Pokec o hráchSimpsons Tapped out

Moderátor: Moderátoři Her

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
sarka.marmorovicova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 02. říj 2012 17:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Simpsons Tapped out

Příspěvek od sarka.marmorovicova » pon 11. bře 2013 11:25:51

Stáhla jsem si hru na simpson tapped out a na konci 12levlu mi hra píše,že se nelze připojit k servru,nevíte někdo jak tento problém vyřešit ?
HTC Desires X




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22364
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od LivArt » pon 11. bře 2013 12:09:19

A máš aktivní nějaký připojení k netu?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
sarka.marmorovicova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 02. říj 2012 17:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od sarka.marmorovicova » pon 11. bře 2013 12:19:45

zkoušela jsem to i přes wifi i přes 3g


randalfien
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: úte 06. zář 2011 19:32:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy SIII
Kontaktovat uživatele:

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od randalfien » pon 11. bře 2013 12:49:00

EA ma totalne poddimenzovany servery, je to vina na jejich straně, většinou to další den jde..


Autor tohoto vlákna
sarka.marmorovicova
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 02. říj 2012 17:48:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire S

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od sarka.marmorovicova » pon 11. bře 2013 12:54:20

už to právě tak dělá 4.den zkoušela jsem to odinstalovat i nainstalovat znovu a pořád stejný problém...


Uživatelský avatar

Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Stano » úte 12. bře 2013 9:13:14

Hrá to niekto?
Som na lvl 12 a niektoré budovy mi proste neponúkne tj quest

v lvl 12 by mali byť prístupné : willie's shack, cooling tower, reactor core, control building, barts tree hous, springfield library

čo treba spraviť aby sa odomkli tieto budovy?
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

ajne
Androiďák!
Příspěvky: 374
Registrován: pon 26. pro 2011 18:40:30
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei G700
Twitter: Nemám
Tablet: Na co?
Rom: EmotionUI1.6 - 4.2.1
Bydliště: Na zemi :-)

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od ajne » úte 12. bře 2013 10:32:41

Musíš plnit dílčí úkoly, než se dostaneš v jednotlivých aspektech (všimni si že u budov je potřeba nejen dostatečný level, ale další podmínka), postupně ti to povolí postavit, já jsem už v 16 a čekám až si ušetřím na Moe´s Tavern . Jinak k výpadkům, měl jsem problém, že hra mi padala při načítání. Myslel jsem, že je problém na straně serveru, ale když jsem podobný problém nezaznamenal u nikoho dalšího, prostě jsem aplikaci odinstaloval a nainstaloval. Zázračně začala okamžitě fungovat, včetně uložené hry.

Uživatelský avatar

Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Stano » úte 12. bře 2013 22:43:37

A donuts sa dá získať aj inak ako za €?

Všimol som si tá zopár postáv ktoré sa dajú kúpiť za 20 donuts a varj mi pridajú až 50% XP a $ z každej budovy - chápem to dobre?

Je to hrozné náročné na čas :cry:

@telefon S    
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

ajne
Androiďák!
Příspěvky: 374
Registrován: pon 26. pro 2011 18:40:30
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei G700
Twitter: Nemám
Tablet: Na co?
Rom: EmotionUI1.6 - 4.2.1
Bydliště: Na zemi :-)

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od ajne » stř 13. bře 2013 0:51:29

Když si klikneš na Homera, aby se ti zobrazila nabídka úkolů, kam ho můžeš poslat, tak pak klikej dál na jeho postavičku. Bude se chechtat a po desátém kliknutí ti dá 10 donutů. Jinak se ale získat nedají, jen postupem v úrovni, ale to je pořád pouze 1-2 donuty. Bohužel tohle EA totálně přepísklo, ceny "premium" obsahu jsou naprosto přemrštěné. Nejmenší balík koblih stojí skoro tři stovky Kč a nekoupíš si za něj téměř nic, stěží jeden premium domeček, a to ani nemůže být moc velký. Velký balík stojí věru skoro dva litry. Upřímně, to si můžou strčit do prdele. Takový peníze jim nedám. Mám rád Simpsonovi, ale tahle hra není žádné veledílo a takové peníze si nezaslouží. Měla to být hra pro fandy, ale vysmáli se jim do očí. Hraju to normálně, a jestli se to někdy stane neúnosné, tak mažu a končím. Nemám žádnou motivaci cpát do toho takové prachy (za které koupím nejméně 2-3 běžné plné Android hry), abych si koupil jeden domeček a pak čekal den než se postaví a šmytec opět na nule. EA jsou neskuteční nenažranci.

