Online aplikaceIvysilani posledni verze (asi 1.6) rozdilne chovani

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jozka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Ivysilani posledni verze (asi 1.6) rozdilne chovani

Příspěvek od jozka » ned 03. lis 2013 23:19:18

Rad bych se zeptal ohledne posledni verze ivysilani.

Jinak se mi chova na android tv boxu - velikost streamu si mohu vybrat na prehravaci liste, ktera se ale neschova ani i ve fullscreenu. (a v menu je jenom info).

A jinak se chova na mobilu - v menu je moznost nastaveni velikosti datoveho toku, a dolni lista s prehravanim mizi (jako u predchozi verze 1.5)

Rad bych to nastavil, aby se to u televize chovalo stejnym zpusobem jako na mobilu (neboli se nechci cely program divat na dolni listu).

Nevite nekdo jak na to? Jestli to jsou rozdilne verze (a reseni je pouzit apk z mobilu), nebo jestli je nekde nejaky soubor ze setting, ktery bych mohl za timto ucelem editovat.. (nebo jestli se to rozhoduje podle lcd density ) ?

Autor tohoto vlákna
jozka
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Re: Ivysilani posledni verze (asi 1.6) rozdilne chovani

Příspěvek od jozka » pon 04. lis 2013 18:33:34

Tak vyreseno. Opravdu to jsou rozdilne verze pro SD a HD.

Pres APK extractor jsem si vyexportoval apk z mobilu a nainstaloval to na android TV box a nyni uz to funguje dle ocekavani. :)

lacius
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: THL 5000 [stock]
Tablet: Cube Talk 9X (U65GT) [stock]

Re: Ivysilani posledni verze (asi 1.6) rozdilne chovani

Příspěvek od lacius » pon 19. kvě 2014 10:11:42

a nemas ted menu aplikace na TV pouze v "portrait" modu? Nainstaloval jsem si apk z ulozto na OUYA konzoli a menu aplikace je uzke-vysoke a docela spatne citelne i na velke uhlopricce (140 cm). Chtel jsem jit spis opacnym smerem (nainstalovat tam verzi z tabletu), ale ta porad zapnuta lista me odrazuje...

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“