Online aplikaceNejde instal. z Mark. z pc.Reset tel. fuč app z marketu

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Kontaktovat uživatele:

Nejde instal. z Mark. z pc.Reset tel. fuč app z marketu

Příspěvek od sinco » pát 02. zář 2011 13:16:11

Kdyz jsem na pc na Marketu a dam instalovat nejakou app tak se ukaze : Aplikace se za chvili stahne do zarizeni. A nic. Telefon nereaguje, dela mrtveho brouka. Nic se nestahne. Data funguji. V zarizeni je volneho mista 32MB. Pres Spravu aplikaci jsem u Marketu vymazal mezipamet. Market v zarizeni funguje, da se tudy instalovat app. Ale proc to nejede pres pc. Jeste se zeptam, uvedu-li ZTE Blade do tovarniho nastaveni, vymaze se komplet vse? A rootnuti zustane nedotceno? Aplikace presunute pres Link2SD mohu na vytvorenem ulozisti ext2 v poho smazat? A posledni dotaz, existuje nejaky figl jak uvest android do puvodniho stavu, pri zanechani aplikaci v zarizeni. Moc jich tam nemam, ale zas to nastavovat, casove profily, klice k WIFI atp. Mozna by stacilo ty app jen potom preinstalovat, nastaveni by mohlo zustat zachovano. Dekuji za pomoc novackovy.
Naposledy upravil(a) sinco dne pát 02. zář 2011 20:26:07, celkem upraveno 2 x.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Re: Instalace app přes pc a Market nefunguje.

Příspěvek od sinco » pát 02. zář 2011 18:05:58

Uvedl jsem telefon do tovarniho nastaveni. Stahli se a nainstalovali automaticky vsechny app. Nez jsem se rozkoukal tak jsem mel plnou pamet a musel jsem odpojit data. Pomoci Link2SD jsem to prehazal na ext2. A ted kdyz se podivam z telefonu na market tak vidim seznam nainstalovanych programu. Ale kdyz se podivam na market pres pc tam tam mam jen tri programy. Jak to udelat aby byli videt vsechny instalovane programy c pc tak jak je vidim na marketu z telefonu.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, Fitbit Versa 3, SGS7,SGS9, S20FE 5G

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » pát 02. zář 2011 19:16:15

Nevim. Asi mam nejakou nakazlivou nemoc nebo co. Nebo je tady malo lidi, ze neni zadna reakce. nebo jsem jediny komu se tohle stalo? Takovahle akcnost by odpovidala umirajicimu os jako je windows mobile. Bylo by hezke dostat odpoved udelej to tak a tak a bude ok. Ale i kdyz nebude reseni hned na dosah, cloveka potesi jakakoli reakce. Ze to nekdo cte. Dekuji

konzervator
Nové Androidě
Tablet: Point of View Mobii 7-inch Tablet Play tab 2

Příspěvek od konzervator » pát 02. zář 2011 19:31:57

Chceš nějakou odpověd :D ?
Jsem taky nováček mám taky problém s Android Market a jsem na tom stejně ;) mám problém a nikdo neporadí ani tuk je to tu nějak mrtvý akorát ještě netrpím samomluvou

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sinco » pát 02. zář 2011 20:19:26

Kdyz jsem uvedl tel do tovarniho nastaveni tak jsemvlezl na market z pc ze tam nainstaluji nazpet to co sem tam mel. Kdyz jsem vybral jednu app a dal nainstalovat tak mi market zdelil za aplikace je nainstalovana. A pritom byl tel vygumovany. Ted presne nevim co jsem udelal ale nahle se mi tam zacali instalovat do tel vsechny app. Aniz bych to chtel. V telefonu bylo rozjeto x stahovani x aplikaci a ty co se neinstalovali meli napsano zastaveno. Ale jakmile se jedna dotahla, zacala se instalovat dalsi. Chtel jsem je ale postupne instalovat. Musel jsem vypnout data protoze hrozilo ze se pamet telefonu zahlti. Mezi tim jsem udelal patricne kroky, presmeroval aplikace a zapnul wifi. Nezdalo se ze se neco stahuje, ale po chvilce co jsem si s tel hral, nastavoval se vse stahlo samo. No a po nejake dobe jsem mrkl na android z pc a uz tam byli jenom programy z dnesniho den + 1 kterou jsem koupil a ktera byla z minuleho mesice. A kdyz sem mrknul na market z telefonu tak ten seznam aplikaci tam je. A rekl bych ze je komplet. Nevim jak to presne funguje takze ani nejak nedovedu domyslet jak to udelat aby byl videt ten seznam i na marketu z pc. Protoze v pripade ze bych delal nekdy v budoucnu dalsi tovarni nastaveni tak jsem v kyblu protoze si uz nebudu pamatovat co jsem tam mel. Ja uz to pomalu nevim ani po tech cca trech tydnech co jsem telefon koupil.

Asi edina moznost je stahnout nejaky soft ktery zazalohuje APK -aplikace. Komercni Pro MyBackup, free APPSAVER. V pripade nejake havaria a resetu tel. si data zase obnovis.

Autor tohoto vlákna
sinco
Droid
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde instal. z Mark. z pc.Reset tel. fuč app z marketu

Příspěvek od sinco » pát 02. zář 2011 22:29:44

Tak jsem udelal zalohu pomoci Pro MyBackup. A ted asi po hodine se na marketu pri prohlizeni pres pc nahle ukazali aplikace ktery jsem instaloval a ktere zmizeli. Jestli za to "muze" Pro MyBackup to pochybuji. A nebo byl market technicky v poruse.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“