Synchronizace - Zálohování - KontaktyTitanium backup

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » stř 28. pro 2011 19:01:46

Niektore nastavenia zaluhuje ine nie, treba skusit, na sms pouzi sms backup


Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI



vlkodlak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 21. pro 2011 17:59:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP900

Re: Titanium backup

Příspěvek od vlkodlak » pon 23. led 2012 13:00:20

Zdravim vsechny,
mel bych dotaz pro profiky.
Mam zakoupeny Titanium backup Pro.
Jde udelat zaloha treba 20ti programu vcetne nastaveni ulozit do jednoho souboru zip a tento soubor flasnout pres recovery hned po flash Rom?
Diky za vsechny rady a navody.

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » pon 23. led 2012 14:12:44

Take nieco neexistuje
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

smajlo
Robot
Příspěvky: 720
Registrován: pát 10. pro 2010 12:57:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Bydliště: Sereď

Re: Titanium backup

Příspěvek od smajlo » pon 23. led 2012 14:15:12

Mozes si spravit zalohu a tu po nahrati romky zase cez TB obnovit a vsetko bude ok, ak sa bavime o tom istom telefone samozrejme, ak to chces z telefonu na telefon, tak tam ti tu funkcnost nikto nemoze zarucit.
Alebo si mozes .apk subory skopirovat rovno do tvojej rom a aplikacie sa ti nainstaluju s romkou, ale bez nastaveni.


vlkodlak
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: stř 21. pro 2011 17:59:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP900

Re: Titanium backup

Příspěvek od vlkodlak » pon 23. led 2012 14:43:09

o zkopirovani APK do samotne rom vim ,ale neresi nastaveni programu.
Obnova zaloh v TBackup je super funguje na jednicku ale neni to ono.

Libila by se me zaloha programu s nastavenim do souboru APK.

P.S k cemu je funkce
Menu - vice- Vytvorit update.zip ?
Naposledy upravil(a) Jacho dne pon 23. led 2012 14:52:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: posledne prispevky sa necituju precitaj si pravidla!


Uživatelský avatar

Helle
Stálý androiďák
Příspěvky: 169
Registrován: sob 19. bře 2011 16:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Max 3
Twitter: @Hellebrandv
Tablet: iPad 2
Rom: originál
Bydliště: malá vesnička u Krnova

Re: Titanium backup

Příspěvek od Helle » pon 23. led 2012 18:06:35

a co program AppMonster Pro - je na marketu. ten Ti zálohuje všechny .apk


bandaska_cz
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 08. kvě 2011 20:30:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: u8100

Re: Titanium backup

Příspěvek od bandaska_cz » pon 23. led 2012 22:51:43

Mám dotaz.

Na starém tel. huawei u8100, který jsem měl rootnutý, jsem udělal zálohu všech apk pomocí Tit. Backup. Teď jsem si pořídil HTC EVO 3D, ale ten bych hned takhle zkraje rootnout nechtěl. Je nějaká možnost, abych obnovil dříve zálohované aplikace, aniž bych musel to HTC rootnout?

Díky za rady...


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jarous1 » pon 23. led 2012 23:38:49

Jestli myslíš data aplikací (jejich nastavení, save z her apod.), tak bych to nedělal. Vždyť jde o dva úplně různé telefony, včetně rozdílných verzí Androida... To bude akorát dělat blbosti, pokud to vůbec v tom novém telefonu bude fungovat.
A bez rootu to stejně nepůjde...

Pokud Ti ale jde jen o instalaci zazálohovaných aplikací v podobě APK souborů, tak to jde udělat pomocí jakéhokoli správce souborů.

Uživatelský avatar

Neo-Mike
Androiďák!
Příspěvky: 355
Registrován: pon 19. pro 2011 15:09:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia SP
Tablet: Google Nexus 7
Bydliště: Břeclav

Re: Titanium backup

Příspěvek od Neo-Mike » ned 29. led 2012 20:28:46

Zajímalo by mě, zda někdo neví, jak funguje zmrazení aplikací? Co se přesně s aplikacemi po zmrazení v telefonu stane. Vím, že aplikace nebudou spouštěny, a že nebudou ani v menu vidět. Mě to spíš zajíma víc do hloubky. Jelikož po zmrazení aplikací se mi zdá, že telefon je pomalejší.


TomasBeranBerry
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 05. úno 2012 19:41:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Titanium backup

Příspěvek od TomasBeranBerry » pon 13. úno 2012 21:25:24

Ahoj kluci prosim vas koupil jsem si HTC EVO 3D ,potreboval bych poradit s root!

za prve k cemu mi je to dobry?
za druhe ja to mam udelat co je potreba za programy a pod! (nejsem zadny profik takze bych to potreboval spis tak nejak polopate)

diky moc


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jarous1 » pon 13. úno 2012 22:17:08

Když nevíš k čemu je root, tak ho určitě NEPOTŘEBUJEŠ !!! :evil: Nevím co je to teď za módu se okamžitě ve všem vrtat aniž by někdo tušil co vlastně dělá... :roll: Nejdřív si ten telefon pořádně prozkoumej ve stavu v jakém ho máš teď. Teprve časem, možná, konečně přijdeš na to, že by se ten root na něco hodil...

Uživatelský avatar

Neo-Mike
Androiďák!
Příspěvky: 355
Registrován: pon 19. pro 2011 15:09:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia SP
Tablet: Google Nexus 7
Bydliště: Břeclav

Re: Titanium backup

Příspěvek od Neo-Mike » úte 14. úno 2012 10:22:24

Pomocí ROOTu vlastně přidáš oprávnění, můžeš odebírat systémové aplikace, dostaneš se k systemovým souborům, defakto můžeš upravovat celý systém. ROOT potřebují také některé aplikace na správu RAM, atd... Je toho tady hodně, takže stačí chvílí hledat a dozvíš se k čemu je. Návodů je zde a na internetu také hodně, takže stačí chvíli hledat a najdeš co potřebuješ. Ale pokud ho nepotřebuješ (opravdu nepotřebuješ, né že si řekneš, že ho zkusíš) tak ho nedělej, Můžes si s tím akorát uškodit. Zvlášť když jsi, jak píšeš, ještě začátečník a moc tomu nerozumíš.


Michal123
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: pon 23. led 2012 11:55:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D
Rom: originál HTC

Re: Titanium backup

Příspěvek od Michal123 » pát 16. bře 2012 20:58:26

Ahoj mám dotaz. Mám HTC Evo 3D s rootem. Používám Rom MikRunny v 1.06. Byl jsem s touto Rom, ale cca týden se mi zašíná telefon sekat- natahal jsem tam moc aplikací. Chci přejít na novější rom v 1.11 Ale chci se zeptat zda Titan zálohuje i data her. Zkoušel jsem to třeba u čtečky Rss. to fungovalo, ale nevím jak je to s hrama, který mají 700mega. Potřebuju i zálohu gps aplikací. Díky za odpověď.


agresor360
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 7:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Titanium backup

Příspěvek od agresor360 » pát 16. bře 2012 21:49:20

Jak se v TB zadává hromadná obnova všech nainstalovaných programů bez toho, aniž bych pokaždé musel kliknout na "instalovat" a "hotovo" díky

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » pát 16. bře 2012 22:50:43

aplikaciu musis mat pro, a potom cez menu potvrdis davka/obnovit vsetky aplikacie (samozrejme ich musis mat zalohovane)


matcho13579
Androiďák!
Příspěvky: 664
Registrován: ned 14. srp 2011 15:47:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Twitter: matcho13579

Re: Titanium backup

Příspěvek od matcho13579 » ned 18. bře 2012 13:23:31

Michal123 píše:Ahoj mám dotaz. Mám HTC Evo 3D s rootem. Používám Rom MikRunny v 1.06. Byl jsem s touto Rom, ale cca týden se mi zašíná telefon sekat- natahal jsem tam moc aplikací. Chci přejít na novější rom v 1.11 Ale chci se zeptat zda Titan zálohuje i data her. Zkoušel jsem to třeba u čtečky Rss. to fungovalo, ale nevím jak je to s hrama, který mají 700mega. Potřebuju i zálohu gps aplikací. Díky za odpověď.
neviem, ako je na tom EVO, ale na mojom mobile, keď chceš robiť update tej istej ROM, tak nemusíš robiť wipe....ale ak ten wipe robiť chceš, tak áno, Titanium zálohuje všetko, čiže aj dáta(všetkých aplikácií)
Samsung Galaxy S @ CM10.1;
Asus Nexus 7 FHD @ PSX v2 KitKat;
Ďalšie zariadenia: Huawei: G300, G510; ZTE Blade


Dalimil
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 31. bře 2012 20:29:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Titanium backup

Příspěvek od Dalimil » sob 31. bře 2012 20:51:02

Zdravím všechny.
Mám následující problém.
Zakoupil jsem placenou verzi Titanium Backup Pro. Po instalaci se mi v seznamu ikon neobjevila ikona Titanium Backup a tudíž nemohu aplikaci spustit. Ve správci aplikací Titanium vidět je s jedinou volbou - odinstalovat. V Uninstaleru aplikace je a je možné ji odinstalovat. Odinstalování a nová instalace nepomáhá. Co dělám špatně?
Telefon HTC Wildfire v rootu (přepsání ROM funguje), Android 2.2.1 s originál ROM (chci nahrát CM 7 ale nejprve potřebuji provést zálohování aplikací pomocí TB). Děkuji za radu.


irm
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 25. říj 2010 0:15:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Spica

Re: Titanium backup

Příspěvek od irm » sob 31. bře 2012 20:56:34

Stáhni si a naistaluj ještě neplacenou verzi programu. Ta se používá. Placená je jen jako unlocker.
Nexus S - stock 4.0.4

Uživatelský avatar

smajlo
Robot
Příspěvky: 720
Registrován: pát 10. pro 2010 12:57:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Bydliště: Sereď

Re: Re: Titanium backup

Příspěvek od smajlo » sob 31. bře 2012 21:30:15

Dalimil píše:Android 2.2.1 s originál ROM (chci nahrát CM 7 ale nejprve potřebuji provést zálohování aplikací pomocí TB). Děkuji za radu.
Pri prechode na uplne novu ROM sa odporuca radse cista nova instalacia aj aplikacii ako obnova cez TB. Je mozne ze si prenesies aj nieco zo starej ROM a nebude ti vsetko chodit ako ma ;)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od radegast » ned 01. dub 2012 9:59:35

No já osobně nějak vůbec nechápu, proč se někdo zabývá zálohou aplikací, když všechny jsou na Marketu.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 01. dub 2012 10:29:38

Pretoze ich ma warezove :twisted:
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od TMa24 » ned 01. dub 2012 11:48:46

To Jacho: peknu kravinu si dristol, ja mam takmer vsetky apps zakupene a tiez pouzivam titanium backup. Hlavne pre zalohovanie nastaveni, aplikacii!!

Uživatelský avatar

Jacho
Moderátor
Příspěvky: 3554
Registrován: sob 09. říj 2010 12:56:59
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 Gun Metal Grey
Rom: VIPER
Bydliště: Malacky
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jacho » ned 01. dub 2012 11:59:28

Ja tiez ale niekto pouziva prave preto aby o tie nezakupene neprisiel...
Ak mi chceš poďakovať klikni na palec hore pod príspevkom :palec:
OPRAVA HTC NA ĎIAĽKU - Fleshing, UNLOCK, Repair boot, Debrand, LOCKED Warranty
Nováčkovia používajte tlačidlo HĽADAŤ a pozrite sa na AndroidWIKI


Dalimil
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 31. bře 2012 20:29:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Titanium backup

Příspěvek od Dalimil » ned 01. dub 2012 14:07:18

Děkuji všem - už je to vyřešeno.
Přehlédl jsem v popisu TBPro větičku, že nejdříve musí být nainstalován TB.
A pro ty, kteří dumají nad tím, proč potřebuji zálohovat aplikace - o žádné warezy ani nezakoupené aplikace se nejedná. Jak správně podotýká TMa24 - je pořád snazší udělat zálohu, než znovu stahovat a hlavně nastavovat všechny aplikace.


mpis
Androiďák!
Příspěvky: 367
Registrován: úte 31. srp 2010 9:47:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: někdy Praha4, někdy Zliv(ČB)

Re: Titanium backup

Příspěvek od mpis » pon 02. dub 2012 10:36:57

radegast píše:No já osobně nějak vůbec nechápu, proč se někdo zabývá zálohou aplikací, když všechny jsou na Marketu.
Co je na tom k nechápání?
Když jich mám víc než 100, tak by se mi rozhodně nechtělo je instalovat jednu po druhé.
A Titanium ve verzi Pro to umí najednou a ještě i s nastavením.


Thompson
Stálý androiďák
Příspěvky: 163
Registrován: ned 10. říj 2010 20:23:04
Reputace: 0

Re: Titanium backup

Příspěvek od Thompson » stř 16. kvě 2012 10:18:34

Mám s Titaniem už fakt nervi, není schopná zazálohovat data z pův rom, pořád přehrávám backup z CWM recovery kvuli tomu jak idiot.

Po restoru zapnu titanium všechno ok, zálohy ověřený, dám wipe, nainstaluju rom, titanium a bum, žádná záloha, znovu načíst seznam app nepomáhá, co s tím?
LG G Flex 2
Oneplus 2 64GB/4GB EU
Cube i7 Stylus.


maho92
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 17. kvě 2012 13:32:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: desire s

Re: Titanium backup

Příspěvek od maho92 » čtv 17. kvě 2012 13:33:42

nevedeli by ste mi niekto dat nejaky strucny navod ako zalohovat vsetko naraz nastavenia aplikacie spravy zvoennia vsetko ?? velmi pekne dakujem

Uživatelský avatar

keles
Stálý androiďák
Příspěvky: 161
Registrován: sob 12. lis 2011 16:07:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Twitter: kelesSM
Tablet: NVIDIA SHIELD K1
Rom: Stock
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Titanium backup

Příspěvek od keles » stř 23. kvě 2012 4:36:12

Voľby/ dávka/ a tam si už vyberieš z daných možnosti.


JiGr
Stálý androiďák
Příspěvky: 57
Registrován: úte 22. bře 2011 18:25:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus G E975

Re: Titanium backup

Příspěvek od JiGr » ned 08. črc 2012 22:28:53

Nevite proc mi GooglePlay nenabizi Titanium ke stazeni? Nikdy jsem s tim nemel problem. Flashnul jsem si novou ROMku a ted tohle. Kdyz jsem si flashnul zpatky starou, tak problem zustal, nevim, jestli to ma souvislost. Dik za radu

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11274
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 280
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Titanium backup

Příspěvek od Jumbo78 » ned 08. črc 2012 22:55:25

Nemá ta ROM změněno DPI?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host