Online aplikacePUMPDROID

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

St.
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB
Rom: stock

Re: PUMPDROID

Příspěvek od St. » sob 26. bře 2011 18:33:58

Aplikace je na cestách super pomoc - když nic tak je přehled jak se hýbou lokální ceny v téhle divoké době. Používám, chválím...

Komi
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire

Příspěvek od Komi » pát 01. dub 2011 19:54:21

Taky mi nejdou aktualizavat ceny stejně jak no.nick, taky mám Wilfire.

mitsuu84
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 » sob 02. dub 2011 22:17:24

Na LG OO běží v pohodě a aktualizace cen funguje stejně jak přidání cen u benzinek v okolí u kterých nebyla ;) ..skvělá práce :yes:
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » ned 03. dub 2011 9:16:37

@komi
spolu s "no.nick" sme ten problem fixli ale este som to nedal na market. Takze mas 2 moznosti
1) pockat kym dam novu verziu na market ( o 2-3 tyzdne ) - chcel dopracovat dalsie vylepsenia
2) alebo mi posli mail na team.urbandroid@gmail.com a ja ti poslem fixnutu verziu app-ky mailom

no.nick
Nové Androidě

Příspěvek od no.nick » ned 03. dub 2011 19:23:13

jeste se chci zeptat,jestli je nejaky moznost pridat k pumpě nejakou poznámku...( třeba u nas ma pumpa víkendové slevy 2 kč/l) např. pri aktualizaci

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » pon 04. dub 2011 10:01:02

@no.nick
Pri kazdej aktualizacii cien sa okrem cien aktualizuju aj tzv Stickers/Nalepky pre pumpy ( napr. COI pokuty ).
Momentalne jedina moznost je poslat mi o ktoru pumpu a ja ten text pridam. Takze potom ak si aktualuzujes ceny tak sa to zobrazi podobne ako COI pokuta.

Martan z Venuse
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SEXmPro
Tablet: tabulka s křídou (model 1936)

Příspěvek od Martan z Venuse » pon 04. dub 2011 12:05:56

radegast píše:No nic.
Appka šla pryč :cry: . Za to ale autor nemůže.
Když aktualizuju ceny paliv na čerpačkách a u většiny sice jsou ceny "Včera", ale pak jsou čerpačky kde je "Předevčírem", "Před 5 dny", apod, dokonce "Před 17 dny" a "Před 25 dny" a to zrovna u čerpaček, které mně zajímají, tak to už je moc.

Jinak dobrý počin, který degraduje neexistence aktuálních dat.
Mnohdy už "včera" je pozdě.
A co takhle si ty ceny aktualizovat SÁM, když jedeš kolem? Asi tady není nikdo, kdo jede kolem a používá tuto aplikaci. Nebo jak myslíš, že se ty ceny aktualizují?
Jediná pumpa (resp. prodejce), o které vím, že je o ní možné získat informace on-line je ARAL v Německu ...
SAMSUNG Omnia Pro (B7610) - skvělý to HW stroj znefunkčněný kooperací MS a Samsung :(
Out ÷ LG OO - P500 / momentálně: Android 2.3.3 last ofiko Vodafone [3,5 *]
In ÷ SEX mini Pro - 2.3.4 - official [4,8 *]

Martan z Venuse
Nové Androidě

Re: PUMPDROID - pumpa v příhraničí

Příspěvek od Martan z Venuse » pon 04. dub 2011 12:17:11

Ahoj,
rád bych přidat pumpu v zahraničí - ceny jdou získat z webu on-line :-D
ARAL v Zittau (DE) ... aplikace pro získání ceny je sice pro Iphone, ale na PC ta stránka funguje také, nicméně na smartphonech se mi nenačetla (ani Android ani WM :( ) http://mobil.aral.de/dev/_/tankstelle2/ ... r_6=287307

Další pumpa (CZ), která chybí v přehledu je http://www.robinoil.cz/index.php?option ... Itemid=119 směr Děčín - Liberec, dá se odbočit z protisměru.
SAMSUNG Omnia Pro (B7610) - skvělý to HW stroj znefunkčněný kooperací MS a Samsung :(

