Online aplikacePUMPDROID

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Zdeny89
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung S8530 Galaxy Ace

Re: PUMPDROID

Příspěvek od Zdeny89 » úte 25. říj 2011 20:23:12

Chtělo by to aby byly i cizí Benzínky co jsou v pohraničí ;)

Docent
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: bosch

Příspěvek od Docent » čtv 27. říj 2011 22:08:27

Urbandroid píše:Tak to zhrniem:
1) Pumpdroid je aplikacia zadarmo - co znamena, ze nemozes ocakavat 24x7 podporu a akonahle das nieco na forum tak to bude opravene. Mam pracu, rodinu a ine aktivity a ked si najdem cas zapracujem vase pripomienky a opravujem chyby v datach
Omlouvám se, asi špatně jsem se vyjádřil. Nic takového neočekávám, je mně jasné, že to nelze v jednom člověku zvládnout.
Urbandroid píše: 2) "Proboha, na základě čeho dáváš ty čerpací stanice do databáze (stejná pitomost ..." - data su z roznych zdrojov z net-u spojene to jednej db - co znamena ze tam mozu byt chyby a duplicity - ktore postupne opravujeme spolocne. Ja nemam tolko casu aby som presiel 2500 cerpaciek na mape a overoval spravnost udajov.
Vela duplicit a chyb som odstranil automaticky programom, ktory vyuziva fuzzy porovnavanie cerpaciek, avsak to nikdy nebude pracovat na 100%.
Njn, to je právě to - zdroje z netu si prostě musíš nějak ověřovat. A zrovna u čerpaček to nemůžeš zvládnout sám, jenom se divím, že nevyužiješ lidi, kteří třeba pravidelně aktualizují...

A na http://www.poi.cz moc nespoléhej - je tam sice pár lidí, kteří jsou schopní a pečliví, ale na nich to bohužel nestojí... A vlastník domény si myslí, že mu budou létat pečení holubi do huby jen díky práci lidí, kteří dělají správce kategorií.

optimas
Robot
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Příspěvek od optimas » ned 30. říj 2011 15:41:50

krtislaw píše:zdravim lidi mam takovej problem,..koupil jsem pritelkyni telefon samsung galaxy ace-gt-s5830..no a dala si tam neco jak je pin,ale neni to uplny pin,je to neco jak kombinace prejet prstem stejnym smerem aby kombinace byla spravna a mohl se clovek dostat do telefonu,ale ja to zkusil 15xspatne a ted to chce email a heslo,ale to pritelkyne samozrejme nevi,takze ted nevime co stim mame delat tel je absolutne nepouzitelnej a nevim jak stoho ven,.jestli nekdo nahodou vi tak moc bych byl rad kdyby poradil,protoze nebyl zrovna nejlevnejsi diky predem krtek.....
Promiň ,ale tohle je téma o aplikaci Pumpdroid jestli jsis nevšiml :roll:

optimas
Robot
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815

Příspěvek od optimas » ned 30. říj 2011 15:52:21

Mě se vždycky líbí jak nějaký aktivní jedinec aktualizuje cenu na pumpě v Ostravě LukOil na Mariánskohorské kde je každou středu sleva na PHM o 50 haléřů a cena LPG tam klesne z 15.90 na 15.40kč. On to nacvaká a aktualizace proběhne až za 2-3 dny. Takže zblbne většinu lidí a ti pak čumí jak telata co je tam za cena a on si vůbec neuvědomí, že je to jen na jeden den. Takže to nemá cenu vůbec aktualizovat :lol:

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » pon 31. říj 2011 11:38:57

optimas píše:... On to nacvaká a aktualizace proběhne až za 2-3 dny. Takže zblbne většinu lidí a ti pak čumí jak telata co je tam za cena a on si vůbec neuvědomí, že je to jen na jeden den. Takže to nemá cenu vůbec aktualizovat :lol:
cenik sa aktualizuje/vytvara 5x denne - samozrejme ked cenu nikto nezmeni ostava tam dalsie dni

