Online aplikaceBez Cyrketu do Marketu nelez ! ... z PC

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Bez Cyrketu do Marketu nelez ! ... z PC

Příspěvek od ge0rge » pát 16. led 2009 21:18:24

Patrně vás už nejednou zamrzelo, že nemůžete nahlédnout do Android Marketu v takové podobě v jaké ji vidí uživatelé Android telefonů ... na webu http://www.android.com/market je totiz pouze jakési torzo, výčet toho nejpopulárnějšího se stručným popisem bez možnosti číst či přidávat komentáře, hodnotit atd ...

Cyrket je tunel do plnohodnotného Android Marketu. Mohou skrz něj nahlédnout i uživatelé běžných PC prohlížečů .... na co čekáte, je potřeba k tomu ještě něco dodávat ? :-)

http://www.cyrket.com/

unavensluncem
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: 4.0.3
Kontaktovat uživatele:

Re: Bez Cyrketu do Marketu nelez ! ... z PC

Příspěvek od unavensluncem » pon 19. led 2009 10:34:54

Yamanouchi píše:Jak je řešená aktualizace aplikací, automaticky mi to nabídne na vyšší či to musím smazat a znova nahrát? Nebude časem pak v systému bordel nebo je tam nějaká striktní politika?
Ja to resim pomoci aplikace aTrackDog
US HTC Dream - SuperE 1.0.2

Supík
Admin - kdysi hodnej
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík » pon 19. led 2009 10:58:28

Yamanouchi píše:No konečně, tohle mělo být už dávno v Android Marketu! Nechápu jejich politiku neukazovat ostatním neuživatelům. Jen mi zaráží různé postřehy uživatelů u jednoho app, od jednoho extrému (shit) až k druhému (great app) :shock: :o Aspoň i moje oblíbené sudoku tam je. Těch programů je tam fakt hafo, bojím se, že bych se v tom pomalu přestal orientovat. Asi se budu pak řídit podle ostatních uživatelů tady na fóru a zkoušet to.

Jak je řešená aktualizace aplikací, automaticky mi to nabídne na vyšší či to musím smazat a znova nahrát? Nebude časem pak v systému bordel nebo je tam nějaká striktní politika?
Myslíte, že bude mít Market časem i jazykové mutace? Stránka rozpozná českého uživatele a buď sama přepne či dá uživateli na výběr.

Aktualizace se pres android market resi tak ze kdyz mas starsi verzi tak se ti to na prvni pohled jevi jako nenainstalovane. Teprve kdyz na tu aplikaci tapnes tak ti to rekne ze je k dispozici nova verze a jestli to chces nainstalovat. kdyz tapnes na install tak se ti to bez reci nainstaluje/zaktualizuje. Jeste jsem nenarazil na problem pri aktualizaci. (100+ provedenych aktualizaci)
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

fabian
Stálý androiďák
Twitter: fabiancz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fabian » pát 20. úno 2009 12:09:32

Dneska jsem si vsimnul, ze v detailu aplikace na Cyrketu pribyl QR kod, ktery vas po vyfoceni telefonem (s prislusnou aplikaci napr. beetagg) hodi primo na Android Market a detail aplikace v telefonu.
Cool feature!:)
Už mě to flashování nebaví tak, jako dřív ..

Pavel.SP
Nové Androidě

Příspěvek od Pavel.SP » čtv 05. bře 2009 19:27:59

ge0rge píše:Patrně vás už nejednou zamrzelo, že nemůžete nahlédnout do Android Marketu v takové podobě v jaké ji vidí uživatelé Android telefonů ... na webu http://www.android.com/market je totiz pouze jakési torzo, výčet toho nejpopulárnějšího se stručným popisem bez možnosti číst či přidávat komentáře, hodnotit atd ...

Cyrket je tunel do plnohodnotného Android Marketu. Mohou skrz něj nahlédnout i uživatelé běžných PC prohlížečů .... na co čekáte, je potřeba k tomu ještě něco dodávat ? :-)

http://www.cyrket.com/
Zdravím Pavel dá se zněj také stahovat?.

mach4
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mach4 » čtv 05. bře 2009 20:56:45

ne nedá
Frčíme na novinkách ze Světa Androida :palec: Přidejte se k nám na SvetAndroida.cz :palec: vše přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“