Synchronizace - Zálohování - KontaktyAndroid Wifi Manager

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
GSMAN
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: ned 12. zář 2010 16:07:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Android Wifi Manager

Příspěvek od GSMAN » pon 22. lis 2010 19:18:13

Zdravím,
používám tuto aplikaci na notebooku, se kterým telefon komunikuje pouze když mám obě zařízení připojené k domácí wifi síti.
Existuje nějaký způsob jak na notebooku vytvořit síť, kterou by ten telefon našel a použil? Samozřejmě, že vím jak vytvořit wlan, ale ta funguje jenom ve vztahu PC - PC nikoliv PC - telefon. Na notebooku mám Windows 7.
Děkuji


Vodafone 845/Anryl 2.3.7 - CM7



tomashor
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 17. lis 2010 22:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: Android Wifi Manager

Příspěvek od tomashor » stř 01. pro 2010 23:26:26

Pro bezdrátovou synchronizace Androida s PC jsem našel tuto aplikaci http://www.androlib.com/android.applica ... qqCCp.aspx, ale po instalaci manažeru http://ds.mobileaction.com/android/amwifi.exe do PC mi nejde manažer spustit. Objeví se pouze ikona v tray liště. Aplikace v mobilu běží v pořádku. OS mám Win7 32bit. Díval jsem se na některá zahraniční fóra a několik lidí má podobné problémy, ovšem řešení jsem se nedohledal.
Nezkoušel jste někdo tuhle aplikace a nevíte v čem by mohl být problém?


taylor
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: ned 17. říj 2010 8:11:39
Reputace: 1

Re: Android Wifi Manager

Příspěvek od taylor » čtv 02. pro 2010 8:11:19

GSMAN: jestli to chceš provozovat v režimo "ad hoc" (bez AP), tak 1. musíš nastavit pevné IP adresy na PC i v telefonu - protože ti tam neběží žádné DHCP, které by je přidělilo automaticky (předpokládám, že rozumíš o čem je řeč) a 2. musí ten režim "ad hoc" podporovat obě zařízení.
Nejdřív rozchoď jen wifi připojení telefonu do PC (možná pro ten "ad hoc" režim existuje nějaká aplikace, které ho do telefonu doplní, i když ten ho normálně neumí), až ti to bude fungovat, tak teprve laboruj s wifimanagerem.

Další možnost je vytvořit si AP přímo z toho PC - buď to jeho wifi přímo umí, nebo opět zkusit sehnat nějaký soft, který ho to naučí. To by mohlo být nejjednodušší řešení.


Autor tohoto vlákna
GSMAN
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: ned 12. zář 2010 16:07:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Re: Android Wifi Manager

Příspěvek od GSMAN » čtv 02. pro 2010 18:11:26

Tak zkouším si vytvořit ten AP v notebooku, ale ani Connectify a ani Virtual Router Manager mi nějak nefungují. Píšou, že "service is not running" a přitom nenabízí možnost jak jej spustit. Zkusím pohledat co s tím.
Vodafone 845/Anryl 2.3.7 - CM7

Uživatelský avatar

slay
Androiďák!
Příspěvky: 393
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9+
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Android Wifi Manager

Příspěvek od slay » čtv 16. pro 2010 8:51:31

Nainstaloval jsem Android Wifi manager. Spustím v tel. i v PC, vše se natáhne do programu v PC až na kontakty. Při kopírování kontaktů asi po 60% vyběhne hláška zkontrolujte připojení blabla...a stahování se ukončí. Přitom jsem připojenej, všechno ostatní už je staženo. Nevíte, kde je chyba?
Samsung Galaxy S9+


Uživatelský avatar

ragovaneg
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 14. dub 2009 22:45:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: Android Wifi Manager

Příspěvek od ragovaneg » úte 25. led 2011 22:28:29

Mě Android Wifi Manager běhá s G1 v pohodě jak pod XP tak pod W7. Jenom jsem nikde nezachytil, že je to trial verze. Všude to prezentují jako freeware, ale v momentě kdy na PC napíšete sms nad 160 znaků, vyskočí hláška, že to v trial verzi nelze. A blokované jsou i další funkce, čímž se pro mě celá aplikace stává nepoužitelnou.

Odkaz na zakoupení, vložení licenčního čísla, jakékoli info, cokoli co by mi dopomohlo k plné verzi chybí. A pokud se rozhodnete produkt zakoupit přímo ze stránek výrobce, zeptají se Vás odkud jste, po kliknutí na českou vlajku s nápisem "ceské republiky" se s tou samou otázkou objeví mapa světa, kde po kliknutí na "Europe & Russia" vám vyskočí Váš poštovní klient s oknem nové zprávy pro "sales@mobileaction.com"... takže rychlejší bude asi napsat Ježíškovi a doufat... :no:

Odpovědět

Zpět na „Synchronizace - Zálohování - Kontakty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host