Synchronizace - Zálohování - KontaktyExtrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Hunter1010
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:14:46
Reputace: 1

Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od Hunter1010 » ned 22. úno 2015 18:27:05

Hoj, mám Galaxy S3 a rozbil se mi na fest displej a chtěl bych z toho vytáhnout data (nebo klidně celou ROM, pokud to pak půjde nějak odseparovat), můžete mi prosím poradit jak na to? Dodám, že je ROOTovaný, mám tam CWM a CM11, aplikaci na zrcadlení obrazu tam nemám (MHL kabel taky ne) a tak samo žádnou zálohovací aplikaci krom Helium. Původně jsem měl plán to nějak udělat přes Cerberus, ale online příkazy mi nejdou a SMS příkazy jsem nezkoušel, ale stejně se to nespíš zastaví na tom, že tam musím při zapnutí mobilu zadat heslo. Proto mě napadá už jen jedna možnost, a to nějak přes počítač. Nevíte jakou (Odin? jen střílím) a přesně jak na to, krok po kroku, tlačítko po tlačítku? Na displeji se mi totiž nic nezobrazí, tak to budu dělat poslepu. Díky




Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od droid1221 » ned 22. úno 2015 19:17:24

Připoj telefon nainstaluj adb drivery toho telefonu a stáhni Minimal ADB and Fastboot odsud. Pak si najdi příkaz pro backup tel já ho nevím. Zadej do Příkazového řádku spuštěného přes plochu (Nech si vytvořit po instalaci zástupce na ploše)
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D


Autor tohoto vlákna
Hunter1010
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:14:46
Reputace: 1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od Hunter1010 » ned 22. úno 2015 19:56:39

A mobil má být vyplý nebo v recovery nebo download módu či zaplý? Jen podotýkám, že pokud ho zapnu, tak tam mám heslo a bez jeho zadání se mobil nepřipojí resp. debugging není zaplý.

Protože teď mi nejde jej najít když zadám příkaz adb devices.

Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od droid1221 » ned 22. úno 2015 20:54:28

Zkus to v recovery mě to jde.
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D


Autor tohoto vlákna
Hunter1010
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:14:46
Reputace: 1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od Hunter1010 » ned 22. úno 2015 21:54:21

tak v recovery mi to mobil našlo ale je neautorizovaný, takže se chci zeptat, když jsi v recovery, tak rovnou po připojení ti to jde nebo nějak potvrzuješ a případně čím? mě přijde, že tam bude problém s potvrzením, že chci mobil připojit v tom debuggingu


Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od droid1221 » ned 22. úno 2015 22:02:52

Když jsi v recovery,máš dobře nainstalovaný ovladače a v příkazovém řádku (cesta C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\Minimal ADB and Fastboot>) zadáš adb device by to mělo vyhodit tohle: (číslo sestavení) device
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D


Autor tohoto vlákna
Hunter1010
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:14:46
Reputace: 1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od Hunter1010 » pon 23. úno 2015 16:57:53

no to nefachá, něco jednoduššího by někdo neměl? pořád jsem seklý na tom unauthorized.

Uživatelský avatar

droid1221
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: sob 26. dub 2014 16:54:08
Reputace: -19
Typ mobilu / ROM: Mi4c Mokee 6.0.1

Re: Extrakce dat z mobilu s rozbitým displejem

Příspěvek od droid1221 » pon 23. úno 2015 20:15:49

Pokud se ti povede nějak zapnout ůložiště usb tak data min. z sd vytáhneš :)
Pokud jsem ti pomohl dej mi palec nahoru. :) :palec:
Život je svině ale vepřový mám rád :D

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti