A co program friend caster? Používáte někdo?
Udělal jsem menší test - Mě právě na tom facebooku přes standartní stránku (přes prohlížeč) strašně štve že nemůžu zadávat do příspěvků svoji polohu, místo si najdu chci dát sdílet a vždycky mi to napíše že je služba nedostupná nebo tak něco.
Jinak v oficiální aplikaci Facebook for android toto funguje perfektně ale jen pomocí gps senzoru.Leč zase nejsou nahrávat fotky ve vysokém rozlišení.....což normálně přes prohlížeč jde
Od včerejška zkouším aplikaci Friends Caster a moje postřehy jsou že určování polohy a přidávání do přspěvků funguje, fotky nahrávat (dokonce si můžete vybrat i album kam je sdílet) jdou bez potíží ale pouze do max rozlišení cca nějákých 2024mpix což je ale pro potřeby facebook učtu plně dostačující, fotka je jen nepatrně menší než standartní naharaná na sít z PC.Uživatelsky se mi Friend Caster velmi líbí, je velmi rychlý oproti standartní aplikaci na facebook, nebere ani tolik dat, má spoustu nastavení od zobrazování vašich oblíbených stránek, po přidání rychlé volby na profil určitého přítele, dále nabízí push notifikace (nastavitelné i když vás někdo štouchne, přijde vám zpráva, někdo okomentuje váš příspěvek, pozvou vás na nějákou událost....) a navíc jeho ovládání je takřka intuitivní.
Jen mne zarazilo že jsem včera neviděl kamarádův příspěvek který sdílel on od svého známého.Když jsem pak koukal přes pc příspěvek tam byl.Zkusil jsem tedy najet na telefonu na kamardův profil a ouha... fotky, informace ze zdi ani z jeho profilu tam nebyly.Ale u všech mých ostatních přátel ano
Tak nevím doufám jen že to byla nějáká chyba a všechno bude šlapat tak jak má, protože Frind Caster je fakt dobrá aplikace a určitě se vyplatí si ji stáhnout.Rozhodně lepší alternativa jak cokoliv jiného co jsme zatím našel včetně normální klasické Facebook app.
Jinak když to tak shrnu tak každý způsob prohlížení facebooku má svoje výhody i nevýhody, ted už je záleží co jste ochotni zkousnout a čeho se vzdát.
Mě osobně to štve jak blázen, protože přidávání fotek a určování polohy + následné její sdílení přátelům, to jsou pro mě věci takřka nepostradatelné.
Ještě jsem chvíli využíval variantu klasická facebook app na sdílení polohy a přes prohlížeč jsem nahrával fotky....ale to se mi zdá celkem dost nepohodlné .... takřka řešení pro neandrtálce
Jinak jaké máte zkušenosti s prohlížeči facebooku vy? Nezkoušel někdo třeba jen čtení facebooku přes widget?
Co tam funguje a co ne? Podělte se o své potřehy