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » úte 01. lis 2011 9:01:33

Chybi cerpaci stanice v obci Stod, psc 33301, okres plzen jih, ulice Domazlicka 236, nove je to stanice firmy Silmet, viz: http://dfcard.eu/stanice/profil/31
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » úte 01. lis 2011 9:14:40

Mimochodem, kdyz uz jsme u toho silmetu, oni podporuji karty na slevu DFC, to by mohl taky program hledat, je to docela zajimave, u nas mame tu kartu cela rodina, stejne jako mame Androidy :-))

Havris
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S - CM9 + MNICS kernel

Příspěvek od Havris » úte 01. lis 2011 11:03:13

Zdar...nemohu najít jednu Pumpu v mém bydlišti :)
Pento
Brodská 517
513 01 Semily-Podmoklice

Jinak super APP
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká.

1)Nokia 3100 2)Sony Ericsson K750i 3)Samsung Galaxy S

Proche
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG Optimus Black

Příspěvek od Proche » pát 04. lis 2011 22:15:40

Chybi i tyto benzinky:
http://goo.gl/DQzFc
http://goo.gl/7t5iC
jinak app je vyborna ;-)

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » stř 09. lis 2011 20:46:57

Proche píše:Chybi i tyto benzinky:
http://goo.gl/DQzFc
http://goo.gl/7t5iC
jinak app je vyborna ;-)
oba linky vedu na tu istu cerpacku - BENTEL Draha 110, Telnice - aky je link na tu druhu cerpacku?

metrix.m
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9023
Rom: CM 10.1

Příspěvek od metrix.m » pon 14. lis 2011 2:35:11

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » pon 14. lis 2011 7:23:21

Zda se ze autor nove benzinky nepridava, alespon muj tip nebyl prozatim pridan a je to uz 14 dni. Takze uz me ani nebavi zapisovat nove ceny, kdyz vidim ze podpora nula :-( mate nekdo jinou zkusenost? Pridali se vase odkazy na chybejici CS?

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » úte 15. lis 2011 8:31:03

michal.siman píše:Zda se ze autor nove benzinky nepridava, alespon muj tip nebyl prozatim pridan a je to uz 14 dni. Takze uz me ani nebavi zapisovat nove ceny, kdyz vidim ze podpora nula :-( mate nekdo jinou zkusenost? Pridali se vase odkazy na chybejici CS?
Vsetky benzinky co posielate mam pripravene a mrzi ma ze som nestihol dat aktualizaciu na market ( plan bol minuly tyzden ) - dovod oneskorenia je - dopracovanie novej crty a to pridavanie cerpaciek priamo z appklikacie. Nemam to este otestovane takze nechcem davat poloprodukt na market - v priebeho tohoto tyzdna by to mohlo byt na markete.

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » úte 15. lis 2011 8:40:38

super, tak staci napsat makam na tom, he to v procesu ;-))) nejhorsi je kdyz je mrtvo. ja rad pockam. mimochodem i uprava pracocni doby benzinky by byla fajn! a napadlo me jeste ze by se dalo udelat neco jako ze na benzine delaji teple jidlo nebo jen bagety, to by taky obcas nebylo na skodu vedet. a taky jestli je u benziny i mycka a jak ma otevreno, taky dobry info! to jen takove myslenky ;-) hodne zdaru

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » úte 15. lis 2011 9:17:06

@michal.siman

okrem pridanie novej cerpacky tam bude aj
- uprava hodin, paliv a GPS suradnic
- moznot poslat oznamenie ze dana cerpacka neexistuje

mycky a dalsie doplkove sluzby zapracujem urcite ale nebude to v najblizsej aktualizacii

lojzik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini
Rom: stock 4.2.2

Příspěvek od lojzik » úte 15. lis 2011 11:42:12

Bylo by možné tam kromě výběru kolem bodu (výběr okolí), mít i výběr po trase (podél nahraného gpx, netřeba se trápit s trasou z navigace) do nějaké vzdálenosti od aktuální pozice v nějaké vzdálenosti od trasy? Příklad užití: Jedu s Beskyd do Prahy, trasa asi 350km, benzín na 150km, trasa jasná (pravidelná trasa, uložená na kartě v GPX ve formě tracklogu). Aplikace by našla levné pumpy (respektování dalších parametrů: otvíračka, značka, typ paliva) do vzdálenosti 150km po trase, ne vzdušnou čarou, maximálně třeba do 200m (volitelně) od trasy.

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » stř 16. lis 2011 12:47:22

lojzik píše:Bylo by možné tam kromě výběru kolem bodu (výběr okolí), mít i výběr po trase (podél nahraného gpx, netřeba se trápit s trasou z navigace) do nějaké vzdálenosti od aktuální pozice v nějaké vzdálenosti od trasy? Příklad užití: Jedu s Beskyd do Prahy, trasa asi 350km, benzín na 150km, trasa jasná (pravidelná trasa, uložená na kartě v GPX ve formě tracklogu). Aplikace by našla levné pumpy (respektování dalších parametrů: otvíračka, značka, typ paliva) do vzdálenosti 150km po trase, ne vzdušnou čarou, maximálně třeba do 200m (volitelně) od trasy.
na niecim podobnym sme uz uvazovali a mame to v TODO liste - uz len najst cas na implementaciu :)

danri
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: zpátky na LG G2
Mobil 2 / ROM: LG G4 - po smrti (bootloop)
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 - 5.1.1

Příspěvek od danri » pon 21. lis 2011 21:23:03

Po dnešní aktualizaci, se aplikace stala ještě lepší než doposud. Editovat jde vlastně vše, přidávat pumpy, editovat typy paliv, otevírací dobu, souřadnice. Dobrá práce.
Takže ono by asi nejspíše šlo i přidat i zahraniční pumpy, akorát by byl problém jak zadávat cenu. Optimální by bylo jí zadat v původní měně (v našem případě nejspíše Euro nebo Zloty) a aplikace by to pak přepočítavala dle aktuální kurzu na Kč. Hlavně v pohraničí jsou pumpy díky cenám u nás dost využívané. A pak taky možnost uložit přidaná a editovaná data v telefonu a jejich pozdější odeslání. V roamingu asi moc lidí data posílat nebude. Hodilo by se i tak, protože někteří používají k připojení jen wifi a nemají datový tarif. Do budoucna by to bylo fajn.
Zatím výborná práce, aplikace je taková jakou si ji uživatelé přejí. Díky

Martan z Venuse
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SEXmPro
Tablet: tabulka s křídou (model 1936)

Příspěvek od Martan z Venuse » stř 23. lis 2011 20:41:38

Pro přidávání pump v zahraničí jsem také - jak píše DANRI : zadávání v originál měně státu + OJRO :-D € případný přepočet jen orientační.
Jen nevím Urbandroide ... :-D ... pak se z toho stane globální aplikace - ale raději bych rozdělil databáze :-D aby až na to přijdou němci jsme neklekli ;-)

Také mne zajímá kolik je za naftu v Němcích i v Polsku. I některé pumpy u nás mají ceny mimo Kč v Ojro.

Jinak musím uznat - poslední aktualizace - the best of :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
SAMSUNG Omnia Pro (B7610) - skvělý to HW stroj znefunkčněný kooperací MS a Samsung :(
Out ÷ LG OO - P500 / momentálně: Android 2.3.3 last ofiko Vodafone [3,5 *]
In ÷ SEX mini Pro - 2.3.4 - official [4,8 *]

1scorpion
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Příspěvek od 1scorpion » čtv 24. lis 2011 11:22:02