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » pon 04. dub 2011 12:23:56

Martan z Venuse píše:A co takhle si ty ceny aktualizovat SÁM, když jedeš kolem? Asi tady není nikdo, kdo jede kolem a používá tuto aplikaci. Nebo jak myslíš, že se ty ceny aktualizují?
Jediná pumpa (resp. prodejce), o které vím, že je o ní možné získat informace on-line je ARAL v Německu ...
Aha, vidíš, to mně nenapadlo :roll: :lol:
Ale tohle jsi nemyslel vážně, že ne?
Když jedu kolem, tak buď už natankuju anebo když už pouze zaktualizuji tak v době kdy budu potřebovat tankovat tak zase bude NEaktuální.
A co takhle cizí prostředí? Kde jsem poprvé a neznám to tam.
Jestli chci aplikaci využít k tomu k čemu je určená, tak spustím aplikaci, kouknu kde je levnější nafta a tam se vydám. Takže asi takhle.
Na to abych tam jel, nejdřív aktualizoval ceny a teprve pak se rozhodoval, tak takhle asi ne. Nemyslíš?

Teď jsme jeli z Prahy po D1. Namátkou jsme zaregistrovali čerpačku AGIP, která v aplikaci není.
To, že tam nebude čerpačka v družstevním dvoře někde v Horní Dolní dokážu pochopit, ale společnosti jako AGIP, OMV, SHELL atd mají na svých stránkách seznam svých čerpaček. Ty v aplikací prostě MUSÍ být. Bez debat.
Sám jsem upozorňoval na chybějící OMV.

Jsem psal, že za NEaktuálnost cen autor přímo nemůže, taky mu to nevyčítám, nicméně použitelnost aplikace to degraduje.
Ale chybějících čerpaček známých značek by se autor vyvarovat mohl.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Martan z Venuse
Nové Androidě

Re: PUMPDROID - aktualizace pumpy nad 20 km

Příspěvek od Martan z Venuse » pon 04. dub 2011 12:27:20

Ahoj,
dotaz 1. - zajímalo by mne, jak je to s aktualizací cen u pump, které jsou mimo pásmo do 20 km.
Např. sedím v Liberci a jel jsem z Prahy přes M.B., kde je Benzina u dálnice, na které jsem netankoval, ale pamatuji si cenu ...
Jenže mi nejde ta cena nijak zadat ... na mapě tu pumpu ani nevidím ... protože je mimo pásmo 20 km ...

Dotaz 2 - A protože ta data musíte mít nekde na serveru, uvažujete o nějaké verzi aplikace, třeba přes webprohlížeč - na aktualizaci dat?
Když někam jedu, tak si to pamatuju, nebo vyfotím, a po příjezdu domu/do práce/apod. sednu k netu a vyplním to v klidu a pohodě na velké klávesnici ...
P500 je tak trochu (spíš dost) tintítko pro útlé dívčí prstíky :-D :DD

Dotaz 3 - případně nějaký návodík na aplikaci?

EDIT:
radegast píše:[...
Jsem psal, že za NEaktuálnost cen autor přímo nemůže, taky mu to nevyčítám, nicméně použitelnost aplikace to degraduje.
Ale chybějících čerpaček známých značek by se autor vyvarovat mohl.
:-) Ne zas tak vážně sem to nemyslel - myslel jsem to tak, že za aktualizací stojí lidi ... takže když mám 10 lidí s androidem, ze 2500 kteří kolem projedou a z těch 10 jich 0,2 má aplikaci Pumpdroid, tak to s tou aktualizací bude poněkud pokulhávat ...

Já sám mám pumpu asi 500 metrů od baráku, ale ani dalekohledem nerozeznám ceny :-( a abych trávil čas každý den tím, že tam půjdu a aktualizuji to ... to po mně nikdo nemůže chtít - vlastně může :lol:

A aktualizace SEZNAMU pump - je to celkem dost dat .... jde o to v čem je vstup těch dat, v čem výstup a jak se provádí konverze ....
Jestli jsi programátor, nebo člověk, co někdy převáděl data z jednoho prostředí do čehokoliv jiného - ať už programově nebo ručně, musí Ti být jasné o čem mluvím :yes: ;) ... ani u jednoho nezaručíš bezchybnost :(
A že to autor neaktualizoval? Já si čtu fórum - pak me něco zaujme - říkám si sem se vrátím - takhle asi 5x .. no a nakonec ... jsem rád, když se vrátím k tomu poslednímu, protože mezitím skočím díky vloženým odkazům, případně díky dalším nápadům x-krát někam úplně jinam ... :o
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 04. dub 2011 20:04:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky.

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » pon 04. dub 2011 19:58:03

@Martan z Venuse
- RobinOil pridam
- ARAL v Zittau (DE) - to url co si poslal ma captch-u takze cenu asi automaticky nedostanem - ibaze by si mal ine url

1) aktualizací cen u pump, které jsou mimo pásmo do 20 km - ano to je jedna z veci ktore chcem dat do najblizsieho update-u
(cez mapu si budes moct vybrat lokalitu)

2) data su na google appengine - o verzii pre web som uvazoval ale momentalne nie je dost casu - takze prioritne radsej pracujem na vylepseniach do pumdproid na mobile

3) Neviem co mas presne na mysli s tym navodom - az tak vela obrazoviek a moznosti tam zase nie je

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » stř 06. dub 2011 11:17:45

S tim navodem jsem to myslel tak, ze tady ve foru lidi pisi, ze to jde nejak propojit s planovanou trasou ...
na coz jsem neprisel jak to udelat. ...
Tedy jedine na co jsem prisel je / aktualizovat data ze serveru, aktualizovat data na urcite pumpe u urciteho "tovaru" a zobrazit napu s nejblizsimi pumpami dle nastavene vzdalenosti.

Predpokladam, ze je to vsechno, co Pumpdroid umi, ale co kdyby? ;-)

EDIT:
JAK DOLE ZJISTÍTE, ASI JSEM SI ODPOVĚDĚL SÁM, TAKŽE SPÍŠ off-ťopic

Ahoj,
mám problém ohledně toho, že když aplikaci spustím, tak řekne, že ceny nejsou aktualizovány - dám aktualizovat - provede se, no a pak už jen se v pravém horním rohu něco vrtí a na obrazovce stále Pumpdroid logo ---- a nic. Je to způsobeno třeba tím, že nemá GPS signál? Nebo něčím jiným?
Šlo by třeba získat alternativně data třeba od (network nebo passive) když se nefixne GPS? Buď volitelně nebo třeba od času.

... problém bude možná u mne - koukám, že po ROOTo (to to také začalo +- při náběhu trvat), se mi v aplikaci, která mi ukazuje možné zdroje signálu lokalizace neobjevuje network, ale místo něj se objeví právě gps ... které je stejně tak na konci seznamu. (passive zůstává kde je :-)) Při vypnutí GPS oba zdroje gps zmizí.

Psa (zakopaného :DD ) začínám vidět někde v androidu (systému) - i jiné aplikace nejsou schopny získat signál z GPS, ačkoliv třeba Google Maps jej mají ...
Třeba se mi to již projevilo u aplikací, jako SpeedView, Ulysse Speedometer,... kdy po "ukončení aplikace" - tedy skočení do HOME screen a vypnutí GPS (aby to nežralo baterku) mi po cca. hodině kdy jsem chtěl pokračovat v jízdě - aplikace prděla na zapnuté GPS a prostě signál ignorovala. Tak jsem zapnul další aplikaci, která signál okamžitě vyhodnotila a běžela. I přes opakované přepínání do té původní app se ale ta už do konce cesty nechytla :-(
Vypadá to tedy, jako by si to drželo nějaký session nebo co ... a po odpojení zdroje se to už nerekonektne :-(
Naposledy upravil(a) radegast dne stř 06. dub 2011 17:49:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky!

dansafe
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Tab

Příspěvek od dansafe » stř 06. dub 2011 16:08:10

Dneska stojim v Novem Bydzove na pumpe, aktualizoval sem ceny a rozdil byla 1 Kc/l. Primo u ty konkretni pumpy bylo taky napsano aktualizovano. :shock:

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » čtv 07. dub 2011 13:49:40

1. Kdyz v detailu pumpy / napr. DIESEL mam datum posledni aktualizace, pak se prepnu napr. na VERVA DIESEL, tak se datum posledni aktualizace nezmeni. Overoval jsem to jen na techto dvou - obema smery.

2. Dnes nekdo aktualizoval u pumpy Benzina / Rynoltice palivo Diesel na 34,90, coz je velmi podezrela cena, nebot cena tam je vzdy nizsi nez cena na Benzine v Liberci na Chrastavske. Da se zjistit, jestli tam tuto hodnotu opravdu nekdo vlozil, nebo se tam proste jen nejak vloudila? Diky za info.

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » čtv 07. dub 2011 17:21:44

Martan z Venuse píše:1. Kdyz v detailu pumpy / napr. DIESEL mam datum posledni aktualizace, pak se prepnu napr. na VERVA DIESEL, tak se datum posledni aktualizace nezmeni. Overoval jsem to jen na techto dvou - obema smery.

2. Dnes nekdo aktualizoval u pumpy Benzina / Rynoltice palivo Diesel na 34,90, coz je velmi podezrela cena, nebot cena tam je vzdy nizsi nez cena na Benzine v Liberci na Chrastavske. Da se zjistit, jestli tam tuto hodnotu opravdu nekdo vlozil, nebo se tam proste jen nejak vloudila? Diky za info.
1) tomu celkom nerozumiem - chces tym povedat ze sa pouziva iba jeden datum pre vsetky typy paliva v ramci jednej pumpy?

2) viem to zistis - resp. viem sa pozriet kto a aku cenu poslal ( identitu nepoznam ale mam unikatne cislo priradene instalacii ) takze viem takeho zasielate/installaciu blacklistnut - co znamena ze mu vsetko bude fungovat ale ceny ktore zasle na server budu ignorovane a bude iba aktualizovane lokalne na jeho mobile

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » čtv 07. dub 2011 17:58:30

ad bod 1. ano, je to tak. Teď jsem zkoušel dvě pumpy, v tom vyskakovacim okne, když kliknu na pumpu se použije (resp. asi neaktualizuje) datum u dalších načítaných paliv. Cena se mění. Třeba konkrétně u těch Rynoltic bylo u Diesel - před 6 dny a u Vervy dnes (nebo naopak).

ad bod 2. je to drastické řešení, které bych volil jako poslední řešení - důvodů může být několik - od někoho kdo si "jen hrál" a neznalý funkce to tam prostě "prdnul", přes "přeskočení hodnot" při zápisu do DB (což na 99,98% vylučuji), přes někoho, kdo má pracky jako slon a displej velikosti 1,8" :D, nebo se seknul při "vzpomínání", či šlo o počin opravdu nekalého živla :x.

Nevyznám se ještě v tom co v Androidu jde a co ne ... je možné poslat vzkaz pouze určitému člověku při updatu?

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » čtv 07. dub 2011 20:09:08

@Martan z Venuse
ad 1 - mas pravdu, testoval som to a je tam chyba - v najblizsej aktualizacii to bude opravene - dik ze si to vsimol
ad 2 - zatial som nikoho nedal do blacklistu ale ta moznost tam je

... je možné poslat vzkaz pouze určitému člověku při updatu?
v principe by to slo ale a) nie je to naimplementovane b) niektore ceny su automaticky vyplnene takze spravu by si poslal akurat tak mne :)

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » pát 08. dub 2011 11:44:05

@ Urbandroid
"... je možné poslat vzkaz pouze určitému člověku při updatu?
v principe by to slo ale a) nie je to naimplementovane ...
Diky za info - šlo mi jen o to, jestli to vůbec jde ;) ... třeba na upozornění "budoucího blacklistera" od "velkého dohlížitele ;) " se vzkazem "ty, ty, ty - ty to budeš platiti" resp. "ty, ty, ty - ještě jednou a už si nepísneš" ... nebo tak něco :lol:

