Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

fefecz
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: úte 18. lis 2014 20:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 5 - 16 GB
Tablet: Lenovo a7-50 -3G
Rom: Android 5.0.1
Bydliště: Kladno

Re: Titanium backup

Příspěvek od fefecz » sob 14. úno 2015 19:32:06

Má někdo zkušenosti s funkcí Hypershell? Budu obnovovat svůj telefon a nechce se mi všechny instalačky odklikávat... Kde tuto funkci v nastavení najdu?





POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Titanium backup

Příspěvek od POSIX » sob 14. úno 2015 19:40:17

Potřebuješ placenou verzi
Já mám asi 40 nainstalivanych aplikací a vždy když jsem dělal aktualizaci ( +-každý 2-3 týden) a vždy jsem to odklikaval, myslím ze to určitě taky zvládnes


fefecz
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: úte 18. lis 2014 20:56:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 5 - 16 GB
Tablet: Lenovo a7-50 -3G
Rom: Android 5.0.1
Bydliště: Kladno

Re: Titanium backup

Příspěvek od fefecz » sob 14. úno 2015 19:42:51

Placenou verzi samozřejmě mám, ale tuto funkci nemohu nikde najít.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 14. úno 2015 22:00:46

Podle mě je hypershell to, že při hromadné akci nemusíš odklikávat každou aplikaci zvlášť.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » pon 13. dub 2015 6:54:50

Zazálohoval jsem Apku aukro.cz, obnovil a ona při spuštění spadne: Bohužel, Aukro.cz se zastravil. Vymazal jsem jí data, odinstaloval, restartnul a nainsaloval z GP, stále padá. Zkusil jsem HR, po něm jde z GP normálně. Dá se udělat ještě něco, abych jí rozchodil (nahodil bych z5 zálohu z TWRP).


Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 13. dub 2015 8:08:54

Aukro je dlouhodobě zcela nefunkční. Je to krám. Abych kvůli tomu dělal hardreset, to bych se na to mohl... Používej webovou verzi.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » pon 13. dub 2015 8:23:28

Stejně bych preferoval, kdyby se podařil rozběhat. Po HR běhá normálně, takže jsem nahodil zálohu a modlím se, aby někoho napadlo řešení.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 13. dub 2015 8:25:44

Neboj, přestane fungovat.... Vývojáři na to kašlou...
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert


roy100
Droid
Příspěvky: 1585
Registrován: sob 12. lis 2011 18:10:02
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Titanium backup

Příspěvek od roy100 » pon 13. dub 2015 9:44:51

Nevím kde je chyba, mě aukro apka funguje naprosto ok, takže samotnou apkou to asi nebude, spíš to vypadá na nějakou kombinaci kolizí.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 13. dub 2015 9:51:58

Po obnově titaniem nefunguje nikdy. Jakmile je udělaný hardreset, tak možná funguje, ale jak čtu komentáře na Google Play, tak nejsem sám, komu to nefachá.
Zvykl jsem si na webovou verzi, přijde mi stejně lepší. Aplikace mi nic nepřináší.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2758
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro
Mobil 2 / ROM: LG G3 32GB - FulmicsROM 8.0

Re: Titanium backup

Příspěvek od nofu » pon 13. dub 2015 11:01:23

Mi krom uloženýho hesla taky ne, ale heslo v prohlížeči prostě neuložim, nevěřim mu.

Nějaký nápady co máznout, aby fungovala verze nainstalovaná z play? Mam root, takže můžu všade.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » pon 13. dub 2015 12:15:24