Uživatelský avatar

Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Stano » úte 19. bře 2013 19:22:24

pomoc, hra mi padá do zelenej obrazovky
po dokončení misie keď Homer pracuje v elektrárni mi hodí zelenú obrazovku a koniec
skúšal som odinštalovať a znovu nahodiť no nepomohlo

čo s tým :?:
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S


Kajushka69
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 19. bře 2013 23:12:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: +421908500398
Tablet: DPS Dream 9

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Kajushka69 » úte 19. bře 2013 23:15:59

cawte neviete mi poradit stiahla ssom si tapped out do tabletu ale ked sa mi spustila hra bola som v 11 leveli neviete ako to mam resetovat???

Uživatelský avatar

ajne
Androiďák!
Příspěvky: 374
Registrován: pon 26. pro 2011 18:40:30
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei G700
Twitter: Nemám
Tablet: Na co?
Rom: EmotionUI1.6 - 4.2.1
Bydliště: Na zemi :-)

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od ajne » stř 20. bře 2013 10:36:17

Kajushka69: Resetovat to asi nejde, pozice by se měla (zřejmě) ukládat na server podle zařízení. Ale je to zajímavé, neměl někdo ten tablet v ruce před tebou a nezkoušel to?

Stano: Mne to taky jedno padalo (teda na jiném místě), a po reinstalaci hry to šlo normálně. Když to u tebe nepomohlo, napadá mne ještě jedna věc - přepnout telefon do angličtiny. Už tu byl problém s jiným jazykem a taky je zajímavé, že hra si pro telefon v angličtině většinou hned stáhne nějaké aktualizace, kdežto s nastavenou češtinou ne. No zkus to, nic za to nedáš a buď to půjde nebo ne. Ono jsi totiž nejspíš v bodě, kdy se po dokončení úkolů spustí video s Homerem...tam se ti to zřejmě sekne.


SmallFood95
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 17. pro 2012 22:58:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G600

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od SmallFood95 » sob 23. bře 2013 23:25:00

Zdravím lidi na FB jsem udělal stránku The Simpsons: Tapped Out CZ/SK a dávám tam všechny novinky,obrázky tipy a triky a když bude nějaký problém tak se pokusím i poradit ;) kdyžtak se na ní koukněte https://www.facebook.com/pages/The-Simp ... 14?fref=ts
jinak Stano zkontroluj si jestly máš v telefonu nainstalovaný Flash Player mně to taky dělalo a po aktualizaci FP mi to začalo jít :D

Uživatelský avatar

ajne
Androiďák!
Příspěvky: 374
Registrován: pon 26. pro 2011 18:40:30
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei G700
Twitter: Nemám
Tablet: Na co?
Rom: EmotionUI1.6 - 4.2.1
Bydliště: Na zemi :-)

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od ajne » čtv 11. dub 2013 18:01:36

Velká aktualizce ;) Nyní jsou i Android Simpsons na Originu :D


Karlos91
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: čtv 04. lis 2010 17:14:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Broumy

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Karlos91 » pát 12. dub 2013 9:04:05

Konečně přišla aktualizace na kterou všichni dlouho čekali. Jde vypnout konečně upozornění a přihlásit se přes origin a přidávat kamarády a navštěvovat jejich města. Mohly by jste tady každej napsat svůj login aby jsme se mohly přidat navzájem do přítel a tim pak vydělat dost peněz za návštěvy, kdyby měl někdo zájem tak můj login je Karlos91

Uživatelský avatar

pajaentr
Stálý androiďák
Příspěvky: 147
Registrován: sob 16. dub 2011 9:57:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Rom: Stock

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od pajaentr » ned 14. dub 2013 9:39:42

Pajaentr
Pivo ani mateřským mlékem nenahradíš!!!

