Online aplikacePoslech internetovych radii...

Moderátoři: don_alex, radegast

ZTESanFrancisco
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Orange San Francisco -ZTE Blade

Re: Poslech internetovych radii...

Příspěvek od ZTESanFrancisco » ned 16. led 2011 17:03:58

Já osobně používám audio přehrávač doubleTwist Player, který má funkci přehrávání online rádia.
Naposledy upravil(a) ZTESanFrancisco dne sob 22. led 2011 19:04:25, celkem upraveno 1 x.
| Orange SF OLED | Japanese Jellyfish RLS9 ROM | root | ADW Launcher | 691 Mhz SetCPU |

Jephy
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Příspěvek od Jephy » pon 17. led 2011 17:04:18

Nevíte kdy a zda vůbec bude do aplikace ČRo zahrnuto jejich nové jazzové rádio?

netineti
Robot

Příspěvek od netineti » pon 17. led 2011 17:34:59

Ja zasa odporucam TuneInRadio..najde vsetky lokalne radia, takze je pravdepodne ze aj Jazzove../slovenske uplne vsetky/ma sleeptimer a este aj budenie radiom..volne na markete..

AlexanderChernykh
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S I9000

Příspěvek od AlexanderChernykh » ned 13. úno 2011 20:45:29

faustpinballer píše:zkus odinstalovat a znovu nainstalovat...já problém nemám,ale je pravda že po zvolení stanice by se mohl zobrazovat nějaký buffer který by informoval o aktuálním načítání ptž když se zvolí stanice je určitá prodleva než se data načtou a uživatel neví zda se aplikace kousla nebo zda dokonce nefunguje,pokud máš pomalejší připojení tak to může trvat daleko déle než mě přez router s 15mbit netem...což trvá asi 5 sekund....
Ahojky vsem tady.
Ja sem vyvojar teto applikace, a rad ze jste posuzujete applikace za trochu hodnou. Vazim vase nazory a zitra vydavam novou verze applikace. Tamhle budeme mit ukazovac stavu bufferu. Krome toho, dodal podporu AAC, a spolu s tim, regionalni stanice, ktere se vysilaji jen v AAC.

Omlouvam se za offtopic, ale mam jeste takovy drobny dotaz. Potrebuju nejaky forum pro diskutovani o mych applikacich, ve slovenstine, cestine, nemectine a anglictine. Jak jste myslite, hodil bych se ten forum pro to? Chtel bych dostavat nejaky realny feedback na applikace, misto tech kratkych zprav na negativnich hodnocenich. Mam rad dialogum, ale google market, bohuzel, ji neumoznuje.

Pokud ano - rad bych dal par novych temat do sekce "Vyvoj applikace", a rozmistil odkazy na teto tematy ve android marketu.

Androidě
Robot
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F

Příspěvek od Androidě » ned 13. úno 2011 20:48:02

Pokud jste skutecne vyvojar aplikace CRo smekam skvela prace a dekuji za ni ;) ;) ;)
PRIM
Motorola Moto G8 Power Black 4/64GB Android 10, updated to 11 on 2021

OLD Not used Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

OLD Not Used Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M

AlexanderChernykh
Nové Androidě

Příspěvek od AlexanderChernykh » pon 14. úno 2011 8:15:20

Androidě píše:Pokud jste skutecne vyvojar aplikace CRo smekam skvela prace a dekuji za ni ;) ;) ;)
Jsem rad ze jste radi. :)

Jen ze chtel bych dostavat vic nez komentare na marketu jako "Funkci,ale mozna vic zapracovat na ovladani aplikace", anebo "Hezké,ale nehraje.".

Ja potrebuji presne vedet, co clovek mysli na "ovladani" a jak chtel bych to videt. Stejne z tim "nehraje" - co nehraje, kde nehraje...

Bez teto informace, tato applikace navzdy zustane "tak trochu nejak neuplna". :)

Osobne ja myslim na dodani vetsiho widgetu, ktery bych daval moznost prepinani stanic, nahravani, a casovani. Shanim ted elementy GUI pro to. Vidim to skoro stejne jako default music player na androidu.

No a k tomu jeste budu vypracovavat informacnost seznamu stanic. Mozna melo bych to vypadat ideologicky bliz k SPBtv.

Nejblizsi aktualizace bude zpocitavat zhromazdenou bitovou zatez na vas tarifny plan :). Abych jste vedeli, kdy jste dostanete do FUPu. Spolu z tim, dodam automaticke prepnuti na nizkou kvalitu, kdy telefon neni v 3G siti, ale jen v GPRS, EDGE, nebo HSCSD.

amy89
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Příspěvek od amy89 » úte 12. črc 2011 18:50:56

Ahoj, funguji ve free verzi TuneIn ID pisnicek? Cetla sem, že to umí a nak se mi to nezobrazuje :/, zkoušela sem to u Evropy 2 a nebylo tam zadne id..:/

AlexanderChernykh
Nové Androidě

Příspěvek od AlexanderChernykh » úte 12. črc 2011 19:25:27

AlexanderChernykh píše: Jsem rad ze jste radi. :)
Dodal do applikace podporu Androidu 2.3.3. Musi ted fungovat se vsemi soucasnymi androidami. Prehravani se zacina asi za 20-40 sekund po kliknuti. Jestli ma nekdo problem z prehravanim - prosim vas kontaktujte mne.

wiktor
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A1000
Tablet: Alcatel Pixi 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wiktor » čtv 14. črc 2011 7:14:10

Mohu doporučit Resco Radio. Stovky rádií včetně českých.
tv v androidu - http://televizevmobilu.wz.cz/
Nezávislé internetové hudební vysílání - KLIK TV http://klik-tv.net/

amy89
Stálý androiďák

Příspěvek od amy89 » pát 15. črc 2011 10:54:59

Poradte mi prosim radio, ktere umi zobrazit ID pisnicek a prehravat ceska radia?

U nejznamejsiho TuneIn radio se mi nezobrazuje ID. Pritom na obrazcich je videt ID na marketu...

V Tunewiki zas nemuzu najit poslech ceskych radii...

wiktor
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A1000
Tablet: Alcatel Pixi 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wiktor » pát 15. črc 2011 12:01:32

Resco Radio :)
tv v androidu - http://televizevmobilu.wz.cz/
Nezávislé internetové hudební vysílání - KLIK TV http://klik-tv.net/

amy89
Stálý androiďák

Příspěvek od amy89 » sob 16. črc 2011 8:30:14

Tak sem prave zkousela prehrat pres Resco Evropu 2 a neukazuje mi to ID, chjoj nevim co delam blbe xD

sejvi
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejvi » sob 16. črc 2011 18:02:48

Jednozancne NEJLEPSI Internetove radio je TuneIn Radio - http://goo.gl/A2r8h. Neni nad to si vecer pustit pohadku a nastavit SLEEP 30min. ;) Dokaze prehrat snad vsechny ceska radia. Zatim jsem kazde radio, ktere jsem chtel poslouchat dohledal... :yes:
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

Victor
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Victor » čtv 05. dub 2012 11:00:13

Jde v TuneIn Rádiu zvolit kvalita (datový tok)?

sejvi
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejvi » čtv 05. dub 2012 12:09:51

Victor: ANO jde...
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

Victor
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Victor » sob 07. dub 2012 23:27:48

U stanic, které poslouchám, mi to při zapnutí na výběr nedává (na jejich webu ano) a během poslechu to přepnout neumím. Prozradíš postup?

EDIT: Tak už jsem na to přišel. Před spuštěním se stanice odšoupne na stranu (já se pořád snažil dlouze klikat) a pak vybrat z nabídky. Během hraní lze přepnout v trošku nešikovně přeloženém "Vyberte styl".

AlexanderChernykh
Nové Androidě

Příspěvek od AlexanderChernykh » ned 15. pro 2013 21:58:21

Dobrý den.

Zveřejnil jsem zdrojový kód poslední verze aplikaci Český Rozhlas. Jestli někdo chci dodat novou funkce - užijte si OpenSource :) http://code.google.com/p/cesky-rozhlas-android/

Já osobně to proste nestíhám podporovat. Bohužel, jsou ve dni jenom 24 hodiny. Má li někdo zájem přispět k další podpoře - neváhejte, kontaktujte mne, přidám do skupiny "committers".

Ze své strany, už mám nachystanou službu v cloudu Azure, která poskytuji plán vysíláni přes JSON REST API, a tím šetři datový tok, a zlepšují odezvu tak, že už je technicky možně přidat na plochu widget, který bych ukazoval jméno současné vysílaného pořadu. Stejně mám nachystanou v Azure jinou službu, která zajišťují nahrávaní pořadu na pozadí, do cloudu, a pak ten soubor se automaticky stáhne do přistroje, když bude připojen k síti Wi-Fi. Tohle bych také ušetřilo datový tok.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“