Aplikaci jsem už před časem přejmenoval z "Moje ČSFD" na "Filmíky". Nyní napíšu více o tom, proč jsem se tak rozhodl, a jak to vypadá s budoucností této aplikace.
Cituji podmínky uvedené na webu csfd.cz:
© Název, grafické logo "CSFD - Česko-Slovenská filmová databáze" a grafická i obsahová část projektu jsou vlastnictvím společnosti POMO Media Group s.r.o. a jejich šíření musí být písemně schváleno jednatelem společnosti.
Kontaktoval jsem Pomo, zda bych mohl získat toto svolení, alespoň do doby, než bude vydána oficiální aplikace. Odpověď byla negativní v tom smyslu, že svolení k používání značky ČSFD nemohu dostat a že brzo uveřejní aplikaci, na které se pracovalo půl roku. Rozhodl jsem se tedy změnit všechny ikonky s červeným nápisem ČSFD na ikonku filmové pásky. Nový název jsem zvolil "Filmíky", samozřejmě je nutno ho brát s vtipem a nadsázkou. Chápu, že někteří s ním nesouhlasí.

Značku jsem si tedy vytvořil vlastní, používám jen obsah, což jsou převážně informace od distributorů a komentáře uživatelů.
K dnešnímu dni používá aplikaci přes 3000 uživatelů, do vydání oficiální (což by podle mě mělo být už každým dnem) budu opravovat případné chyby a upravovat drobnosti, nějaké zásadní nové funkce ale již zřejmě nepřibudou.
It's not a bug. It's a feature.