sinco píše:Takyjsem to cetl na mobilmanii. Verejne to prezentovat, to byla hovadina maximalniho zrna. Ten redaktor by patril..... vhodne si doplnte. Ale pogratulovat a odmenit urcite ne.
Víš, nevím zda jsem to komentoval na tomto serveru, nebo někde jinde, ale zásadní problém je v tom, že je to spíše chybou zabezpečení poskytovatele, už v minulosti se mu to stalo a jel jsem na tom cca 4 měsíce než se to "masově" rozšířilo a poskytovatel to opravil, když jsem díky kamarádovy, získal opětovně přístupy (díky další chybě), tak jsem věděl, že je to zase jen otázka času, a když jsem viděl po 4dnech co jsem koukla na seriály v telefonu, že jsou o tom "masové" diskuze tak mi bylo jasné, že to nebude tak dlouho trvat a chyba bude odstraněna. Je totiž problém v tom, že člověk který toto (streamované TV stanice) volně na internet balancuje na hraně zákona hlavně kůli autorským právům. Pokud by to udělal na lokální síti nemá s tím až takový problém (dá se to jednoduše okecat), ale na internet je to velký problém (konzultováno s právníkem, chtěl jsem totiž poskytovat streamované televize přes net...)