Online aplikaceSynology cloud a velikost přenášených dat

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
LiborP
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG G3

Synology cloud a velikost přenášených dat

Příspěvek od LiborP » ned 13. dub 2014 17:54:18

Mám doma Synology NAS a začal jsem tak trochu uvažovat o vlastním cloudu. Rozběhal jsem to na Synology, do androidu nainstaloval aplikaci DS cloud, nahrál na úložiště 2 obrázky a pak jsem se kvůli jiné práci k dalším pokusům asi 14 dní nedostal.
Ve čtvrtek jsem jel do Prahy, zapnutá navigace, data, BT. Cestou zpátky mi přišla SMSka, že jsem vyčerpal 75% měsíčního datového tarifu. Nejdřív jsem si myslel, že to má na svědomí navigace, ale když jsem se podíval na využití datových přenosů, tak jsem zjistil, že za poslední dva dny aplikace DS cloud přenesla 132 MB i přes to, že mám v nastavení zaškrnuto "Synchronizovat pouze na wifi síti ". Ještě větší šok jsem utrpěl, když jsem se podíval na wifi datové přenosy. V období 1.4. - 13.4. přenesla aplikace DS cloud 4,2 GB dat. Jen pro srovnání, pravidelně zálohu přes Titanium Backup data do Dropboxu a TB od začátku měsíce přenesl jen 1,25 GB dat.
Tak nevím, dělám něco blbě, nebo se DS cloud vážně takhle debilně chová, používáte ho aktivně někdo? Fakt mám na Synology ve složce cloud jen dva obrázky o celkové velikosti 762 KB.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“