreseno- apk SDFix.

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Titanium backup

Příspěvek od MiK » úte 05. srp 2014 7:17:13

TB mi při obnově-záloze hlásí že obnovení-zálohování selhalo. Nedostatek místa v úložišti. To ale není. Fix pomocí dvou App z Google play nepomohl. Mám Kitkat. Na JB vždy bez problémů.

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » úte 05. srp 2014 7:34:50

Mohlo by to souviset s tím, že v KitKatu nesmějí nainstalované aplikace zapisovat/číst z SD karty. Mě se po přechodu na KK taky TB nacpal do interní paměti. Takže podle mě pomůže přesunout složku se zálohami do paměti telefonu, případně zkusit přeinstalovat TB. Pěkně to pohnojili s tou SD kartou :-(

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Titanium backup

Příspěvek od MiK » úte 05. srp 2014 8:00:11

I po přesunu stále stejná hláška.

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti