budu mít trochu netradiční dotaz, ale rád bych vás poprosil o tipy na různé informační weby do rss čtečky a zároveň nějakou kvalitní čtečku.
Co se té čtečky týče, tak jsem zatím zkoušel gReader, NewsRob, Feedly a Pulse. Vás bych poprosil o nějaké další tipy, ať mám z čeho vybírat. I když jsem většinou zastánce jednoduchosti a čistoty, poslední 2 se mi celkem zamlouvaj. Není to jen strohý text, ale často i obrázek k tématu, ono to pak všechno vypadá líp

Co bych tedy požadoval:
-možnost rozdělení zpráv do různých oddílů (např. ČR, Svět, Sport, PC, Telefony atd)
-zajímavej interface (něco jako Feedly nebo Pulse)
-jelikož s čtečkama začínám, tak nevím, jestli to je normální vlastnost, ale pokud by šlo na nějakou zprávu kouknout jak v jednoduší formě, tak zobrazit plné zobrazení přímo v čtečce
-možnost ukládat stránky pro offline čtení
Jak píšu, s čtečkama začínám, takže ještě pořádně nevím, co od ní mám očekávat, ale milerád si nechám poradit

A druhý, možná důležitější dotaz, poprosil bych o tipy na zajímavé feedy. Mám překvapivě rád počítače, internet, mobily a vše okolo, takže především feedy takového typu. Mám nějaké své oblíbené blogy, ale rád se dozvím o čemkoliv novém, co občas stojí za zhlédnutí. Téma blogů může být opravdu jakékoliv, od blogů o chování morčat a filmových novinkách, přes blogýsek Natálky Smutkové či jiných podivných existencích (Hulán), po blogy úplně normálních lidí, co ale hezky píšou. Vlastně poprosím o tipy na všechno možné, rád se tím vším proberu a věřím, že to nebude služba jen pro mě. Můžete sem házet i zahraniční weby, musím si procvičovat angličtinu, takže to nebude na škodu.
díky Petr