Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » úte 05. srp 2014 8:15:33

Titanium potřebuje složku na interní storage. Přesunout zálohy a nastavit složku v parametrech. Potom restart telefonu, Titanium si jinak stále pamatuje původní nastavení. S tímto máme v kitkatu problém všichni. Úžasná věc, ten kitkat. Ale jen pro zařízení bez karty, tam je to ve zlatě.


Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert



IvanPO
Nové Androidě
Příspěvky: 39
Registrován: čtv 29. kvě 2014 20:40:11
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RedMi 1S [MIUI]
Bydliště: Prešov

Re: Titanium backup

Příspěvek od IvanPO » úte 05. srp 2014 8:25:41

Gu$houn* píše:Tak automatickou zálohu nastavíš na záložce plánovač:
Spoiler:
Obrázek
mam verziu PRO a podobne nastavenu automaticku zalohu ako v tomto prispevku hore
fungovalo mi to posledny krat 18.7.
odvtedy automaticky nezalohuje, pritom dole pise zelenym - Dalsia zaloha zacne /napr./ 8.8.2014 o 2.00
ale neprebehne, planovac proste nezalohuje
ked kliknem na "spustit", normalne spravi zalohu ako ma

Stalo sa to niekomu? Co s tym?
JiaYu G2F -> Xiaomi RedMi 1S

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Titanium backup

Příspěvek od MiK » úte 05. srp 2014 8:36:05

aldabubo píše:Titanium potřebuje složku na interní storage. Přesunout zálohy a nastavit složku v parametrech. Potom restart telefonu, Titanium si jinak stále pamatuje původní nastavení. S tímto máme v kitkatu problém všichni. Úžasná věc, ten kitkat. Ale jen pro zařízení bez karty, tam je to ve zlatě.
Přesunuto, nepomohlo. Nelze obnovit, nelze zálohovat. Nedostatek místa. Volného asi 7gb.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 05. srp 2014 8:52:25

Co pamatuji, tak býval taky problém s tím, že musela být cesta ke složce zadána přes "legacy", to máš? Potažmo to tlačítko detect jsi zkoušel?
Spoiler:
Obrázek
P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

MiK
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: pon 05. dub 2010 16:39:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mobil 2 / ROM: Nomu S30
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Titanium backup

Příspěvek od MiK » úte 05. srp 2014 8:54:35

Zkoušel. Najít složku, prohledat celé zařízení.


Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 05. srp 2014 9:00:49

Hm, tak to teda nevím, kde je problém, mně to funguje samo od sebe odjakživa, i teď na L.

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek


Fonzik
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 15. srp 2014 23:12:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini i8190n - CM 11

Re: Titanium backup

Příspěvek od Fonzik » ned 17. srp 2014 21:04:07

Zdravím, chci udělat kompletní zálohu systému, jenže nemám SD kartu ale jen vnitřní paměť telefonu (Samsung Galaxy s3 mini - CM 11) a na tu se mi back up nevejde. Jde nějak nastavit aby se backup uložil přes USB rovnou do počítače? Procházel jsem nastavení a našel jsem jen backup do Dropboxu a to jen s pro verzí.

Uživatelský avatar

cybern
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: stř 07. črc 2010 10:57:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Rom: CM9

Re: Titanium backup

Příspěvek od cybern » ned 17. srp 2014 21:07:54

Domnívám se, že stejně potřebuje TB dost místa v lokálním úložišti, že zálohovat tzv. on the fly neumí :-(

Edit: ale mám pocit, že na zálohu přímo do pc existují také nějaké nástroje. Z hlavy ovšem nevím, třeba si vzpomene někdo jiný.


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Titanium backup

Příspěvek od POSIX » ned 17. srp 2014 21:29:46

Tak si udělej zálohu po částech a vždy to přesuň do PC
PS je to takový problém koupit si kartu?

→Mobil←
Naposledy upravil(a) POSIX dne pon 15. pro 2014 20:28:56, celkem upraveno 2 x.


Fonzik
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pát 15. srp 2014 23:12:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 mini i8190n - CM 11

Re: Titanium backup

Příspěvek od Fonzik » ned 17. srp 2014 21:33:22

Problém to není a už to plánuji, jen jsem chtěl vědět jestli bych ten backup mohl udělat už teď, i když ji ještě nemám.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » ned 17. srp 2014 21:40:20

Musíš buď jak píše kolega po pár aplikacích a vždy překopírovat do PC /jen připomenu, že to budeš případně muset vracet stejným způsobem, dokud nebude karta/, nebo pokud chceš udělat zálohu z PC, tak použít Helium, najdeš na playstoru i s postupem.

P.
[sntfrmnxs4]
Obrázek

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1281
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Titanium backup

Příspěvek od kralovicek » pon 15. pro 2014 11:41:11

lze pomoci teto apky na jednom telefonu s rom JB zazalohovat aplikaci a na druhem telefonu s KK/jina znacka/ dat obnovit?
Poslape to ci je to bez sance?

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 15. pro 2014 12:05:23

Většinou to funguje.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pon 15. pro 2014 13:30:59

Pokud by ti to vyhodilo chybu, zkus aplikaci nainstalovat z playstoru a obnovit jenom data, jednou mi to pomohlo.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1281
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Titanium backup

Příspěvek od kralovicek » pon 15. pro 2014 13:56:51

Ono jde o to ze na GP to jiz neni :neane: , zn bych to vyresil takto....napisu

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pon 15. pro 2014 14:31:41

No tak můžeš ještě vytáhnout appku z toho starého telefonu a nainstalovat do nového, pak obnovit data.
Obrázek

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od radegast » pon 15. pro 2014 14:49:41

Já mám zkušenosti z několika aplikacemi, jedna za všechny - Tapatalk PRO, že ačkoli na GP ji již najít normálně nejde, je pořád v seznamu v GP "Moje aplikace -> Vše". Čili daná aplikace na GP stále, jen je nějak "skrytá" a pokud kdy byla k danému účtu instalovaná lze ji z GP instalovat zas.

­.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2943
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 56
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Titanium backup

Příspěvek od dufko » pon 15. pro 2014 14:50:31

To že aplikáciu v obchode nenájdeš cez hľadanie, neznamená to že tam tá aplikácia už nie je.

Mal by si ju stále vidieť keď si dáš v obchode históriu nákupov.

Uživatelský avatar

kralovicek
Droid
Příspěvky: 1281
Registrován: stř 03. dub 2013 11:17:19
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZTE AXON7
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!
Bydliště: maticka zeme

Re: Titanium backup

Příspěvek od kralovicek » pon 15. pro 2014 17:30:39

tak v GP neni nikde....ani v me historii.
Nicmene presun se zdaril a je vyreseno.
Dik

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 03. led 2015 21:21:15

Jak je to s apkama kerý sou z Amazon store, dokáže je s nim titanium "spojit", aby se aktualizovaly?

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 03. led 2015 21:48:02

Licence je přes Amazon appku, přes Titanium to obnovit jde v klidu, ale ještě jsem neaktualizoval ...

P.

// čili aplikaci obnovíš přes Titanium a její licenci máš v Amazonu ...
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 03. led 2015 22:01:19

Že mam pak licenci přes amazon, je jasný, ale zajímá mi, jak to bude, až vyjde aktualizace, jestli si amazonstore řekne, že chce aktualizovat, stejně jako to dělá u apek, kerý nejsou obnovený přes titanium?

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 03. led 2015 22:04:00

Aha, sry, to jsem to špatně pochopil, to mě ani nenapadlo řešit ... :D

P.

// ale v Amazon app je záložka My Apps a tam pak updates

// a v settings/notifications je nastavení pro updaty
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 03. led 2015 22:14:15

No necháme se překvapit, jestli to nějakou tu aktualizaci nabídne.


code
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: pát 11. úno 2011 11:00:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od code » úte 06. led 2015 20:30:32

Rád bych si udělal zalohu asi 10x aplikaci, ale nedaří se mně nastavit aby se mně aplikace zalohovali na kartu? Když vyberu místo zálohování Musím mít placenou verzi?

Případně nějaký jiný spolehlivý prográmek kde jednoduše vyberu pár aplikací k zálohování na kartu?

Díky

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Titanium backup

Příspěvek od Game » úte 06. led 2015 20:33:55

Musíš udělat složku na umístění zálohy(na kartě) myslím že měnit adresář zálohy umí i free verze...
Jinak můžeš vyzkoušet Helium. https://play.google.com/store/apps/deta ... tta.backup
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 06. led 2015 20:44:55

Nebo parcel od benpye z xda:
[gplay]

P.

//
nofu píše:No necháme se překvapit, jestli to nějakou tu aktualizaci nabídne.
Tak dneska přišla aktualizace z amazonu.
Spoiler:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Gu$houn* dne pát 16. led 2015 15:11:23, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » pát 16. led 2015 15:17:15

A to je apka, cos jí obnovoval přes titanium? Pokud jo, tak superka!

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pát 16. led 2015 22:09:45

Jo, stoprocentně, je to na týden starý ROMce.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » sob 17. led 2015 8:16:49

Tak to je paráda, že to funguje, dík za info!

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host