Jinak app super, dokonce už jsem našel i tu funkci "navigovat" :-D ... já to říkám pořád - stačí číst a poslouchat :lol:

rolfovo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 duos II
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Tipo Dual

Příspěvek od rolfovo » ned 10. dub 2011 21:44:20

Jojo, s tou aktualizací za jízdy je to trošku problém. Úplně super by bylo, kdyby šla každé pumpě přiřadit hlasová poznámka, při průjezdu kolem pumpy jen kliknout, nadiktovat ceny a doma pak hlasové poznámky "přepsat" do čísel. Ale to bysme už chtěli po autorovi moc :-)
Jinak, kdyby byla nová verze, tak pumpa OMV Na strži, Praha-Krč není aktualizovaná a ani být nemůže - ona totiž neexistuje :-)
Také jsem přišel na malou chybku - když vyberu jako filtr provozovatele EniOil, vypíšou se mi Agipy.
A pak jen co si pamatuju, když jsem projížděl obcí Dubenec, tak tam byla zduplikovaná pumpa a u té nesprávné byla dokonce adresa Teplice...
Díky!

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » stř 13. dub 2011 6:30:13

@rolfovo
1) OMV Na strži, Praha-Krč - vymazem ale najprv musim overit ci nahodou nie su iba chybne suradnice
2) EniOil/Agip - je to mozno preto ze tie firmy sa zlucovali alebo premenovali - mrknem nato
3) Dubenec - duplikaty sa v pumdproide vyskytuju kedze pumpy su zozbierane z roznych zdrojou a vyhladat ich na 100% automaticky nie je az jednoduche - uz som niekolko vymazal - dik za upozornenie

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » stř 13. dub 2011 9:43:45

Ahoj,
tak mám opět nějakou "chybně vypadající" cenu ... opět ta samá pumpa - Benzina Rynoltice - "aktuální cena - DNES - Diesel" = 35,40 ... vypadá to, jako by někdo zadal cenu VERVY do normální nafty a nebo se překopírovala z hodnot zadaných u Benziny v Chrastavké ul. v Liberci, protože přesně stejnou cenu jsem aktualizoval včera dost pozdě večer právě u té Liberecké Benziny (na Chrastavské) - VERVA 35,40, DIESEL 34,40. Případně jej ještě mohlo zmást označení města Liberec u Rynoltické pumpy, pokud to v Liberci moc nezná... (tady se přimlouvám na změnu města z Liberec na Rynoltice, protože to je cca. 20 km od Lbc ). Na Benzině v Rynolticích jsou vždy levnější než v Lbc, tak proto mi to nesedí.

Výpisy z přehledu - - - - - -
VERVA DIESEL :
Rynoltice 151, Liberec ... 34,30 - před 12 dny
Chrastavská, Liberec ... 35,40 - Dnes

DIESEL:
PAP-Oil, Liberecká, Hrádek nad Nisou ... 33,90 - Včera (ještě před pár minutami a několikeré aktualizaci dat to ukazovalo stále jako Dnes)
.
.
Benzina, Rynoltice 151, "Liberec" ... 35,40 - Včera (před chvilkou tam bylo Dnes (viz druhý řádek))....
Benzina, Nádražní, Chrastava ... 33,80 Včera
Benzina, Chrastavská, Liberec ... 34,40 Dnes
Naposledy upravil(a) Martan z Venuse dne stř 13. dub 2011 10:01:59, celkem upraveno 1 x.

