Online aplikaceFacebook

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Marie21
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Alcatel Onetouch 997D

Facebook

Příspěvek od Marie21 » ned 05. říj 2014 9:12:14

Dobrý den, můj dotaz se týká aplikace Facebook, nevím, zda by třeba někdo nedokázal poradit. Mám již cca rok v mob. staženou aplikaci Facebook, ale až nyní mám problém s přihlášením. Napoprvé se přihlásím úplně normálně, ale po odhlášení, když se chci přihlásit znovu mi to již nelze a hlásí to tuto chybovou hlášku a nevím co znamená: Došlo k neočekávané chybě. Zopakujte akci později.(Serviceexception: ORCA_SERVICE_IPC_FAILURE:BLUESER​VICE StartOperationWithCompletionHand​lerFailed....poté již opravdu přihlásit nelze, pouze pokud vypnu a zapnu tel. Nevíte prosím někdo proč se tak děje? Moc děkuji za odpověď

themisaczech
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: myPhone s-line 16GB

Re: Facebook

Příspěvek od themisaczech » ned 05. říj 2014 10:02:30

Zkus odinstalovat a znovu nainstalovat pokud nepomůže tohle tak si na googlu najdi starsi apk a než to odinstaluješ VYMAŽ DATA APPKY! a pokud nic z tohohle tak jako posledni moznost je reset mobilu treba nejaka chyba ve firmwaru ale to je malo pravdepodobne

Snad pomuze :)

KaCzaba
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: DHD

Příspěvek od KaCzaba » čtv 18. pro 2014 19:43:15

Jak docilim v aplikaci facebook toho, aby se mi sama neaktualizovala? Prohlizim si doporuceny prispevky a najednou mi to skoci na novy az nahoru. To by me vzdycky jeblo. Treba friendcaster to neudela, ale zase mi uz nevyhovuje po jinych strankach.

A druha vec, kdyz v mobilu chci pridat svou foto do prispevku, otevrou se mi vsechny fota za sebou. Ja je mam v tel prehledne roztridene do alb, ale jejich zobrazeni nemuzu docilit.

Tohle me docela vytaci :-(
SG-N3,root, cwm, omegarom 23

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » pát 19. pro 2014 8:38:37

Mě se tedy FB sám neaktualizuje. Když se objeví nějaký nový obsah ke zobrazení, tak mi jen v horní části obrazovky FB vyskočí bublina "Nové příběhy", ale nic se mi samo neposune. Jen když kliknu na tu bublinu, tak mi FB vyjede až nahoru. Podívej se do nastavení FB a tam zkus nastavit "interval obnovení" na "nikdy", jestli to náhodou nepomůže.

S těmi fotkami asi bohužel nic neuděláš, prostě to prochází všechny fotky v telefonu.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

KaCzaba
Androiďák!

Příspěvek od KaCzaba » pát 19. pro 2014 9:43:43

To zaskrtnuty nikdy, mam. To je snad jedinny co se tohohle toho problemu v nastaveni muze tykat. Prave ze jsem nic jineho nenasel. Ta bublina mi skace taky, ale proste se to nekdy samo vytahne nahoru, a nebo kdyz otevru nejaky ten prispevek, pak dam zpet, tak to taky malokdy zustane tam kde jsem byl a skoci to opet nahoru :-(
SG-N3,root, cwm, omegarom 23

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » pát 19. pro 2014 12:07:12

Máš aktuální verzi facebooku?

KaCzaba
Androiďák!