Příspěvek
od Míra Mírovatý » sob 08. led 2011 23:25:11
Ahoj, pěkná aplikace, obdoba Chmi či Meteoru. V něčem lepší v něčem nutno dodělat. Co mě celkem mrzí že nejde přesunout na kartu, zatím. Co bych uvítal je trošičku jemnější animace, je poměrně rychlá a nebylo by od věci, pokud by po dokončení animace ( od začátku do konce) byla drobná pauza než se spustí animace znova, řekněme 2 vteřinky. Tak nějak jeden nesleduje čas snímků a pokud zrovna srážky nejsou tak aspoň mě se ta "nekonečná" smyčka zda nepřehledná. Asi bych se nechal inspirovat výše jmenovanými aplikacemi. Co tedy oceňuju, je možnost přidat teploty do mapy, to se mi dost líbí! Co by nebylo od věci dle mého názoru je, když po kliknutí na ikonu vedle hodin (času snímků) vpravo kdy se objeví mapa celé ČR, tak aby se i v této sicé drobné mapce, taky animovaly snímky, tak jak v hlavní mapě, Aspoň mi to příjde škoda že tam je ten snímek statický, osobně bych měl lepší představu o pohybu srážek po celé republice. Nebylo by špatné přidat možnost vložení vlastních bodů (neobjevil jsem to), určitě svižnější reakce, červený puntík nemusí být tak velký. Co se týče velikosti aplikace, tak ač při stažení měla alikace pár KB, tak po chvíli co jsem se s ní seznamoval, tak má rázem 10MB a většinu teda v mezipaměti (díval jsem se do správy aplikací). Tady mám trošku "mezery ve vzdělání" to přiznávám, ale je nutné aby to tak bylo, pokud tedy nemám něco nastaveno u sebe blbě? Přeci mi to nebude pokaždém spuštění a použití žrát tolik paměťi, natož abych myslel na to že jakmile aplikaci ukončím, tak si mám u ní vymazat mezipaměť, to teda nedávám. Mám li něco v tomhle smyslu u sebe blbě, tak klidně poraďte ale výše jmenované konkurenční aplikace, jsou teda o dost méně náročné na místo, v řádech KB nikoli takového kvanta MB, obvzvlášť když paměti není nikdy dost. To si myslím že tuto aplikaci dost sráží k zemi, když každý šetří místem co může. Jinak celkově říkám že mě se líbí a pokud to nebude takový žrou MB, tak ji rád budu používat. Dávám ji chvíli šanci než nebudu mít místo a budu muset za stávájících podmínek odinstalovat. Jen tak dál, rád budu očekávat brzkou aktualizaci.