Online aplikaceNebezi wifi pripojeni

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
evil.kennevil
Nové Androidě

Nebezi wifi pripojeni

Příspěvek od evil.kennevil » pát 17. dub 2009 16:24:49

Predpokladam,ze tohle uz tady nekde mozna je vyreseny,ale druha,treti....stranka fora není dostupna...zadnym prohlizecem, a na te prvni to neni. :(

Mam nasledujici problem.
Pripojim se k wifi siti, kvalita signalu perfektni,ale pristup na net (skoro) nebezi. Tim myslim,ze za hodinu jsem se horko tezko dostal na uvodni stranku googlu,seznamu a jeste na jednu. Jinak mi to pise,ze neni pripojeni. To samy u android marketu, youtube....apod.
Nainstaloval jsem wififixer, keepwifi,ale bez efektu. Jediny, co se zmenilo je,ze pri pokusu dostat se na net mi fixer ihned hodi hlasku, ze je Gateway Unreachable a ze se znovupripojuje.Tim to skonci a net se nedostanu. A ikonka stale vesele ukazuje aktivni pripojeni k wifi.
Pritom na notebooku mi bezi pripojeni bezvadne. Zkousel jsem to na "bg" i "b" wifi, na otevreny i zaheslovany,ale je to porad stejny.

Nevite nekdo co s tim?

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Nebezi wifi pripojeni

Příspěvek od d750 » pát 17. dub 2009 16:48:44

No z zásadě podle toho co tu píšeš tak jediný co zbívá je omrknout firmware na routeru zda není starý nebo se poohlédnout po jiném routeru. Možná by nebylo od věci napsat, co máš za router.

Autor tohoto vlákna
evil.kennevil
Nové Androidě

Příspěvek od evil.kennevil » pát 17. dub 2009 16:57:32

je to ZCOM X. firmware je prej "vlastni" resp. napsanej poskytovatelem. A tenhle firmware maji ve vsech svejch zarizenich...a radeji predesilam ze se nejedna o nejaky nadsence z garaze, ale o normalni spolecnost, co pripojila uz tisice lidi a nemaj problemy...
Jeste zkusim jinej router a uvidim...

d750
Kyborg
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Příspěvek od d750 » pát 17. dub 2009 17:20:37

Hmm Z-Com sem nikdy neměl ale třeba D-Link nebo ZyXEL jdou s androidem v pohodě. Ted mě ještě napadlo zkus ten router restartovat někdy to pomůže.

Autor tohoto vlákna
evil.kennevil
Nové Androidě

Příspěvek od evil.kennevil » pát 17. dub 2009 19:22:21

Tak uz to bezi...zkousel jsem jeste ovislink, ale taky nebezel, tak jsem zkusil dalsi ovislink,ale se starsim chipsetem + original (x let starej) firmware a heureka - bezi to krasne :)
jako by o nemohlo bezet rovnou... :roll:

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“