Online aplikaceAndroid Market

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
poipop
Nové Androidě

Android Market

Příspěvek od poipop » ned 28. srp 2011 17:40:54

Mám problém s marketem. Nebo alespoň si mylsím, že mám problém. Podle mého názoru by měl market fungovat tak, že když si na marketu najdu nějakou aplikaci, stáhnu ji, nainstaluju, tak bych ji měl mít ve svém účtu viditelnou i když není nainstalovaná. Abych se k ní mohl zas jednoduše vrátit. Tzn. když přeinstaluju systém, měl bych se přihlásit na market na mobilu a měl bych vidět všechny už dříve nainstalované aplikace. je to tak? Pokud ano, pak mám problém, který budu řešit po odpovědi.

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Android Market

Příspěvek od Krokodyl » ned 28. srp 2011 20:19:39

Částečně máš pravdu, ale záleží na verzi androidu, možná i zařízení, aby se obnovily po znovupřihlášení k účtu. Ale vždy je budeš vidět určitě v PC aplikaci na https://market.android.com/ , samozřejmě po přihlášení
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
poipop
Nové Androidě

Příspěvek od poipop » pon 29. srp 2011 1:17:09

Jasně, na netové stránce je vidím. Jinka mám Desire, momentálně mám romku Redux 2. Měla by být postavena na verzi Androida 2.3.5. Nicméně nikdy s žádnou romkou, s žádnou verzí androida jsem neviděl po reinstalu a po přihlášení co jsem si stáhl kdysi.

Roboskokos
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire rooted
Twitter: Robosaaa

Příspěvek od Roboskokos » pon 29. srp 2011 6:05:44

ono se to musi nastavit v mobilu, teda aspon u me, mma to v nasteveni --> zabezpeceni osobnich udaju a tam mam zaskrtle ty dve policka co se tyce zalohy. Aspon to tak u me funguje na LeeDroidovi a vim, ze to tak fungovalo i na insertcoinu ;)
HTC Desire | root & S-OFF | InsertCoin 1.1.4_CM7hboot [Sense 2.1 & 3.0] | 32.56.00.32U_5.17.05.23 | Recovery: AmonRa 2.0.1 | apps
HTC Wildfire | root & S-OFF| WildPuzzle 0.8 ROM - Android 2.2.1

Autor tohoto vlákna
poipop
Nové Androidě

Příspěvek od poipop » pon 29. srp 2011 11:45:19

Tak bohužel. i toto mám zaškrtnuté, a přesto to nepomáhá.

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » pon 29. srp 2011 12:34:04

Mě na Sensation běhá vše korektně, ale mám postavené rom na ofiko rom HTC. 2.3.5 je klon z čehosi a asi ne vše chodí jak má.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
poipop
Nové Androidě

Příspěvek od poipop » pon 29. srp 2011 12:43:00

Jak říkám, mne to nefungovalo nikdy. i když jsme měl oficiální romku, Leedroid, Redux, Coin"něco", a kdo ví co ještě. Takže myslím, že romkou to nebude. Maximálně, že jsem si účet zakládal přes neoficiální romku na Leedroidu. Ale to určitě nebude problém. Problém bude někde v nastavení mého konkrétního účtu u google. Nevíte jestli u google existuje nějaký helpdesk, kde by člověk napsal email přímo pracovníkům google, aby se na to podíval někdo, kdo tomu rozumí? Seznam ho má, tak by ho měl mít i google, ale nikde jsem nic nenašel.

ZuBy
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Desire

Příspěvek od ZuBy » stř 31. srp 2011 11:43:32

Appbrain by mel vyresit Tvoje problemy.

tri
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Příspěvek od tri » stř 31. srp 2011 12:35:20

Roboskokos píše:ono se to musi nastavit v mobilu, teda aspon u me, mma to v nasteveni --> zabezpeceni osobnich udaju a tam mam zaskrtle ty dve policka co se tyce zalohy. Aspon to tak u me funguje na LeeDroidovi a vim, ze to tak fungovalo i na insertcoinu ;)
poipop píše:Tak bohužel. i toto mám zaškrtnuté, a přesto to nepomáhá.
Mozna to blbe chapu, ale nepomuze to mit zaskrtle az ted. Vezmeme, ze jsi mel starou "ROM 1" a pokud jsi nemel na ni nastavene to "Zalohovat moje data" + "Automaticke obnoveni", tak se teoreticky jako nic neulozilo (i kdyz na web Marketu to mas), pokud jsi to povolene (zaskrtle) mel, tak po flashi nove "ROM 2" a po nabootovani sys ti prece vyskoci ten uvodni pruvodce (nedeje se tak, pokud jen updatujes bez wipe) a v nem je jeden krok, kde opet povolujes "Zalohovat moje data" + "Automaticke obnoveni" (myslim ale, ze to je zaskrtle uz predem) a po pripojeni, at pres wifi, nebo Datove prenosy a zadani google uctu to musis nechat probehnout = stahnout (kolikrat se ti obnovi i pozadi a ja nevim co vsechno) -> nektere app hodi nejakou chybu, ale po kliknuti na ne v notif. liste uz se nainsti dobre.... Takze myslim, ze dulezite je, co jsi delal pred touto ROM a zaroven pro budouci ROM je dulezite, jak nastavis tuto stavajici....

Jeste muzes prubnout Market (nevim tvoji ver)->Nastaveni->Filtrovani obsahu-> a zaskrtnout vsechny policka - obvzlast Zobrazit vsechny app = mozna tvuj Market nebere vsechny (proste filtruje)... Jinak jestli chces Market 3.1.3 = nainstit a prubnout, za to nic nedas ;)
Download Market1.3.1
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“