HTC One SNastavování ViperS ROM

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 17:23:11

Čau, mám dotaz na ostatní uživatele ROMky ViperS 5.0.0. Jde o to, že ta ROM se dá hodně nastavovat. Ovšem mě to nejde. Ať se snažím, jak se snažím, tak nemůžů najít nabídku s nastavováním věcí jako je statusbar a podobně... Mám tam VenomHUB, ve kterém jsem si našel jinej vzhled ikon statusbaru (AOSP Status Bar theme) a tam je v popisu, že mám jít do Viper Tweaks App a tam mám dát něco s přispůsobením atd, ale já tam tuhle možnost nemám..

Díky


HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact



Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od Stano36 » pát 21. lis 2014 22:55:05

Ahoj , ak si stiahol a nainštaloval ikony status baru z Venom HUB tak choď do Venom Tweaks - Status bar - vyber si ikonu ktorú chceš nahradiť a tam si už nájdeš ikony ktoré si stiahol a môžeš zmeniť.
HTC 10


Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:16:30

Když já to tam nemám! :lol: To jsem se snažil popsat
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact


Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:20:26

Mám tam tohle:
Přílohy
IMG_20141121_231831.jpg
IMG_20141121_231831.jpg (1.55 MiB) Zobrazeno 1876 x
IMG_20141121_231826.jpg
IMG_20141121_231826.jpg (1.47 MiB) Zobrazeno 1876 x
IMG_20141121_231813.jpg
IMG_20141121_231813.jpg (1.43 MiB) Zobrazeno 1876 x
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact


Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od Stano36 » pát 21. lis 2014 23:25:37

Nechce sa mi preinštalovať rom ale musí to tam byť. Je to dosť ukryté
Prečo používaš starú verziu 5.2.1 je asi najnovšia.
HTC 10



Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:28:46

Jak dost ukrytý? Tuhle verzi používám, protože v květnu, když jsem ji instaloval, tak to byla nejnovější verze. A nová přináší snad jen blinkfeed ze Sense 6, což mi je k h**** vzhledem k tomu, že používám KK Launcher...
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact


Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od Stano36 » pát 21. lis 2014 23:34:54

http://youtu.be/85sfdVYJes0
Ja tu mám Venom Tweaks iný.
HTC 10


Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:43:24

Takže pokud jsem to správně pochopil, tak mám verzi ROM, která nepodporuje tuhle funkci? A jestli ano, jak se s tím mám vypořádat? Nechci přijít o uložený data... Tohle je hrozně vymyšlený :lol: :clap:
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact


Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od Stano36 » pát 21. lis 2014 23:49:51

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2531065
Najnovšia je predsa 5.2.1 , keď robíš iba update nemusíš robiť factory reset takže dáta ostanú. Rob iba Wipe cache a Wipe dalvik cache.
HTC 10


Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:52:13

Moment... Co mám udělat? Omlouvám se, ale za chvíli jdu spát a po dnešku jsem blbej jak poleno...
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact


Stano36
Androiďák!
Příspěvky: 356
Registrován: pát 24. úno 2012 13:44:09
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Tablet: Lenovo YT3-PRO
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od Stano36 » pát 21. lis 2014 23:57:43

Stiahni si http://d-h.st/NRi
V recovery sprav iba Wipe cache a Wipe Dalvik cache
V Aroma instalátore tiež nerob Full wipe
HTC 10


Autor tohoto vlákna
MartiNN
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: sob 03. kvě 2014 9:48:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z3 Compact
Tablet: Google a Asus Nexus 7 II (Bez rootu)
Rom: Bez rootu

Re: Nastavování ViperS ROM

Příspěvek od MartiNN » pát 21. lis 2014 23:59:04

Necháme to na zítra, ok?
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire S ->HTC One S C2(root+ ViperSC2) -> Sony Xperia Z3 Compact

Odpovědět

Zpět na „HTC One S“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti