Online aplikaceinstagram - error - nelze se přihlásit

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
canyla
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: huawei u8650

instagram - error - nelze se přihlásit

Příspěvek od canyla » pon 16. zář 2013 20:15:36

ahoj, prosím o radu
cca před rokem jsme na svůj huawei u8650 instalovala instagram, vše fungovalo až do minulého týdne, kdy mi nešla smazat fotka, tak jsem se odhlásila (že to třeba pomůže)a od té doby se již NELZE PŘIHLÁSIT
při přihlásení v telefonu píše "your version of instagram is out of date. please upgrade your app in the play store..."
když se přihlásim do svého google play tak u aplikace instagram mi to píše "this app is incompatible with your device"

no tak jsem odinstalovala a stáhla přímo instagram pro u8650 z webu a přes bluetooth ho dostala do telefonu a nainstalovala, ale stále stejný problém "your version is out of date..."
zkoušela jsem reset hesla (odesláno do mailu) to nepomohlo, jediné co funguje je nový sing in, nechci se ale tak snadno vzdát a měnit účet.
za jakoukoli radu budu vděčná
(nemám instagram propojený ani s twittrem ani s FB), během celého roku jsem se z něj v telefonu neodhlašovala, aktualizace jsem asi měla vypnuty.

díky za přečtení canyla
thecanyla@gmail.com

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Re: instagram - error - nelze se přihlásit

Příspěvek od LivArt » pon 16. zář 2013 21:37:01

Prostě máš neaktuální verzi a ten starej kus hardwaru už novou verzi nepodporuje, co je na tom k nepochopení?

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“