Xperia PlaySE Xperia Play


triscene
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 17. led 2013 21:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Play

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od triscene » čtv 17. led 2013 21:21:15

ahojte, taka otazka aj pre kolegov zo Slovenska, ide vam v pohode 3G pripadne HSPA? mam Telekom a stale sa mi pripaja len cez Edge.
konkretne mam R800i a Xperia Play bola ponukana Telekomom koncom 2011 tak sa mi moc nechce verit ze by nemala podporu 3G pripadne nemala frekvenciu na ktorej fici Telekom.




Uživatelský avatar

sharal
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: úte 11. pro 2012 16:36:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Play
Mobil 2 / ROM: Gigabyte GSmart Roma R2 PLUS

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od sharal » čtv 17. led 2013 22:04:28

Já sice používám jenom Wi-Fi, ale kámoš má 3G od O2 a funguje mu to dobře. Bude to chyba na straně operátora, nebo špatný nastavení.


triscene
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 17. led 2013 21:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Play

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od triscene » čtv 17. led 2013 22:30:26

sharal píše:Já sice používám jenom Wi-Fi, ale kámoš má 3G od O2 a funguje mu to dobře. Bude to chyba na straně operátora, nebo špatný nastavení.
bol som u operatora a aj mi urobili restart a vidia ze vsetko je v poriadku, baba dala kartu do svojho telefonu a vyhodilo jej H-acko, mne ukazuje len E (Edge) a na sekundu obcas preklikne G asi GPRS. ako myslis v nastaveniach?
mam tam klasicky Gingerbread, mam tam Root.

v nastaveniach mobilnej siete som dnes aj zrusil nazvy pristupovych bodov na povodne, polozka ostala prazdna a cez Sony Ericsson - Internetove nastavenia som natiahol nastavenia, ale su rovnake ako boli a stale mam iba E.
mas nejaky napad? :)

Uživatelský avatar

sharal
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: úte 11. pro 2012 16:36:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Play
Mobil 2 / ROM: Gigabyte GSmart Roma R2 PLUS

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od sharal » čtv 17. led 2013 23:00:45

Asi moc nepomůžu, já opravdu využívám jenom Wi-Fi, ale vim na 100% že kámošovi jde 3G, jen nevim jakýho má operátora, myslim že O2, já mam Vodafone. Mam taky 2.3.4 root. Co jsem se koukal do nastavení Menu -> Nastavení -> Bezdrátové připojení a sítě -> Mobilní sítě -> Siťoví operátoři -> zde ti to zobrazí dostupný sítě, mam tam normálně 2G Vodafone a 3G Vodafone a když klinu třeba na to 3G, zobrazí se mi "Přihlášení k síti proběhlo úspěšně", takže 3G rozhodně fungovat musí (Xperia Play ho jinak normálně podporuje), zkus to najít zde v nastavení jak jsem ti napsal, můžeš si tam vybírat sítě. Doufam že Ti to aspoň trochu pomůže :)


triscene
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 17. led 2013 21:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Play

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od triscene » čtv 17. led 2013 23:02:40

sharal píše:Asi moc nepomůžu, já opravdu využívám jenom Wi-Fi, ale vim na 100% že kámošovi jde 3G, jen nevim jakýho má operátora, myslim že O2, já mam Vodafone. Mam taky 2.3.4 root. Co jsem se koukal do nastavení Menu -> Nastavení -> Bezdrátové připojení a sítě -> Mobilní sítě -> Siťoví operátoři -> zde ti to zobrazí dostupný sítě, mam tam normálně 2G Vodafone a 3G Vodafone a když klinu třeba na to 3G, zobrazí se mi "Přihlášení k síti proběhlo úspěšně", takže 3G rozhodně fungovat musí (Xperia Play ho jinak normálně podporuje), zkus to najít zde v nastavení jak jsem ti napsal, můžeš si tam vybírat sítě. Doufam že Ti to aspoň trochu pomůže :)
jj to som pozeral, ukazuje mi rovnako ako pri Telekome, O2 aj pri Orange 2G, prihlasit ma samozrejme ide len do Telekomu :)
divne :/


Uživatelský avatar

sharal
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: úte 11. pro 2012 16:36:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Play
Mobil 2 / ROM: Gigabyte GSmart Roma R2 PLUS

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od sharal » čtv 17. led 2013 23:24:53

Jestli tam nemáš 3G tak ji operátor nepodporuje, což je nepravděpodobný. Spíš si mimo signál, prostě v lokaci kde se nacházíš nemá 3G podporu. Jestli jsi na vesnici nebo v nějakym menším městě, nedivil bych se. I když u nás to O2 má 3G signál už i v některých "méně obydlených oblastech" :D


triscene
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 17. led 2013 21:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Play

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od triscene » pát 18. led 2013 9:55:14

sharal píše:Jestli tam nemáš 3G tak ji operátor nepodporuje, což je nepravděpodobný. Spíš si mimo signál, prostě v lokaci kde se nacházíš nemá 3G podporu. Jestli jsi na vesnici nebo v nějakym menším městě, nedivil bych se. I když u nás to O2 má 3G signál už i v některých "méně obydlených oblastech" :D
som z Bratislavy a ked tu kartu dala do svojho Sony tak jej isiel net cez H :)
ja ked si dam hladat svojho operatora tak mi ukaze vedla jeho nazvu iba 2G.
na zaklade rad technika Telekomu som prepol siet len na WCDMA a nie dualny ani GSM a stratil som kontakt so sluzbami a nejde mi ani vyhladat. hmm..

Uživatelský avatar

sharal
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: úte 11. pro 2012 16:36:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Play
Mobil 2 / ROM: Gigabyte GSmart Roma R2 PLUS

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od sharal » pát 18. led 2013 11:24:52

Nevim ale telefon to rozhodně umí, asi jako každej normální smartphone, tim to nebude. Bude tam nějaká porucha v nastavení nebo nejspíše problém na straně operátora :D


triscene
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 17. led 2013 21:18:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia Play

Re: SE Xperia Play

Příspěvek od triscene » pát 18. led 2013 13:02:42

no tak zistil som ze to bude v telefone, skusil som O2 simku od kamosa a WCDMA mu islo vybrat ale stratil signal providera, naopak svoju Telekom kartu som hodil do jeho telefonu, vybral som WCDMA a preplo mu na H a ide v pohode..
povodne nastavenia som zresetoval, teraz skusim factory settings, ci to helfne

Odpovědět

Zpět na „Xperia Play“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host