Měl bych návrh na vylepšení... V palivech začíná být celkem hokej.
1. Rozdělil bych paliva na NAFTA,BENZIN,BIONAFTA,LPG, ETHANOL a do těchto 4 skupin bych teprve přiřazoval názvy jednotlivých paliv (ne každý musí vědět že VERVA 100 je benzin od benziny že?)
2. Svazoval bych názvy paliv (pokud taková souvislost je) s daným prodejcem ... Např. Verva Diesel - benzina
3. Do možnosti vyhledávání bych dal ne výběr jednoho paliva ze všech, ale hledání dle skupin (viz bod 1) a v těch skupinách zaškrtávátka jednotlivých paliv nebo vybrat vše. (jezdím-li na naftu a nejsem zatížen na jednoho výrobce a značku, tak chci ceny veškeré nafty v okolí)
4. Přidal bych možnost přihlášení se AndroidForum účtem a pokud uživatel aktualizuje ceny ručně ať je vidět kdo to zapsal. Pak je možné mu vynadat a nebo ho pochválit :)

Jinak s aplikací jsem spokojen nadmíru.. Moc dobrý nápad!!!!

mitsuu84
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 » pát 25. lis 2011 19:11:22

Aplikace je skvělá a používám ji ale měl bych dotaz,nešlo by k udajum o benzince (cena,místo,otvírací doba adt) dat aj políčko poznámky?Protože u některých benzinek je třeba o víkendech při placení v hotovosti sleva,nebo někde se za placení kartou platí poplatek,nebo za určitou sumu takování dávaj body a podobně a třeba by se to někomu mohlo hodit to vědět :DD
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » ned 27. lis 2011 7:52:26

@ mitsuu84
poznamky, mycka, dalsie sluzby mame v plane pridat

@1scorpion @all
vedel(i) by si/ste zadefinovat presne tie skupiny? Monentalne mame tieto paliva:
NATURAL95(1), DIESEL(2), LPG(3), NATURAL91(4), NATURAL98(5),
BIODIESEL(6), SPECIAL91(7), E85(8), CNG(9), ULTRA95(10), ULTRADIESEL(11),
VERVADIESEL(12), VERVA100(13), VERVA95(14), SPECIAL95(15), CARRERA95(16), CARRERA100(17);

ad zahranicne pumpy - tu mame problem s kvotami na google app engine servri
kvoty nam uz teraz nestacia - takze v najblizsej aktualizacii bude hlavne optimalizovana komunikacia medzi mobilnou app a servrom - potom uzazujeme zapojit najpr. pumpy na slovenku ( nie je ich tak vela :) ako napr. v Polsku alebo v Nemecku ) a dalej uvidime

Urbandroid
Stálý androiďák

Verzia 14 na markete

Příspěvek od Urbandroid » pon 28. lis 2011 19:27:40

dal som na market novu verziu, ktora optimalizuje interakciu medzi aplikaciou a datovym servrom kedze sme zacali narazat na free server kvoty
pridal som taktiez kontrolu na nastavenie GPS suradnic pri pridavani novej cerpacky, kedze sa stavalo ze uzivatelia pridali novu pumpu ale zabudli nastavit GPS a potom som musel hladat, kde sa ta pumpa nachadza

FYI: Pumpdroid komunita precistuje a pridava pumpy ( denne 50 az 100 zmien), takze data na Pumpdroid-e su kazdym dnom kvalitnejsie

Dik

rolfovo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 duos II
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Tipo Dual

Příspěvek od rolfovo » pon 05. pro 2011 23:59:38

Já osobně si myslím, že aplikace je úplně super ve stavu, v jakém teď je. Přidáváním dalších věcí jako zahraničních pump, kategorií paliv, poznámek apod. se už akorát znepřehlední, ovládání se pro většinu lidí stane příliš složité a zájem začne klesat. Je to samozřejmě jen můj názor, ale osobně bych nejvíc uvítal webové rozhraní, kde by šly údaje editovat a prohlížet přes internet.

