Online aplikaceHlasové příkazy

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
chudst
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend Mate 7
Tablet: Sony Xperia Z

Hlasové příkazy

Příspěvek od chudst » pát 11. zář 2015 17:04:37

Ahoj, teprve se učím s Androidem :)

Prosím - sháním nějakou aplikaci pro hlasové příkazy. Vím, že google now sice už něco česky umí, ale v okamžiku, kdy chcete diktovat SMSku, tak musíte neustále něco mluvit, není šance na pár sekund zapřemýšlet. Dá se někde nastavit delší čekací doba?

Anebo neznáte nějakou aplikaci, která by uměla v češtině slušně interagovat? Zkoušel jsem tuto appku: http://www.bogan.cz/programy/voice-of-god/ - výborná, chtěl bych něco podobného. (Na této mě mrzí dvě věci: první - dokonce SMSky převede na text bez diakritiky, ale než něco nadiktujete s interpunkcí, trvá to věčnost. /Musíte vždy dát pauzu mezi větou a upravit slovně interpunkci/. A druhá, daleko důležitější: je hodně zabugovaná, nepadá, ale občas prostě odmítá dále pracovat, jakoby "zamrzá" - ale tlačítko 'zpět' i 'konec' funguje.) Nicméně něco podobného bych chtěl, existuje to?

A věc číslo dva: používáte někdo Swype klávesnici s Dragon Dictation? Včera jsem si koupil (poprvé :)) handsfree - a nebere mi to z něj hlas. Nedá se někde nastavit zapnutí příjmu z handsfree? Případně nějaká jiná klávesnice, ve které když diktujete hlasově, tak 1) to bere z handsfreečka a 2) slovíčka interpunkce převede na interpunkci?

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“