1. mate to nativní vyhledávání na fóru. (gog a tim už nemá imho problém)
2. prodlužujete to text balastem, který povětšinou nemá skutečnou/potřebnou vypovídající hodnotu.
Důvod proč to tam tapatalk dává je jednoznačně reklama vlastního produktu. Různá pomocná zdůvodnění jsou povětšinou prostě jen pomocná

Vzhledem k tomu, že variant podpisu je již "neomezené" množství a zároveň není šance na vynucení zákazu podpisu pravidly (tisíc androiďákůl ho vypne, jiný tisíc o tom pravidlu netuší, třetí tisíc ho ignoruje) tak jsem zavedl filtr na slova (bez těch teček)
" u.sing Tapatalk"
"p.omocí Tapatalk 2".
Obě spojení jsou nahrazovaná mezerou a tudíž je podpis očištěn od reklamy a zůstává alespoň faktické sdělení o typu zařízení. Snad tohle technické řešení vyřeší zbytečné dohady. Upravil jsem příslušně i pravidla fóra. (deváté)
Kompletní vypnutí podpisu je přesto vítáno. Určitě ale není porušením pravidla AF ho mít zapnutý.
Ještě dodatek:
Problém je, že zákaz podpisů není šance prosadit "politicky".. vždycky bude hromada lidí co to budou porušovat nevědomky. Tedy pravidlo je upraveno dle technických možností AF. Mám možnost filtrovat kompletní řetězce a budu to i nadále realizovat. Pokud tedy narazím na neodfiltrovaný podpis, tak ho odfiltruju zadáním nového pravidla do systému. Je to ale boj můj a moderátorů..nebudu to přenášet na ostaní androiďáky.