FenixCZE
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lg Optimus Black
Rom: Nova V8 rom

Příspěvek od FenixCZE » úte 06. pro 2011 0:05:42

Pumpdroid aktualizuje data pomocí Wifi sitě a nebo přes GPS

danri
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: zpátky na LG G2
Mobil 2 / ROM: LG G4 - po smrti (bootloop)
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 - 5.1.1

Příspěvek od danri » úte 06. pro 2011 10:52:05

Proč by se měla aplikace přidáním zahraničních pump znepřehlednit? Nemuselo by se na ní nic měnit. Jen by si v seznamu viděl i pumpy které jsou poblíž tebe v jiném státě. Webové rozhraní by bylo super.
Mám dotaz jsem jediný komu vadí způsob zadávání ceny nebo je nás víc? Posouvaní číslic je dle mého hodně nešťastné. Když měním cenu tak mám problém trefit ty správné čísla. Nejvíce by mi asi vyhovoval způsob jakým se u mého předchozího mobilu nastavoval budík. Jednoduché a přesné pomocí mačkání + a - .
Obrázek

Trochu mi taky chybí u přehledu paliv tlačítko potvrdit cenu nebo tak něco. Jedu kolem pumpy a vidím, že cena nebyla třeba 10 dní aktualizovaná a je pořád stejná tak když ji chci aktualizovat tak musím proklikat všechny paliva a pak odeslat. Kdyby to bylo udělané trochu jinak tak by lidi možná aktualizovali všechna palivo ne jen to jejich.

FenixCZE píše:Pumpdroid aktualizuje data pomocí Wifi sitě a nebo přes GPS
Data můžeš aktualizovat pouze přes internet. Pomocí GPS se určuje poloha. A taky si nedokážu představit jak pomocí mobilu odesíláš data do satelitu který je ve výšce 20 tisíc km :lol:

Martan z Venuse
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SEXmPro
Tablet: tabulka s křídou (model 1936)

Příspěvek od Martan z Venuse » úte 06. pro 2011 11:59:04

Ahoj všichni,

1. @Urbandroid: všiml jsem si, že pokud jako první aktualizuji palivo, které nemám defaultně nastavené (což se stává opravdu vyjímečně, proto mi odhalení a jeho potvrzení chvilku trvalo), tak dojde k tomu, že se aktualizuje záznam o datu aktualizace i u defaultně nastaveného paliva, přestože nebylo aktualizováno.
Příklad pro lepší pochopení: Defaultně mám nastaven DIESEL. Aktualizuji jako první NATURAL. Změní se datum aktualizace jak u naturalu, tak u DIESELu. Další položky, které u pumpy jsou se nezmění.

2. @Urbandroid: psal jsi něco o free kvótách na serveru googlu. předpokládám, že bude asi i nějaká placená verze - na kolik by to přišlo? Nešlo by to sponzorovat třeba z drobných příspěvků uživatelů? Nevím jak složité, případně nákladné je něco takového zařídít. Já bych přispěl - třeba i 5 Kč měsíčně (deset?) :shock:

3. také se přikláním k zadávání čísel pomocí + a - , mám s tím rovněž problémy., někdy mi to tam lítá jak čamrda a ne a ne se trefit.

4. aktualizace všech záznamů najednou by byla super ... mám tu hned dvě pumpy, které mají momentálně asi měsíc, možná i déle pořád stejnou cenu u všech produktů. Toto by bylo vhodné u INFO dané pumpy, kam se pokaždé koukám, abych nemusel neustále přecvakávat v "hlavním okně aplikace" (nebo jak to nazvat).

5. nejsem si teď zcela jist, jestli u Agip - Liberec - Londýnská ul. mají opravdu LPG - při prvním zadávání mi to tak připadalo, nicméně časem když jsem se tam pak stavoval jsem si všiml, že modrý chlívek s číslem není LPG, ale tzv. Ad-Blue. Nicméně jsem si všiml, že nedávno na té pumpě opravdu někdo aktualizoval - resp. poprvé přidal cenu za LPG. Dále - již je tam aktivní i cena za DieselArctic ... nevím jestli to nějak zvlášť rozlišovat - cena je cca. o 20-30 haléřů vyšší, než u DieselTech ... a přes léto se neprodává. :arrow: tankoval jsem tam jednou, nafta klasika - 51 cetanů - přes přidání aditiva nic extra, takže víckrát už se tam stavovat nebudu. Cenu budu aktualizovat, když pojedu kolem a zapamatuji si ji až domu :)
SAMSUNG Omnia Pro (B7610) - skvělý to HW stroj znefunkčněný kooperací MS a Samsung :(
Out ÷ LG OO - P500 / momentálně: Android 2.3.3 last ofiko Vodafone [3,5 *]
In ÷ SEX mini Pro - 2.3.4 - official [4,8 *]

