Online aplikaceSázení přes mobil?!

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
androidmaster
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 720000000

Sázení přes mobil?!

Příspěvek od androidmaster » stř 24. říj 2012 16:08:04

Ahoj všichni androiďáci!

Jsem vášnivý sázkař, baví mě sport a už dlouho jsem hledal aplikaci, přes kterou si sem tam vsadit. Dlouho jsem na trhu nemohl nic najít, až včera jsem objevil docela fajn appku od tipáče. Androiďáci by si měli pomáhat, tak pro lidi se stejnou zálibou doporučuju a házím do placu :yes: - stáhnout do mobilu si jí můžete zde.

Přes mobil jde i dobíjet, sázet Live sázky (mimochodem díky nim lze i sledovat skóre utkání, který se právě hraje). Snad se bude někomu hodit! 8-)

Máte už s ní taky někdo zkušenosti? Sázíte přes mobil? Zatim mě to dost baví a vyhovuje, že nemusim pořád sedět u PC, tak snad mě to hned tak nepustí. :D

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Sázení přes mobil?!

Příspěvek od ludekbrno » stř 24. říj 2012 16:18:51

Mám pocit hraničící s jistotou, že jedná o prachobyčejný diskuzní SPAM :evil:
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

ghotic.ghotic
Robot
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ghotic.ghotic » stř 24. říj 2012 16:23:00

ludekbrno pocit z toho mám takový nějaký stejný jako ty...řekl bych ze pán vývojář nebude
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » stř 24. říj 2012 18:04:31

No jo, pokud má někdo v celém fóru jediný příspěvek, ve kterém vychvaluje nějakou službu a samozřejmě "nezapomene" přidat odkaz, tak pochybnosti jsou zbytečné, je to SPAM :-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Mishack
Kyborg

Příspěvek od Mishack » stř 24. říj 2012 19:00:24

I ten odkaz je vtipnej :) ...PartnerRedirectAction.do...
Blb no.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

radegast
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radegast » stř 24. říj 2012 19:54:46

Fakt si myslíte, že je to spam?
Odkaz vede na offiko stránky Tipsportu, na stránku se stažením aplikace pro jednotlivé OS .
Ano, má tu jen jeden příspěvek. Ale registroval se před třemi týdny. Spamer se registruje a hned vkládá.
Proč by jich tu měl mít 10, 100 nebo dokonce 1000?
Prostě je to nenáročný uživatel Android telefonu, v podstatě s telefonem problémy nemá (proto nepíše), našel aplikaci a chce se pochlubit. Žije v jiném světě - ve světě sázek.
Vášnivého sázkaře si umím představit. Pár jich znám. Někdo je blázen do telefonů, nekdo do sázek. Někdo sedí denně na fóru, někdo denně v sázkové kanceláři.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

ludekbrno
Terminátor

Příspěvek od ludekbrno » stř 24. říj 2012 20:21:21

Viz. Mishack :-) Vypadá to jako klasický diskuzní SPAM s odměnou za každý proklik pŕes refferal. Jsem možná v tomto troch paranoidní, ale to je kvůli těm zkušenostem, co jsem za ty roky na různých fórech nasbíral. Jsem více než skepticky k tomu, aby někdo jen tak nezištně z ničeho nic vložil tak nadšený příspěvek ke konkrétní službě. Navíc tak hezky strukturovaný příspěvek bez překlepu, vyloženě to působí dojmem hezky předem připraveného dopisu :) V případě opravdověho nadšení většinou pisatel v zápalu boje kašle na stylistiku a pravopis a vlastně kašle i na psaní takového příspěvku, protože má jinou zábavu a může mu být ukradené, jestli tu službu využije i někdo další. Tedy s výjimkou, když za návštěvníka má provizi ;-)

Mishack
Kyborg

Příspěvek od Mishack » stř 24. říj 2012 20:23:13

Odkaz ted uz vede pouze na tipsport. Predtim odkazoval nekam do pryc. A link ke stazeni je "...mobilni-sazeni?type=android". Kazdopadne jak myslite, ze se take propaguji aplikace, do kterych je treba natahout lidi? No presne takovym vytvorem "uplne obycejneho cloveka", ktery jen prece rad pomaha...

ludekbrno: refferal - diky! Nemohl jsem si vzpomenout na ten spravny termin :)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

ppp2
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE
Mobil 2 / ROM: ZTE V967S

Příspěvek od ppp2 » stř 24. říj 2012 20:29:19

Ze je tu nahore zaroven reklama Tipsportu, to je jen nahoda? :D

Supík
Admin - kdysi hodnej
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Supík » stř 24. říj 2012 20:51:53

Jo tak to by mne také zajímalo jestli je to náhoda :D. Však už jsem mu napsal dotaz přes PM. :think:
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík

Autor tohoto vlákna
androidmaster
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 720000000

Příspěvek od androidmaster » stř 24. říj 2012 21:08:28

Ahoj kluci,

to se divím, co to způsobilo. :shock: :) Nejlépe to trefil a popsal radegast, jsem fanda do sázení a mám telefon s androidem. Androidforum pročítám a nedávno jsem se tu registroval. Nějak nemám potřebu přispívat, ale s touhle appkou jsem se chtěl podělit a udělám to i s nějakou další, pokud mi přijde zajímavá. =) Jestli o nějak odporuje pravidlům, klidně to smažte, asi moje chyba, že jsem uvedl i odkaz. A jak na to zpětně koukám, opravdu to může vypadat jako spam. :D Tak se nezlobte! =)

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“