Online aplikacePomožte mi otestovat online šachy (UPDATED)

Moderátoři: don_alex, radegast

herbik
Nové Androidě

Re: Pomožte mi otestovat online šachy (UPDATED)

Příspěvek od herbik » úte 29. čer 2010 8:14:05

super sachy, mel bych dva dotazy. nezkoumal jsem moc pristup k online hre z pc, ale vsiml jsem si, ze tam je navic funkce pozadat o vzeti tahu zpet. casto se mi stane, ze kdyz me tlaci cas, utuknu se a je to v haji. slo by ji pridat?
a dalsi vec je, ze pri zacatku hry casto souper proste zrusi pred prvnim tahem (game aborted on move one), coz bych taky uvital, kdyz vyfasuju nesmyslne silnyho soupere.
dik

yxyxyx
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yxyxyx » úte 03. srp 2010 16:17:01

Zdravím,

jen drobný návrh, u některých her jsem zvyklý na tlačítko EXIT, je to jednoduchá úprava a přitom mě vždy potěší, když nemusím hru ukončovat šipkou zpět (možná jakýsi zvyk ze všech ostatních platforem)... Nikdy si pak nejsem jistý, zda hra neběží na pozadí, takže z mého pohledu asi takto....

Pokud přemýšlíš o zpoplatnění hry, určitě by to chtělo vyjednat povolení od serveru, nebo nevím, jestli jsi to řešil, ale nebylo by ani špatné zaimplementovat nějakou step by step registraci přímo do aplikace, i když je otázka, jestli se to vyplatí, když se člověk registruje pouze jednou... Je to jen snaha pomoci, určitě to neber špatně :-) Jinak jsem Tvou aplikaci používal již dlouho a ani jsem nevěděl, že je zde nějaký post přímo o ní :-) Nová verze je skvělá, doteky fungují jak mají, obě možnosti tahu jsou elegantní a nenucené i když při podržení bych možná ještě zvýšil průhlednost zeleného a červeného sloupce... Nechápu, proč nemáš na marketu alespoň 4.5 hvězdy, hned půjdu ohodnotit :-)

Zatím ahoj a přeji hodně úspěchů a hlavně placený market, já si Tvou aplikaci jistě koupím, pokud bude za rozumnou částku...
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)

jannovak5
Nové Androidě

Příspěvek od jannovak5 » čtv 25. lis 2010 22:07:45

Zdravim,
to je presne typ aplikace, co jsem hledal. Mam zalozeny ucet na freechess.org, takze mohu s kolegou testovat. Jinak aplikaci jsem nainstaloval na Samsung GT-I9000 verze firmware 2.1. update1.

Prvni vec, co bych doporucil je dopsat verzi aplikace (idealne schovat pod tlacitko "O aplikaci") ;o)
Honza

Autor tohoto vlákna
fhucho
Androiďák!
Rom: nejsem

Příspěvek od fhucho » pát 26. lis 2010 10:36:42

Chess Walk uz nevyvyjim, ted delam na Pubtranu, jestli chce nekdo pokracovat ve vyvoji budu rad, zdrojaky jsou pod open souce licenci.

jannovak5
Nové Androidě

Příspěvek od jannovak5 » úte 30. lis 2010 9:52:20

Tak to je velika skoda, neb se mi s chess walkem pekne walkuje domu :D. Tak alespon pro budouciho nastupce:
je treba dodelat upozorneni, ze jsi na tahu, treba zvukove. Ocenil bych moznost si preddefinovat text do chatu, protoze porad vypisovat odkud jsem a kdo jsem je ponekud unavne. Tlacitko "tah zpet", jak se tady nekdo zminoval by bylo super, neb se casto stane, ze se ukliknes.

Jinak Pubtran je vyborna aplikace, dost casto ji pouzivam v kombinaci s aplikaci "Prazske MHD".
Honza

lulu
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Příspěvek od lulu » pát 09. zář 2011 21:17:41

Perfektní šachy, bohužel hxxx://androidchess.appspot.com je mimo provoz, je jiný web se zdrojáky?

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“