Online aplikace[FREE] Appka pro dotazování v ulicích - Průzkumy Vyplňto.cz

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
marekzprahy
Nové Androidě
Twitter: Marekzprahy

[FREE] Appka pro dotazování v ulicích - Průzkumy Vyplňto.cz

Příspěvek od marekzprahy » ned 04. led 2015 3:10:22

Nejen studentům sociologie si dovoluji doporučit aplikaci Průzkumy Vyplňto.cz. Hodí se pro provádění průzkumů v terénu, kdy čistě online dotazování na webu nestačí (např. potřebujete kontrolovaný vzorek, oslovit i starší lidi, nebo oslovit nějaké konkrétní lidi třeba v rámci nějakého obchoďáku).

Klíčové vlastnosti:
  • sběr dat i offline (připojení je nutné jen pro synchronizaci se serverem, kterou jde udělat třeba jen jednou za týden doma přes WiFi)
  • prakticky neomezený počet vyplnění dotazníků (10 000 zdarma)
  • paralelní sběr dat více tablety/mobily najednou
  • mnoho různých typů otázek, optimalizace pro různé velikosti displeje a ovládání prstem
  • možnost kombinace offline průzkumu s online průzkumem (vyplňovaným přes web)
  • možnost účastnit se cizích veřejných průzkumů (zveřejnění dotazníku není povinné)
  • zpracování dat na vyplnto.cz nebo stažení surových dat v XLS, PDF a dalších formátech
Google Play odkaz:
https://play.google.com/store/apps/deta ... yplnto.app

Obrázek

Registrace a vytvoření dotazníku zdarma na adrese https://www.vyplnto.cz/registrovat-se/?ref=af (bez ref parametru nutno vyplňovat 10 minut cizí veřejné dotazníky).

Screenshoty:
Spoiler:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Arth
Nové Androidě

Re: [FREE] Appka pro dotazování v ulicích - Průzkumy Vyplňto.cz

Příspěvek od Arth » čtv 04. čer 2020 10:50:53

Jaká je cena studentské licence na rok? Nebo je možné pouze měsíční předplatné? Jsem student sociologie na Univerzitě Karlovy (Sociologie a Sociologicko-ekonomická studia).

Arth
Nové Androidě

Re: [FREE] Appka pro dotazování v ulicích - Průzkumy Vyplňto.cz

Příspěvek od Arth » čtv 04. čer 2020 10:51:21

Jaká je cena studentské licence na rok? Nebo je možné pouze měsíční předplatné? Jsem student sociologie na Univerzitě Karlovy (Sociologie a Sociologicko-ekonomická ...

Citovaná zpráva je zkrácena ___________________________________________________________________________________ writemyessaytoday
Odkaz na Google Play nefunguje. Jsem ve svém třetím roce, takže jsem si myslel, že si můžu vybrat licenci na rok.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“