Online aplikaceNHL Gamecenter Live

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
cajky
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Realme X2 PRO

NHL Gamecenter Live

Příspěvek od cajky » ned 30. lis 2014 18:06:01

Ahoj, potreboval bych poradit s aplikaci NHL Gamecenter live. Mam zaplaceny ucet na NHL, sleduji NHL na PC, tam je vse v poradku, na telefonu jde taky vsechno bez problemu, ale na tabletu najednou aplikace prestala fungovat. Prvni dva tydny jsem na tabletu koukal uplne bez problemu. Po te jsem si chtel NHL pustit v praci a od te doby se nemuzu ani prihlasit na svuj ucet v aplikaci. Odisntalace nepomaha, tovarni nastaveni nepomaha, jakmile dam pri prvnim potvrzeni klasickych podminek po reinstalu aplikace, ze souhlasim, skoci mi klasicka hlaska- Tato aplikace bohuzel prestala fungovat. Muzu se divat na statistiky, strelce, vsechno mozny, ale jakmile se chci prihlasit, abych mohl koukal zive, tak porad ta hlaska. A porad dokola. Nevite nekdo, co s tim, jestli je vubec co, kdyz ani tovarni nastaveni nepomaha?

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: NHL Gamecenter Live

Příspěvek od ludekbrno » ned 30. lis 2014 18:21:31

Neproběhla třeba nějaká aktualizace té aplikace?

píšu z mobilu
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
cajky
Androiďák!

Příspěvek od cajky » ned 30. lis 2014 18:26:58

To ja prave nevim, protoze aktualizaci je x tydne vseho mozneho, takze si bohuzel nepamatuji, jestli zrovna NHL nejakou melo. Kdyz by treba byla, co s tim?
Ja to resim i s technickou podporou primo od nich, ale k nicemu. Musim cekat na dalsi aktualizaci? To je docela nemile mit zaplaceny ucet a mit aspon teda na tabletu smulu.
Budu muset asi vyresit koupi noveho tabletu a misto androidu poridit s winama, abych mel klid od takovych aplikaci.

Autor tohoto vlákna
cajky
Androiďák!

Příspěvek od cajky » ned 30. lis 2014 19:40:07

Ale v telefonu, kde mám stejný android 4.4.2 to jde bez problemu.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“