Online aplikaceebook čtečka

Moderátoři: don_alex, radegast

benny007
Nové Androidě

Re: ebook čtečka

Příspěvek od benny007 » pon 12. říj 2009 20:13:29

Ano to mas pravdu, omlouvam se...

Androidě
Robot
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F

Příspěvek od Androidě » úte 27. zář 2011 18:21:07

Koukam ze tohle tema skoro tri roky spi tak to ozivim.
Poprosim uzivatele tabletu aby doporucili co nejlepsi,nejintuitivnejsi e Book ctecku pro tablety s Froyo 2.2.
Od archosu je tam aldiko a nic moc,pak jsem zkousel iReader diakritiku zvlada po nastaveni vyborne,pekne efekty obraceni listu jen by to chtelo lepsi menu nebo neco ve stylu iBooks na iPadech a iPhonech vite o necem?
PRIM
Motorola Moto G8 Power Black 4/64GB Android 10, updated to 11 on 2021

OLD Not used Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

OLD Not Used Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M

Daidalos
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2S 32gb
Twitter: Daidalos117
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daidalos » úte 27. zář 2011 20:11:20

Taky se přidávám. Hledám něco na tablet (A 3.0) co bude přes displej na šířku, a takový ten look opravdových knih (efekty atd.) samozřejmostí je import knih v txt (nebo čemkoliv jiném).
Nejlepší co se mi povedlo sehnat je Moon reader, jenže u něho je jen jedna strana na celý displej. Ostatní readery si ani neškrtnou.. snad jen google books jsem koukal by se dal použít, ale tam nevím jak je to s importací, a povedlo se mi najít jen .apk pro mobily (na marketu se stáhnout nedá).
Jak píše Androidě, prostě něco ve stylu iBooks.

Androidě
Robot

Příspěvek od Androidě » úte 27. zář 2011 20:40:18

Dopln si do podpisu znacku tabletu ;)
PRIM

Androidě
Robot

Příspěvek od Androidě » pon 03. říj 2011 1:16:31

Google Books v marketu bohuel neni tedy v tom ceskem a kdyz je najdes tady: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result napise to ze v cesku nelze instalovat.
Staci ale kamarad google a vse jde.
http://www.google.cz/search?q=Google+Bo ... tartPage=1
http://969727.blogspot.com/2011/08/goog ... s-apk.html

Tady je o aplikaci vice jen je potreba pak vytvorit ucet stejne jako v iBooks na iOS od Apple....jstli to nacte knihy z karty nevim vyzkousim a dam vedet jak slape ale aplikace od google jsou vyborne snad vsechny akze myslim nebude problem.
PRIM

ezopino
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2

Příspěvek od ezopino » pon 03. říj 2011 8:12:21

co do záběru formátů, které přečte, je nejlepší Cool Reader :-)))
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Androidě
Robot

Příspěvek od Androidě » ned 09. říj 2011 10:39:08

Tech ctecek je spousta pro me je podstatne aby umely ePUB,MOBI a PDB nektera umi to nektera zas ono,Cool Reader umi skoro vse jen to ovladani neni nejprivetivejsi co tedy pisi lide na netu,google books jsem zkousel take ale nepodarilo se mi jej prinutit aby tahal knihy z vnitrni pameti nebo SD karty.

Ted tedy zkousim tyhle ctecky a dam vedet ktera je nejpouzitelnejsi pro cteni tri vyse zminenych formatu,pricemz dokaze nacitat drive stazene/ulozene eknihy z pameti tabletu/telefonu s Android 2.0+

Aldiko
iReader
PalmBookReader
CoolReader

Zde jsou odkazy na stazeni eknih vesmes zdarma (Ja rad ctu vsechno od J.Haska je tam toho plno vc. legendarniho svejka)
http://www.palmknihy.cz

Doporucuji take tento projekt MM
http://vtm.zive.cz/ebooky
V VTM naleznete spoustu zajimavych clanku a rozhodne neplati ze by to bylo jen pro deti a mladez....i dospeli si zde najdou to sve.

EDIT:
Takze za sebe mohu doporucit znamou ctecku Aldiko http://www.androvinky.cz/2010/05/25/ald ... droid.html pravem je povazovana za jednu z nejlepsich vubec. (Ten clanek jsem cetl az po vyzkouseni)
Jedine co muze nekoho mrzet me tedy ne,je absence cestiny ale vse je tak jednoduche ze s tim ani zacatecnici nebudou mit problem.
Precte sice pouze ePUB ale ten je nejrozsirenejsi,knihy v nem urcite sezenete a zvlaa jej skutecne bravurne.
Zkusmo jsem otevrel jedno cislo VTM Special 2010 a 2011,otevreni je rychle,ceske znaky se nastavi samy neni treba nic upravovat,moznosti nastaveni jsou po otevreni knihy bohate,cteni rychle a chod aplikace bezproblemovy.
ake je fajn ze kdyz vyhldate knihu na SD karte nebo vnitrni pameti muzete ji bud hned otevrit nebo importovat do knihovny,takze se vam pri spusteni aplikace v imitaci drevene "knihovnicky" po vzoru iBooks zobrazi v pseudo 3D vcetne obalky.

CoolReader ma zvlastni ovladani na ktere je treba si zvyknout,kodovani do cestiny je treba nejriv nastavit a treba v cisle VTM Special kdyz kliknu na nektery odkaz v obsahu melo by me to hodit na prislusny clanek coz se ale nestane jen se zobrazi dalsi stranka knihy,u aldika to funguje bez problemu

iReader Neumi ePub ale mobi a dalsi,kodovani je take rozhazene a ma problem zobrazit titulni stranku/fotku nebo chcete li obalku casopisu a dalsi...

PalmBookReader mi pro zmenu ePub ani Mobi neotevrel vubec.
PRIM

Odpovědět

Zpět na „Online aplikace“