AkčníGTA San Andreas

Moderátor: Moderátoři Her


the anarchist
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 25. lis 2013 18:41:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony SP
Tablet: Asus Nexus 2013

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od the anarchist » sob 21. pro 2013 6:28:29

Nexus 7 2013 funguje ako ma ;-) ak smiem poradit stiahnite si niekde na torrentoch tak ako ja a mate vybavene ;-)





FreeZeee
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:11:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: SlimKat 4.4.2 build5

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od FreeZeee » sob 21. pro 2013 7:32:16

Někdo psal že na cheaty je potřeba upravená verze z netu

@Kalkulačka


Kapr99
Stálý androiďák
Příspěvky: 144
Registrován: ned 17. úno 2013 16:12:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Kapr99 » sob 21. pro 2013 20:08:53

Mam stazenou verzi(1.02) a na HTC One X docela bida...

Hraju na low vypnuty efekty a stiny a vse na 80% a nic moc teda...nevim jestli treba 1.03 nebude lepsi.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » sob 21. pro 2013 20:55:51

Na Texete TM7854 beží krásne plynulo na high detaily.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Lentilek2
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 04. úno 2012 10:25:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Young S5363
Rom: 2.3.6 S5360 STOCK

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Lentilek2 » ned 22. pro 2013 11:08:26

Taky mi to jede fajn na tabletu myaudio 708dcc+ ale chtěl bych to hrát s gamepadem jak se píše v info o gta
• Kompatibilita s bezdrátovými herními ovladači MoGa a vybranými gamepady připojovanými přes Bluetooth nebo USB.
když můj gamepad trust dual stick gamepad není podporován (jede jenom joystick a i ten blbne), není nějaká možnost/app jak to obejít aby to bylo kompatibilní ? Díky


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7812
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Cleric » ned 22. pro 2013 11:23:45

Pokud si tu aplikaci ( ovladače )nenapíšeš sám, tak není jiná možnost.

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10721
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 294
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Mirda86 » ned 22. pro 2013 13:21:44

Na Lg L9ii slape dobre na plne detaily.

Na Lg G Padu naprosto bez plynule na max.


KMarket
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 30. pro 2013 17:35:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 510
Tablet: goclever tab r105bk

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od KMarket » pon 30. pro 2013 17:44:43

Ahoj, potrebovala bych poradit...
stahla sem si gta san andreas na tablet, normalne mi jde aplikace spustit, vidim menu, mapu, titulky, malou mapku vlevo nahore, analog na chuzi, penize, cas, moznost vyberu zbrani, chuze, obrazek kola, ale jediny co nevidim je postava a prostredi kde se nachazi, obrazovka je bud cerna nebo kostickovana :-/ jde mi i zvuk a podle maly mapky vidim, ze i pohyb funguje. Poradite mi prosim co mam delat?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7812
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Cleric » pon 30. pro 2013 17:47:30

A hru máš koupenou??


KMarket
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 30. pro 2013 17:35:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 510
Tablet: goclever tab r105bk

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od KMarket » pon 30. pro 2013 17:57:52

Ano, mam ji koupenou, zkousela sem i v nastaveni dat pozadavky na displej na minimum a porad nic

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7812
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Cleric » pon 30. pro 2013 18:12:34

V tom případě bych to viděl na mizernou optimalizaci pro tvé zařízení, s tímto se hra potýká již od uvedení.

Zkoušela jsi hru přeinstalovat? Já vím že to má hodně, ale za pokus by to mohlo stát.


KMarket
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 30. pro 2013 17:35:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 510
Tablet: goclever tab r105bk

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od KMarket » pon 30. pro 2013 18:15:46

Takze to mam odinstalovat a pak zas nainstalovat? Nebudu za to muset znovu platit? A kdyz to ani potom nebude fungovat, tak uz jine reseni neni?

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7812
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Cleric » pon 30. pro 2013 18:26:49

Platit za to znova nebudeš, toho se bát nemusíš a ano myslím komplet odinstalovat.

Pak už jedině napsat na support RS s žádostí o opravu chyby, jenže té se ani nemusíš nikdy dočkat. Za zkoušku to ale stojí.


KMarket
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 30. pro 2013 17:35:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia lumia 510
Tablet: goclever tab r105bk

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od KMarket » pon 30. pro 2013 18:27:42

Ok, dekuju za rady :-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7812
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 111
Typ mobilu / ROM: Apple iPhone 13 Pro 256GB
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Cleric » pon 30. pro 2013 18:29:33

Moc jsem nepomohl.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » pon 30. pro 2013 18:29:49

Nie nebudeš ju musieť znovu kupovať. Ak to nepomôže, jediná možnosť je asi počkať na ďalší update hry. RK3066 by so Sa minimálne na low detaily nemal mať žiadny problém.
Edit: Cleric to stihol skôr.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Kaštan
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 02. led 2014 17:09:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung i8190 Galaxy S III mini

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Kaštan » čtv 02. led 2014 17:15:54

Ahoj hraju to na Samsung i8190 Galaxy S III mini a je to super... ale zjistil jsem že když chci hrát koňské dostihy na ITB machine tak mi to nevyplácí výhru.... celkem mě to naštvalo protože sem si chtěl vydělat peníze...zkuste si taky vsadit jestli to dělá jenom mě nebo je to všeobecná chyba... díky :) Marek


FreeZeee
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:11:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: SlimKat 4.4.2 build5

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od FreeZeee » ned 05. led 2014 21:37:29

Nechápu jak to někomu může jet plynule na Max na S2, možná máme jinou představu o plynulosti...
Jinak, jak máte ukrást ten blok s texty od Madd Doga pro OG Loca, tak na PC jsem vždycky nožem podřezal ty bodyguardy - Stoupnout za ně, pravý myšítko takže se připravil na podřezání a levym dát podříznout, jde to i tady ?


hlavaczech
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. led 2014 18:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 2

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od hlavaczech » stř 08. led 2014 18:40:34

zkoušel někdo hrát tuhle hru s klávesnici mě nefunguje uplně správně

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » stř 08. led 2014 19:22:36

Funguje mi normálne.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


hlavaczech
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. led 2014 18:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 2

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od hlavaczech » stř 08. led 2014 20:31:26

jakou máš klavesnici a verzi tý hry

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » stř 08. led 2014 20:42:13

Klávesnica Génius a posledná verzia hry. Funguje tam ale len ovládanie pohybu a zmena zbraní. Možno by sa niekde dalo nastaviť kompletné ovládanie.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


hlavaczech
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. led 2014 18:39:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 2

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od hlavaczech » stř 08. led 2014 20:54:46

mam problem když držím klávesu w tak chodi jakoby po jednom kroku a nejde plynule to stejné u všeh ostatních kláves


Herobrine
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 14. led 2014 12:07:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy mini 2

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Herobrine » úte 14. led 2014 12:09:45

Myslíte že si to mám koupit na svůj Samsung galaxy mini 2? Nevíte někdo jak to přibližně poběží?Co jsem koukal tak to na Iphonu 3 GS běželo a já mám zařízení dvakrát tak výkonný takže?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22852
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 279
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od LivArt » úte 14. led 2014 13:27:10

Na takovej lowend bych to nekupoval.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » úte 14. led 2014 13:33:41

Určite to nemá význam kupovať.
Edit: stačí si pozrieť, ako na tom beží Vice City http://www.youtube.com/watch?v=Ca_EQjvvZRU
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


Herobrine
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 14. led 2014 12:07:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy mini 2

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Herobrine » úte 14. led 2014 15:02:22

Nahodou vice city jsem na tom dohral bez jedineho lagu..ale asi je pravda ze tuto grafiku by nedal

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 10721
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 294
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S22
Tablet: Xiaomi Pad 5
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Mirda86 » úte 14. led 2014 15:15:56

Jestli si spustil VC tak s nejvetsi pravdepodobnosti pujde i SA.Ale tezko ti to nekdo zaruci pokud to nema primo odzkouseny.

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od Adam-Androiďák » úte 14. led 2014 15:34:15

Na aké detaily, low? Každopádne GTA San Andreas je omnoho náročnejšie ako Vice City a ani optimalizácia nie je ideálna (sú s ním problémy aj Nexuse 4).
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


cliche
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: pát 13. led 2012 7:18:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP998

Re: GTA San Andreas

Příspěvek od cliche » sob 15. úno 2014 13:01:05

zdravím
som novým majiteľom zo pazp998, a nieako sa mi nedarí rozbehnúť gta sa.
prva a druha verziu inštalácie mi v pilke nacitabia novej hry zhodi hru.
tretia verzia dava ciernu obrqzovku
skusil sim stiahnuť nové dáta no ked som ich rozbalil v mobile tak mi hru zhodilo až keď som naskočíl na bicykel. no tak som to rozbalil cez pc no a znova mi to zhadzovalo pri polke

Odpovědět

Zpět na „Akční“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host