Nápad nemám. Bádal jsem nad tím na 2 mobilech a jednom tabletu. Na tabletu to fungovalo s androidem 4.3. Pak po aktualizaci na kk ani ťuk. Na mobilech fungovalo chvilku a po 2. či 3. spuštění spadlo a konec. Titanium obnova starší verze nepomohla. Titaniem převést na systémovou taky nepomohlo. Jakmile jednou spadne, už se mi ji nepodaří nikdy nahodit.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

kowalski
Stálý androiďák
Příspěvky: 97
Registrován: sob 18. črc 2009 19:09:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android One
Bydliště: vidím na Sněžník
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od kowalski » čtv 21. kvě 2015 15:55:33

když nemám root na sgs5 zazálohuje mi titanium bankovní aplikaci Rajfky nebo třeba Masterpass abych to nemusel znova aktivovat po Wipe telefonu, kterej se chystám dělat?
Bosch Com 509 => Siemens C25 => Siemens M35 => Siemens ME45 => Siemens M65 => Sony Ericsson K800i => Samsung U900soul => SGS2 => SGS3 => SGS5 => P8 => Xperia XZ => Nokia9

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2419
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od aldabubo » čtv 21. kvě 2015 15:57:14

Ne, ne. Titanium vyžaduje root. Zkus Helium Backup, ten by měl jet bez rootu.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » čtv 21. kvě 2015 16:46:10

Ano, Helium bez ROOTu jede, nicméně ani veškerá má snaha nestačila na to, abych to pak po ROOTu do telefonu vrátil. Pokud budeš dělat jenom wipe a ne ROOT, tak se asi není čeho obávat.

P.
Obrázek


oversx
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 18. dub 2013 15:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6

Re: Titanium backup

Příspěvek od oversx » úte 23. čer 2015 8:24:53

Je možné, že když jsem zkusil přejít z Lollipop na "M", tak Titanium předchozí zálohu vůbec neviděl a nenabídl mi obnovení?
Standa

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » úte 23. čer 2015 21:39:43

To by mohlo bejt tím, že kluci ze silikonového údolí zase přejmenovali kartu, a Titanium tudíž nevidí složku, zkus ji tam manuálně najít.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11274
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jumbo78 » stř 24. čer 2015 5:36:14

Et tu Brute?
Silicon valley = křemíkové údolí... ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » stř 24. čer 2015 5:53:59

Já vím, ale silikonové se mi líbí víc, zní to víc americky :D

P.
Obrázek


oversx
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 18. dub 2013 15:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6

Re: Titanium backup

Příspěvek od oversx » stř 24. čer 2015 7:43:59

Už jsem zpátky na 5.1.1 (pár věcí mi na "M" nefungovalo), ale klasicky to byla /sdcard (neboli /storage/emulated/0 nebo /storage/emulated/legacy), tak jak na každém Nexusu. Mě akorát napadlo, že při přechodu na generačně novější systém to asi nejde.
V nastavení TB jsem neviděl možnost ručně vyhledat zálohy.
Standa

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od radegast » stř 24. čer 2015 8:33:23

Není to třeba tím, že mezi generacemi to free verze neumí?
Jestli žu dnes není free/placená verze, tak se omlouvám, ale TB jsem naposledy použil tak před třemi roky právě při přechodu z 2.2 na 2.3 a TB se stavěl na zadní, že bez zakoupení si neškrtnu.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


oversx
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 18. dub 2013 15:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6

Re: Titanium backup

Příspěvek od oversx » stř 24. čer 2015 9:06:19

Nenapsal jsem, ale TB mám koupený.
Standa

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » stř 24. čer 2015 17:22:59

Při přechodu na L jsem aplikace z KK v pohodě obnovil, tak nevím, jestli udělali nějakou sexy změnu, tak asi naserou hodně lidí ...

P.
Obrázek


oversx
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 18. dub 2013 15:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6

Re: Titanium backup

Příspěvek od oversx » stř 24. čer 2015 17:35:25

Nerad bych vyvolával fámy a možná to u TB vyřeší nějaká aktualizace. Při přechodu z KK na L (Nexus 4) jsem dělal čistou instalaci, kdy se mi vše stáhlo z Play, ale to jsem byl furt na stock ROM a TB jsem moc nevyužíval.
Teď jsem ten přechod zkoušel (Nexus 6) z Chroma ROM na tuhle e"M"kovou, takže nic ofiko.
Standa

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » stř 24. čer 2015 19:06:16

Já nemám ofiko nic od 4.2.2 a vždycky to fungovalo, navíc aktualizace ohledně kompatibility s M byla předminule > http://www.titaniumtrack.com/changelog/ ... ckup/7-2-0.
Snad se to vyřeší.