Uživatelský avatar

Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Stano » ned 14. dub 2013 17:22:20

dr_stano ;-)

@telefon S    
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S


Jurajs_89
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pát 07. led 2011 20:58:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 2 + Samsung Galaxy S III mini
Rom: 4.1.2 STOCK
Bydliště: ČR

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Jurajs_89 » pát 10. kvě 2013 11:31:10

Jurajs_89cz :)

Uživatelský avatar

cech.mat@gmail.com
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: stř 08. kvě 2013 12:53:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8+

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od cech.mat@gmail.com » pon 03. čer 2013 17:53:38

cechmat
Obrázek


Rhadamanthys
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 13. čer 2013 11:19:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire X

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Rhadamanthys » čtv 13. čer 2013 11:25:44

Ahoj. Stahla jsem si update a vse se mi resetovalo a ani to, ze jsem byla od zacatku zaregistrovana na originu tomu nepomohlo. Nechce se mi zacinat od zacatku. Vite nekdo co s tim? Asi mam smulu co?


jany006
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 31. bře 2011 14:54:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Incredible S

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od jany006 » čtv 13. čer 2013 11:44:36

jany006

Uživatelský avatar

Skaldinho
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: pát 29. říj 2010 14:17:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4x - MIUI 9
Tablet: Vodafone Tab 10 - stock
Bydliště: Brno

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Skaldinho » čtv 13. čer 2013 11:59:12

Rhadamanthys píše:Ahoj. Stahla jsem si update a vse se mi resetovalo a ani to, ze jsem byla od zacatku zaregistrovana na originu tomu nepomohlo. Nechce se mi zacinat od zacatku. Vite nekdo co s tim? Asi mam smulu co?
To se stává dost lidem a bohužel žádná oprava od EA není... ale našel jsem jednu možnost, která to město některým vrátila.

1- Nainstalovat v PC Bluestacks (http://www.svetandroida.cz/bluestacks-a ... -pc-201207)
2- Přes něj do PC nainstalovat Simpons: Tapped Out
3- Přihlásit se přes Origin
4- Mělo by se objevit něco o tom, že předchozí zařízení neuložilo tvůj Springfield
5- Když dáš hrát dostaneš ještě hlášku, že některé poslední věci co jsi udělala mohou být ztraceny
6- No a Springfield je zpátky, pak už jen se zase přihlásit i na telefonu :)


cernomor
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 04. led 2014 21:58:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 610

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od cernomor » sob 04. led 2014 22:07:38

Přidejte si me jsem cernomor


gavoj1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 19. led 2014 21:14:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: tablet EAGET

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od gavoj1 » ned 19. led 2014 21:22:30

Ahoj, mám problem. Nejdou mi simpsonovi spustit, píše mi to: cannot write to external sd card. Check your device is not in mass storage mode. Pritom sd kartu mam v pohode, mista je tam dost. Do teď šly spustit v poradku. Neví někdo co s tim? Díky za odpoveď :)

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7630
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 107
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia 1
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Cleric » ned 19. led 2014 21:33:20

Přesunuto do Pokecu o hrách


a.v.i.n.k.a
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 18. pro 2014 1:39:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od a.v.i.n.k.a » čtv 18. pro 2014 1:41:40

Ahoj, prosím poraďte mi co mám udělat, aby mi šla postavit knihovna a kostel :-(


e.lia.s
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 01. říj 2013 13:42:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od e.lia.s » pát 13. úno 2015 12:19:29

Ahoj, musim se zeptat. Byla jsem ve 14 levelu. Ted jsem zapla hru a je tam misto te me, cizi maly mestecko o ctytech domeccich a 6 level. Proc tam nemam to svoje? A uvidim ho jeste nekdy :-D ? Nebo je to nejaka soucast hry?? Dekuju moc za odpoved. Nerada bych prisla o mesto ktere si buduji...


Macik 123
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 16. zář 2016 6:48:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony

Re: Simpsons Tapped out

Příspěvek od Macik 123 » pát 16. zář 2016 6:58:16

Ahoj, jsem v 18 levelu této hry a začalo mi hořet město...nikde jsem nenašla jak požáru zabranit. Poraďte co s tím prosím
Přílohy
Screenshot_2016-09-16-07-24-40.png
Screenshot_2016-09-16-07-24-40.png (1.09 MiB) Zobrazeno 2754 x

Odpovědět

Zpět na „Pokec o hrách“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host