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » stř 07. pro 2011 11:11:37

@vsichni @martan

1) "... všiml jsem si, že pokud jako první aktualizuji palivo, které nemám defaultně nastavené"
Ano je to presne tak - cim menej klikov pre uzivatela aj za cenu nie velmi castej chyby v zaslani ceny - tak ci onak
v bode 3) 4) uvazujem o prepracovani aktualizacie cien od uzivatela.

2) psal jsi něco o free kvótách na serveru googlu. předpokládám, že bude asi i nějaká placená verze - na kolik by to přišlo? Nešlo by to sponzorovat třeba z drobných příspěvků uživatelů? Nevím jak složité, případně nákladné je něco takového zařídít. Já bych přispěl - třeba i 5 Kč měsíčně (deset?)

Momentalne mesacne naklady na server su okolo 300 Kc - zatial to platim zo svojho. Na domovskej stranke Pumpdroida http://sites.google.com/site/pumpasandroid/ je odkaz na Paypal Donate, takze urcite budem rad ked by ste nieco prispeli aby sa aspon pokryli naklady na server. Ak nieco poslete dajte mi vediet ( cez forum, email) aby som overil ci to vsetko spravne funguje - Dik.

3) 4) zadavanie +, - a aktulizacia vsech cen - kedze aktualizujem pumpy v mojom okoli sam vidim ze to nie je velmi uzivatelsky prijemne a moze to odradit uziavtelov posielat ceny - takze tomuto davam priority 1
Otazne je ci nenechat aj stary sposob zadavania a uzivatel by si mohol vybrat ci pojde novym alebo starym sposobom

5) celkom som nepochopil co si tym chcel povedat - ak tam nie je LPG tak tu pumpu z edituj a zmat LPG palivo.

rolfovo
Nové Androidě

Příspěvek od rolfovo » stř 07. pro 2011 20:14:15

...a protože jsem dneska zase testoval :-) nedám pokoj a přece jen mám ještě dva náměty na vylepšení:

- nešlo by zadávat souřadnice i ručně, t.j. ne jenom klikáním v mapě na malém displeji?
- pokud je otevírací doba denně třeba 7 - 19h, hodilo by se něco jako volba "každý den stejně". Nastavovat to sedmkrát za sebou je vopruz ;-)

rolfovo
Nové Androidě

Příspěvek od rolfovo » pát 09. pro 2011 23:48:35

Tak jsem ještě přemýšlel, jak co nejlépe vyřešit aktualizaci cen tak, aby to bylo možné provádět co nejjednodušeji a pokud možno jednou rukou. Nejsem vůbec graficky zdatný, ale přikládám k úvaze následující schéma:
pdz1.gif
Vzor
pdz1.gif (17.89 KiB) Zobrazeno 2471 x
Po kliknutí na "aktualizace cen" by se zobrazila tato obrazovka, kde v horní části okna by byly druhy paliv na dané pumpě. Po kliknutí na některé z nich by se dané palivo zvýraznilo a v dolní části na "numerické" části by se zadala cena - stačily by 3 kliknutí, např. 32,40 by se mohlo zadávat jako 324.
Pak by se nahoře překliklo na jiné palivo a zase by se zadala cena a na konci jenom dole na "odeslat". Současně by tenhle způsob vyřešil i někým popisovanou chybu, že když neaktualizuje defaultně nastavené palivo, tak se datum u něj stejně změní.
Akorát mi tam vypadla nula, ale klidně by se vešla vedle úplně spodního tlačítka "odeslat" :-)

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“