P.
Obrázek

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od unavix » čtv 25. čer 2015 5:26:14

Jestli to náhodou není tím neofiko.

Tap 1+1
Bůh odpouští, JÁ NE!


oversx
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 18. dub 2013 15:35:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6

Re: Titanium backup

Příspěvek od oversx » čtv 25. čer 2015 6:21:34

Pravdou je, že TB není pro ty, co dostanou jednou za čas OTA aktualizaci na stock ROM. Cílovka jsou právě ti, co zkouší a neradi stráví hromadu času opětovným nastavováním.
Standa


Hight0wer
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 11. čer 2014 17:47:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 9T / Miui official stable

Re: Titanium backup

Příspěvek od Hight0wer » sob 31. říj 2015 22:33:01

Zdravim, muzu mit dotaz, abych si v tom udelal jasno?
Co vsechno nezalohuje Titanium backup?
Nepouzivam SD kartu, protoze se mi telefon pri spusteni jedne hry prehriva i treba na 85 stupnu a pak se mi karta z bezpecnostnich duvodu odpojuje. Navic ji nepotrebuju, mista mam dost. Ale tim padem bych mohl pri poskozeni telefonu prijit o vsechno.
Chci si nastavit automatickou zalohu vseho, co jde. Ne ze bych mel v telefonu tolik dulezitych dat, spis si chci vyzkouset dostupne moznosti. Chapu to spravne, ze TB zalohuje vse krome dat na externi pameti, ktere nenalezi k zadne aplikaci? Tzn. vse krome fotek, videi, hudby, stazenych souboru, atd. Asi se teda da rict, ze na externi pameti zalohuje jen obsah slozky Android (nebo tu taky ne)? Jen by me zajimalo, jestli je uplna zaloha z TB na Dropbox + zaloha fotek a dalsich souboru na cloud MEGA vlastne obdoba nandroid zalohy (samozrejme krome zalohy samotneho OS, Recovery a dalsich partition, mluvim jen o uzivatelskych datech). Nandroid zalohu (online) bych chtel taky obcas pustit, ale pro pripad, ze by mi umrel telefon a ja byl nucen prejit na jiny, je takova zaloha k nicemu.
Nokia 5110 > Siemens C45 > Nokia 6230i? > SE K750i > Nokia E72 > Nokia E66 > THL 5000 > Redmi Note 3 SE > Zenfone Max Pro (M1) > Xiaomi Mi 9T

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8449
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od unavix » ned 01. lis 2015 6:57:11

Bůh odpouští, JÁ NE!


Hight0wer
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 11. čer 2014 17:47:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 9T / Miui official stable

Re: Titanium backup

Příspěvek od Hight0wer » pát 06. lis 2015 23:57:57

Diky za odkazy, ale clanky jsem cetl uz drive a odpoved jsem v nich nenasel. Vsude se o Titanium Backup pise, ze zalohuje uplne vsechno a obnovi telefon do stavu pred obnovenim tovarniho nastaveni. To ale neni pravda, treba fotky a videa z fotaku rozhodne nezalohuje, protoze mi v telefonu zabiraji 2x vic nez kompletni zaloha telefonu vytvorena pomoci TB. Slozka downloads na tom bude asi stejne, mozna se pocita s tim, ze to ma kazdy na karte nebo se to neresi, protoze data nemaji ochranu proti kopirovani a jsou normalne pristupna. Ja bych ale rad zalohoval vse, abych nemusel myslet na to, ve ktere slozce jsem si nechal jake soubory. Takze znovu, vi tu nekdo, co vsechno (ktere slozky na externi pameti telefonu) TB nezalohuje?
Nokia 5110 > Siemens C45 > Nokia 6230i? > SE K750i > Nokia E72 > Nokia E66 > THL 5000 > Redmi Note 3 SE > Zenfone Max Pro (M1) > Xiaomi Mi 9T

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti