Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » pon 27. úno 2017 20:22:47

Můžeš ukončit celou aplikaci jako takovou, tím se zálohování určitě zastaví. Ale jestli chceš smazat jenom to nový, co to zazálohovalo, a nemáš nastaveno víc záloh než 1, tak to podle mě nejde, tb to prostě přepisuje, takže leda smazat všechny zálohy a udělat znovu. Můžeš to udělat buď manuálně přes souborový manager, nebo pomocí tb, který ti roztřídí aplikace na nainstalované a nenainstalované, takže si nesmažeš zálohu aplikací, které zrovna nemáš obnovené.

P.


Obrázek



superj
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: sob 10. črc 2010 12:14:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P1

Re: Titanium backup

Příspěvek od superj » sob 11. bře 2017 3:48:11

Zdravím, včera jsem aktualizoval na android 7.1.1 a v TB zmizela nabídka, hledat i dávka tam je, jen ta nabídka chybí a nevím, jak se dostat k obnově call, SMS a WiFi? Když se vrátím na android 6, tak to tam mám a teď to zmizelo, nevíte jak se k tomu dostat? Už jsem zkoušel TB přeinstalovat a nic nepomohlo. Díky za info.
Přílohy
Screenshot_20170311-032758.png
Screenshot_20170311-032758.png (188.84 KiB) Zobrazeno 1012 x

Uživatelský avatar

mar72
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. bře 2011 20:32:22
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi Note 3 Pro + Nexus 5 32GB
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z2 + Huawei G300

Re: Titanium backup

Příspěvek od mar72 » sob 11. bře 2017 8:05:14

U mě spouští Hlavní menu v TB, delší podržení tlačítka Multitaskingu.
LG V30 : stock Oreo
XIAOMI Redmi Note 3 Pro SE : Resurrection remix 6.2.1
Nexus 5 : LineageOS 14.1

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 11. bře 2017 9:07:44

Android 7.1.1
Obrázek

Vypadá to, že máš nějaký menší rozlišení, tak by se to tam asi nevešlo, tak by to mohlo být, jak píše kolega.

Každopádně všechny funkce jsou dostupné přes tlačítko dávkových operací, jestli jsem tě dobře pochopil, tak to, co popisuješ, je pod obnovením systémových dat.

P.
[sntfrmnxs⁴]
Obrázek

Uživatelský avatar

mar72
Stálý androiďák
Příspěvky: 244
Registrován: sob 05. bře 2011 20:32:22
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi Note 3 Pro + Nexus 5 32GB
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Z2 + Huawei G300

Re: Titanium backup

Příspěvek od mar72 » sob 11. bře 2017 15:18:30

Myslím že to spíš souvisí s tím zda má telefon SW nebo HW tlačítka než s rozlišením. Aspoň u mě to tak je 2 telefony SW tlačítka a Nabídka tam je, 1 telefon HW tlačítka a Nabídka jde vyvolat přes tlačítko Multitasking.
LG V30 : stock Oreo
XIAOMI Redmi Note 3 Pro SE : Resurrection remix 6.2.1
Nexus 5 : LineageOS 14.1


Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2680
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a stock + root
Mobil 2 / ROM: Pixel 3a stock / OP5 [6/64] stock + root
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: Titanium backup

Příspěvek od Gu$houn* » sob 11. bře 2017 16:49:33

Jo, to je taky možný, neměl jsem HW tlačítka už několik let, tam mě tohle ani nenapadlo ...

P.
[sntfrmnxs⁴]
Obrázek


brm
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: pon 20. kvě 2013 8:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8+ 64GB
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3 64GB
Tablet: Huawei MediaPad M2 10 16GB 5.1.1

Re: Titanium backup

Příspěvek od brm » ned 12. bře 2017 8:20:58

Tento týždeň som si rootol mobil a nahodil Titanium Backup na zálohovanie... vyskytol sa mi však problém s plánovaným zálohovaním. Plán zálohovania sa mi síce spustí, zálohuje zmenené dáta, ale nechce vykonať činnosť po ukončení zálohy. Mám tam nastavenú synchronizáciu s Dropboxom, ale tú jednoducho nechce spustiť. Ak spustím samostatne synchronizáciu s Dropboxom, prebehne správne. To isté platí napr. o synchronizácii na Disk Google... ak zvolím reštart mobilu, tiež sa nereštartuje.

Mám 1+3, originál stock romku s androidom 7.0. Minulý rok som používal túto aplikáciu na starom LG G2 a všetko pekne šlapalo.. čo robím teraz zle?

:)

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti