Popis k videu:
Otevru tapatalk zvolim z oblibenych androidforum.cz, pak si vyberu oblibenou sekci, v mem pripade desire a ukazi se mi jednotliva temata v teto sekci, kde vzdy vedle tematu napravo je bud zelene kolecko s cislem v pripade ze jsou v tematu nove prispevky, nebo sede kolecko s cislem kdyz nejsou zadne nove prispevky.
Hned prvni tema "(ne)spokojenost s custom romkama" ma 4 prispevky a jsou tam i nejake mnou neprectene (kolecko je ZELENÉ), tuknu na tema a prectu si vsechny prispevky. Pomoci tlacitka zpet se vratim na vypis sekce Desire a vidim ze vedle tematu "(ne)spokojenost s custom romkama" uz je kolecko s cislem ŠEDÉ. Do ted vse v poradku, tak by to melo fungovat.
Ale, kdyz z tapatalku vyjedu a spustim ho znovu a opet najedu do sekce desire, tak se mi zase ukaze tema o "(ne)spokojenost s custom romkama" jako neprectene (ma opet ZELENÉ kolecko) a to uz je spatne, protoze clovek nepozna jestli tam opravdu nejaky novy prispevky nahodou nejsou (pamatovat si u vsech ruznych temat pocty prispevku neni realne. To ze tam nebyl opravdu pridan zadny prispevek dostatecne signalizuje cislo v zelenem kolecku ktere ma porad hodnotu 4 (coz znamena celkem 4 prispevky v dannem tematu).
Tak a ted jsem zvedav jestli jsem jediny komu tohle dela, nebo tu je nekdo se stejnym problemem a dokazal ho odstranit.
Pripadnym navrhum reseni jsem otevren