Synchronizace - Zálohování - Kontaktyspojení více kalendářů

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
snanok
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

spojení více kalendářů

Příspěvek od snanok » ned 21. pro 2014 9:20:27

Zdravím. Pořídil sjem si nový telefon (Xiomi 1s) a tam manželka konečně přechází na Android (můj starý Galasy Duos). Zatím co já používám kalendář v telefonu celkem čile, manželka zatím skoro vůbec. Nicméně uvažujeme o tom zda by nešli nějak propojit kalendáře obou našich účtů. Spojit oba účty určitě ne, nerad bych měl v telefonu maželky telefoní seznam. A možná že ani ne vše v kalendáři, protože by manželku z počtu mých poznámek asi "jeblo". Představoval bych si to tak nějak že když budu zadávat poznámku do kalendáře a usoudil bych že by bylo dobré aby ji manželka měla v telefonu také, tak bych ji nějak označil, nasdílele, nebo tak něco a přenesla by se i k ní.
Je něco takového možné? Nikde jsem na googlu nic nenašel. Všichni řeší synchronizasi na více zařízeních, ale jednoho účtu.
děkuji předem za rady.

Mishack
Kyborg

Re: spojení více kalendářů

Příspěvek od Mishack » ned 21. pro 2014 9:23:42

V webovém kalendáři stačí vytvořit novy kalendář a ten nasdilet. Manželka si ho pak přidá. Az budu u compu, ještě se mrknu.

EDIT: Ano, tak je to tak. V kalendáři si v sekci "Moje kalendaře" kliknutím na šipičku vytvoříš nový kalendar. Tento pak lze sdilet s konkretnimi lidmi. Kteri si ho (pokud se nezobrazuje) nastavi jako viditelny.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

Hurec
Robot
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Příspěvek od Hurec » ned 21. pro 2014 20:16:13

Ja to tak s manzelkou mam a to lehce , v google calendar mam vytvoreny kalendar prace ktery sni sdilim. Pak si jen vyberu pri nove udalosti zda to dam do kalendare prace , nebo do jineho kalendare ktery nesdilim.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8

Autor tohoto vlákna
snanok
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duos

Příspěvek od snanok » čtv 25. pro 2014 19:19:34

Díky za rady. Nový kalendář vytvořen, manželce nasdílen, v pohodě se jí to ukazuje, jen mám problém s tím že i když já událost vytvořím s připomenutím, tak u ní se to ukáže bez připomenutí....jistě, na jednu stranu asi dobré, ale zase na druhou, věci které bych chtěl aby jí píply, ale jak na to?

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“