Synchronizace - Zálohování - KontaktyHTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premium

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
G.I.James
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 05. zář 2010 0:56:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premium

Příspěvek od G.I.James » ned 05. zář 2010 1:04:18

Už několik hodin bloudím po fórech a nemůžu se dobrat výsledku. Mám nainstalovanou poslední verzi HTC Sync, ale telefon hlásí, že v počítači není nainstalována a počítač zas, že telefon není připojen. Jediná možnost, kde se mohla vyskytnout chyba je dle mě ovladač. Správce zařízení hlásí chybu 37, tj. "nelze inicializovat ovladač", přičemž soubor ovladače jsem zkoušel jak z instalace dodávané přímo na telefonu, tak z nejnovějšího sync. Vše ostatní jako sdílení internetu funguje. Co s tím???

Prosím ty, kteří mají ve zvyku psát reakce typu "hledej, už se to řešilo", ať aspoň napíšou kde, protože jsem hledal a neřešilo.





PeTr7650
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 04. zář 2010 22:00:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia SOLA

Re: HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premiu

Příspěvek od PeTr7650 » ned 05. zář 2010 7:20:01

cau bojuju se stejnym problemem. Podarilo se Ti to nejak vyresit? Soubro z karty uz nemam, kartu sem smazal :-) a ovladac dodavany s HTC Sync se mi ve spravci zarizeni ani neukazuje. Jedine, co mne napada je konflikt s nejakym programem v PC.


Autor tohoto vlákna
G.I.James
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 05. zář 2010 0:56:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premiu

Příspěvek od G.I.James » ned 05. zář 2010 8:51:02

Mám nově nainstalovaný visty, tudíž v programech bych to neviděl. Ovladač by se měl nainstalovat automaticky s programem sync (htc driver installer). Zatím jsem nevyřešil vůbec nic.

Uživatelský avatar

Michal_P
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: stř 21. črc 2010 12:21:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Bydliště: Brno

Re: HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premiu

Příspěvek od Michal_P » ned 05. zář 2010 9:31:48

Taky sem s pripojejim dlouho bojoval. Nezapomeňte zapnout v nastavení ladění telefonu. Wildfire sem restartoval a pak už mě to šlapalo.
Obrázek Wildfire 2.3.7 CM7


Autor tohoto vlákna
G.I.James
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 05. zář 2010 0:56:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premiu

Příspěvek od G.I.James » ned 05. zář 2010 9:44:12

Tak jsem na to přišel. Kodek, který je dodáván se sync 3 je asi vadný. Radím následující postup.

1. Nainstaluj HTC sync poslední verzi (vše by se mělo samo nainstalovat do Program Files\HTC)
2.Smaž soubor Program Files\HTC\HTC Driver\Driver Files\Vista_x86\androidusb.sys
3. Ve správci zařízení dej odinstalovat svoje android zařízení a zaškrtni "odinstalovat software ovladače"
4. Pro jistotu zkontroluj Windows\System32\drivers, jestli tam není soubor androidusb.sys a kdyžtak ho smaž
5. Stáhni si http://ulozto.cz/5760968/androidusb.sys a nakopíruj ho do Program Files\HTC\HTC Driver\Driver Files\Vista_x86\androidusb.sys
6. Ve správci zařízení klikni na nabídku Akce>vyhledat změny hardwaru
7. Objeví se ti zařízení ADB (alespoň mě jo)
8. Dej aktualizovat ovladač
9. Ručně najdi ten, co sis stáhl z uložto
10. Počítač tě vyzve k restartu
11. Voala... mě to funguje



PeTr7650
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 04. zář 2010 22:00:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia SOLA

Re: HTC Wildfire + Sync 3.0.5422 + Windows Vista Home Premiu

Příspěvek od PeTr7650 » ned 05. zář 2010 10:34:00

diky diky. :-) nakonec sem odinstaloval ovladac, pote htc sync. Znovu nainstaloval, zapnul ladeni USB, nastavil jako vychozi pri pripojeni kabelu "HTC Sync" a voala, funguje! Muj system je WXP profi.
Problemem u mne tedy pravdepodobne bylo zakazane "ladeni USB". Jsem u Androidu novacek, tudiz se teprve ucim :-). Sic jsem stravil par let s WM (MDA I, HTC touch a mrak PDA), ale Android je neco uplne jineho.

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti