Online aplikaceStreamNow

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MrZajic
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3C - Android 5.1.1

StreamNow

Příspěvek od MrZajic » úte 29. bře 2016 19:19:03

Aplikace sloužící pro upozorňování aktuálních streamů (momentálně pouze Twitch).
Můžete si přidat svůj vlastní seznam vašich oblíbených streamerů, které bude aplikace hlídat. Upozorní vás na začátek streamu pomocí notifikace (lze nastavit). Aplikace běží na pozadí - lze vypnout.
Bez reklam.
Appka má pomoci lidem, aby nemeškali své oblíbené streamy (zvláště když jsou nepravidelné).

Název: StreamNow
Odkaz GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/deta ... treamalert" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

Snad není nic proti pravidlům, že autorem appky jsem já sám a informuji o ní tady. :oops: Momentálně ještě aplikaci stále testuji - především co se týče spolehlivosti a jestli neomezí nějak baterii. Ale na svém telefonu zatím nemám problém. Jediné s čím si aplikace nerozumí jsou různé nástavby výrobců, které uspávají wifi (př. u mě Sony XperiaZ3C a její šetřivý mód s wifi) - asi neřešitelné. Chtěl jsem přidat i funkcionalitu pro YouTube(případně jiné stream služby), ale tam to bude složitější a nevím jestli se mi to podaří.
Kdyby někdo měl zájem o instalaci, tak určitě rád uvítám jakýkoliv feedback (určitě bude případně co ještě vylepšit ;) ). Díky.

PS Grafika může mít určité nedostatky a texty pravděpodobně taky.

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“