Časem ji dám snad i na market.
http://dl.dropbox.com/u/3321305/CSFD.cz.apk
Zde je QR kód (díky Fabiane)

A pár screenshotů

Příspěvek od ailas » čtv 24. čer 2010 18:15:47
Příspěvek od zoro33 » čtv 24. čer 2010 18:21:04
Příspěvek od Nesli » čtv 24. čer 2010 18:27:51
Příspěvek od cryingfreeman » čtv 24. čer 2010 18:37:55
Příspěvek od ailas » pát 25. čer 2010 1:26:21
Příspěvek od ailas » pát 25. čer 2010 1:31:54
denní info + denní TV tip je taky dobrý nápad, po víkendu se na to mrknu kde to tam je a zkusím to tam dodělat. Komentáře budou určitě ty jsem jen nestihl dnes.cryingfreeman píše:no aspoň nejaké UI by si to zaslúžiloinak bral by som aj komentáre k fimom a tu ich dennú infošku + ten ich denný TV tip
Příspěvek od michpo » pát 25. čer 2010 14:11:58
Příspěvek od Mishack » pát 25. čer 2010 14:57:39
Příspěvek od ailas » pát 25. čer 2010 16:56:01
Příspěvek od d750 » pát 25. čer 2010 17:21:59
Příspěvek od ailas » pát 02. črc 2010 22:54:56
Příspěvek od fabian » sob 03. črc 2010 8:41:06
Příspěvek od ramon.dexter » ned 04. črc 2010 18:02:00
to spodní menu by mohlo bejt schovaný pod tlačítkem "menu" (když už ho máme...)d750 píše:Nešlo by nějak obšlehnout design z iphona.
Příspěvek od Narkus » ned 04. črc 2010 18:16:06
Příspěvek od Vegetus » ned 04. črc 2010 19:29:45
Příspěvek od ailas » pát 09. črc 2010 18:51:56
Díky za report, už by to mělo být opravené obojí.Narkus píše:Tak takúto aplikáciu uvítam rad. Z toho čo zatiaľ ide sa mi to pozdáva a držím palce.![]()
Par postrehov:
Keď chcem písať názov filmu na qwerty tak sa aplikácia zosype.
Na mojej x10 mini sa nezobrazuje celé úvode menu a nejde v ňom skrolovať (pri vyhľadávaní ide).
+ by nebola zlá sekcia "Filmové novinky v kinech".
Bohužel to neplánuju. Myslel jsem si že 1.6 je už dávno vydaná jako oficiální update v českých sítích pro nerootlé telefony. 1.5 měla nějaké nepěkné problémy s layoutem kterým jsem se chtěl vyhnout.Vegetus píše:Bude podpora i pro telefony s verzí systému 1.5 nebo máme smůlu?
Příspěvek od Dzendys » ned 11. črc 2010 15:17:36
No, to právě není... např. Samsung Spica zatím český update nemá a čeká se na něj... už někde od dubna..ailas píše:
Bohužel to neplánuju. Myslel jsem si že 1.6 je už dávno vydaná jako oficiální update v českých sítích pro nerootlé telefony. 1.5 měla nějaké nepěkné problémy s layoutem kterým jsem se chtěl vyhnout.
Příspěvek od Hotdog » pon 12. črc 2010 12:14:25
Příspěvek od Hotdog » pon 12. črc 2010 14:55:03
Příspěvek od Hotdog » úte 13. črc 2010 22:31:35
Příspěvek od Case » úte 13. črc 2010 22:50:05
Příspěvek od cryingfreeman » úte 13. črc 2010 23:01:43
Příspěvek od ailas » pát 30. črc 2010 15:37:45
Ahoj, no na csfd nechápu jak to řazení probíhá, snad nějak podle popularity hádám? Problém nastává když chceš najít něco co není úplný mainstream a protože se to na csfd řadí nějak záhadně (a klidně i napřeskáčku) tak musíš projít a číst uplně všechny záznamy což mi přijde hodně hloupé. Proto jsem zvolil řazení podle abecedy kdy víš, kde zhruba tu položku najdeš. Přijde mi to tak lepší. Abecední řazení má na starosti SortedMap tak s tím IT Crowd nic neudělám. (pravděpodobně velká písmena řadí globálně dříve než malá)Hotdog píše:Tak jsem se hlouběji podíval na ČSFD aplikaci a dovolím si uvést zde pár věcí, co mě k tomu napadlo.
Řazení výsledků podle abecedy je na jednu stranu fajn, ale na druhou stranu je zcela jiné než na ČSFD a tudíž se mi to nezdá moc šťastné.
Například: hledám-li v aplikaci ČSFD seriál s názvem Off the Hook, tak mi ho v originálních názvech seřadí až úplně někde dole. Kdežto provedu-li stejné hledání přímo na ČSFD, tak mi tento hledaný seriál vyskočí hned jako první.
Ještě další věc k vyhledávání. Například se mi za žádnou cenu nepovedlo najít seriál 30 Rock. Což nevím přesně, čím to je. A abecední řazení zdá se mírně pokulhává.
"IT Crowd, The" to zařadilo mezi "I Dood It" a "In Crowd, The", což abecedně úplně nesedí.
Úvodní obrazovka se třemi tlačítky Hledat, Info a TV tipy a Přihlášení se mi zobrazuje jinak, než je uvedeno na screenech zde. Konkrétně se mi to zobrazuje tak, že tlačítko "Info a TV tipy" a "Přihlášení" mám na dva řádky. Slovo přihlášení je potom na tom tlačítko rozděleno na "Přihlášen" a na druhém řádku je samotné "í".
Samozřejmě, jak už tu přede mnou zmiňovali, chtělo by to zlepšit vzhled a nějak to zpřehlednit a doladit tomu chybějící funkce.Každopádně super začátek!
Neberte mé připomínky prosím jako že prudím (chápu, že vytvořit takovou apliaci jistě není sranda), jen jsem chtěl pomoct s vývojem mojí budoucí nejoblíbenější aplikace
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)