Online aplikaceOdstranenie zariadenia z google play

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Servis33
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Iphone
Tablet: Samsung galaxy tab 10.1
Rom: Nie

Odstranenie zariadenia z google play

Příspěvek od Servis33 » ned 03. úno 2013 11:27:10

Ahoj prepacte ak som to dal spatne ale nenasiel som odpovedajucejsie umiestnenie.

Stala sa mi nemila vec ukradli mi samsung galaxy tab 10.1 tak som si zmenil heslo k play uctu
Zial som potom prisiel na to ze android nema nic take ako apple zmazat zariadenie na dialku.
Viete mi poradit ako docielit toho aby nemohol nakupovat na moj google play acc ?
Heslo som si zmenil na gmail ale zmeni sa to aj na google play ?
Da sa to zariadenie odstranit z toho uctu ? Aby nepouzival moje app a aby nemal pristup k mojej email schranke ?

condor
Stálý androiďák

Re: Odstranenie zariadenia z google play

Příspěvek od condor » ned 03. úno 2013 11:32:21

Pokud si změníš heslo na Google účtu tak to platí i pro Play. Normálně zařízení nejde odstranit pouze skrýt. Jenom jednou se mě podařilo jaksi zařízení odregistrovat když jsem do něj nahrál novou ROM a nepovedl přihlášení k Google účtu. Ale to ti je k ničemu v tomto případě.

Odesláno z mého YP-G70 pomocí viz. 9. bod Pravidel!!
Samsung Galaxy S5 CZ
Prosím buďte tolerantní k mým dotazům. Není lehké jednoduše najít odpověď předem v tolika tisících vláknech a příspěvků na fóru.

Autor tohoto vlákna
Servis33
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Iphone
Tablet: Samsung galaxy tab 10.1
Rom: Nie

Příspěvek od Servis33 » ned 03. úno 2013 11:40:49

Diki , takze sa mi tam ten zlodej uz nedostatane do uctov super ale nadalej moze pouzivat moje app a ma pristup k mojim datam co som tam mal.

Ten google vobec neberie ohlad na svojich zakaznikov a sukromie ak by to tak bolo nechybalo by tlacitko zmazanie dat.
V iphone , ipod , ipad to mam aktivne platim si rozne sluzby ale som chraneny ale android ani google play nic take neponuka je to s nimi velmi smutne :-(

randalfien
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Galaxy SIII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od randalfien » ned 03. úno 2013 12:28:35

No, ted se dost resilo, ze jednomu reporterovi takhle hackeri na dalku smazali veskery data z iphonu i z macu, ani je to nestalo moc namahy. Samozrejme na tohle existujou aplikace, a HTC to snad ma uz vestaveny.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“