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » stř 13. dub 2011 9:48:41

Prosím o odstranění "KM-PRONA, Rynoltice 215, Liberec" ... na této adrese by mělo být pouze sídlo firmy. Nejbližší čerpačka této stáje je ve Stráži pod Ralskem. Díky ;)

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » pát 15. dub 2011 8:44:34

@Martan z Venuse
- KM-PRONA, Rynoltice 215, Liberec som vymazal a tiez som pridal dalsie druhy paliv pre vsetky KM-PRONA cerpacky
- Dnes/Vcera - problem je v tom ze Pumpdroid ked napise Dnes znamena to ze cena bola aktualizovana pred menej ako 24 hodinami - co znamena ze ak je 7:00 a cena bola aktualizovana vcera o 8:00 tak sa zobrazi Dnes - chybu opravim - dik
- Diesel/Vervy problem - mrknem na to

rolfovo
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2 duos II
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Tipo Dual

Příspěvek od rolfovo » pát 15. dub 2011 21:42:40

já mám ještě malý dotaz - když zvolím aktualizaci cen, tak se mi ceny aktualizují jen u těch pump, které mám aktuálně podle daného filtrování zobrazené, nebo u všech (které se logicky budou objevovat až během cesty)?

Urbandroid
Stálý androiďák

Příspěvek od Urbandroid » sob 16. dub 2011 19:46:01

@rolfovo
Aktualizuju sa vzdy vsetky ceny vsetkych cerpaciek bez ohladu kde sa nachadzas a ako mas nastevene filtrovanie.

Martan z Venuse
Nové Androidě

Příspěvek od Martan z Venuse » ned 17. dub 2011 14:46:05

:-) příjemný a pohodový den přeji všem

@ Urbandroid ... děkuji za předchozí info a zasílám další aktualizaci u čerpaček (z terénu ;-)):

EURO CAR Vik, s.r.o. , Londýnská 558 , 460 01 Liberec
Telefon: 485 103 792 --- GPS: 50°46'36.779"N 15°2'7.19"E
- jedná se o pobočku firmy u které není (možná zatím) čerpací stanice - nicméně přes křižovatu čerpací stanice existuje - jmenuje se Alfa Station, odkaz uvedu někde dále. Momentálně se ale staví další nová čerpačka - jak to tak zatím vypadá - na výjezdu z Lbc směr Děčín - až bude hotovo, tak dám samozřejmě info o co (koho) jde ... EDIT(1): měl by to být AGIP.

Nicméně Euro car Vik má čerpačku, ale v Lučanech (nad Nisou) ... zde (tu nevidím, je již mimo dosah, tak nevím, jestli ji tam máš vedenou):
EURO CAR Vik, s.r.o. , Lučany 692 , 468 71 Lučany nad Nisou
Telefon: 483 300 245 --- GPS: 50°44'25.014"N 15°13'29.713"E

A teď ta slibovaná Alfa Station:
Alfa Station, čerpací stanice , Londýnská 560/43, 460 01 Liberec ,
Tel: 482 710 413 ‎, GPS: 50,775979, 15,036905
Naposledy upravil(a) Martan z Venuse dne pon 18. dub 2011 15:16:09, celkem upraveno 2 x.

M.I.R.
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Příspěvek od M.I.R. » ned 17. dub 2011 21:08:58

Ahoj,
zrovna jsem prográmek nainstaloval a jsem nadšenej :) Nechápu, jak mi mohl uniknout :) Vím, že tady už byla žádost, ale ještě jí zopakuji. Prosím o přidání VS Petrol v Srbicích u Teplic. Souřadnice jsou: 50.658895, 13.865991. Děkuji, Míra

Pospa
Nové Androidě

Příspěvek od Pospa » čtv 21. dub 2011 11:55:06

Mam navrh pro autora. Co takhle davat bod za kazdou aktualizaci ceny (1 benzinka, max 1 bod denne) a udelat jenom tak pro info top10 uzivatelu a top10 mesicne treba :)

Docent
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: bosch

Příspěvek od Docent » stř 11. kvě 2011 8:59:39

AV Tank Stehelčeves
50°10'0.328"N, 14°12'6.642"E
N95: 34,60
Nafta: 33,80
Bionafta: 32,30
LPG: 17,30

Fousek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 7

Příspěvek od Fousek » pon 23. kvě 2011 8:08:59

Skvělá app, díky za ni. Ať jsou ceny aktuální nebo ne, oceňuju, že mi umožní pohodlně vyhledávat LPG čerpačky :-)

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“