Online aplikaceKalendář Google - na widgetu nevidím starší události.

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Ante
Droid
Typ mobilu / ROM: Samsung M21
Kontaktovat uživatele:

Kalendář Google - na widgetu nevidím starší události.

Příspěvek od Ante » pon 14. črc 2014 16:24:41

Jsem cerstvym uzivatelem vubec jakehokoliv kalendare. Po par dnech davam za vdek prave kalendari od Google, protoze se me zda (vcetne zobrazeni a synchro na PC) intuitivni a sikovny.
Co me ale mrzi je, ze dnes rano jsem mel na 8.hodinu schuzku, ktera odpadla a myslel jsem, ze ji na widgetu porad uvidim. Jenze uplynulo par hodin a ta ranni udalost uz proste neni videt. Ve vlastnim kalendari jak v mobilu tak PC ano, ale na widgetu uz ji nemam.
Stahl jsem tedy na zkousku jiny (a opravdu uzasne jendoduchy a prehledny) widget ("Calendar Widget" od "+1 LABS") - a i tam je situace stejna. Takze to neni veci widgetu, ale vlastni aplikace. Hledal jsem na PC na strance s kalendarem v jeho "Nastaveni" nejake nastaveni;), ale objevil jsem jen, ze kdyz udalosti dam casovy usek "CELY DEN" a ne jen "od-do", tak potom se udalost ve widgetu objevi. Kdyz mam ale udalost 2 dny starou (ze soboty 12.7.) i oznacenou jako celodenni, tak na widgetu ji nemam. Kdyz ji ovsem oznacim jako "opakovani kazdy den", tak se me porad zobrazuje, ale to bych musel vsechny udalosti takto oznacovat a pletly by se...

1.Chtel bych aby se mne na widgetu ukazovaly udalosti do te doby, nez je sam odstranim. Jde to nejak prosim ?
2. A jeste - podle jakeho klice dochazi k synchronizaci-myslim jak casto ? Nebo proste synchro spustim tim, ze jen pridam ci odstranim udalost ?
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“