Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuzePrestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Moderátor: IQLogic

Odpovědět

msz16ion
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. pro 2012 21:58:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Multiphone 4300 DUO
Twitter: @msz16ion

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od msz16ion » čtv 27. pro 2012 23:23:42

Poraďte prosím. Z audioteka.cz si přes jejich aplikaci stahuji knížky, ale stahuje se mi to na tu vnitřní 2GB SD kartu. Nechci si ji zaplácávat a rád bych taková data měl na své microSD 32 GB kartě. Netušíte, jak to udělat?

Či jak obecně telefonu "říct", aby ukládal data na microSD a ne tu vnitřní SD?

Díky.




Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » čtv 27. pro 2012 23:25:54

Neda se primo v dane aplikaci nastavit kam ma ukladat?
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 28. pro 2012 0:09:38

stáhni si nějakej downloader, tam by se to snad mělo zeptat
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3

Příspěvek od Adam-Androiďák » pát 28. pro 2012 11:02:14

Od včera mám toto Prestigio A musím povedať že som veľmi spokojný.,, Kúpil som ho cez eshop o2 za 160€.Z eshopom asi len na začínajú pretože mi nedali vedieť že ho majú na predajni. Tak som tam išiel A samozrejme ho už mali. V balení som dokonca mal aj púzdro. A teraz k Prestigiu:
PLUSY
veľký a veľmi kvalitný displej- je vidno že to je IPS
vzhľad- dovolím si tvrdiť že vyzerá oveľa lepšie ako na fotkách
Veľmi nízka cena-zhľadom na výbavu
odladenosť systému- až sa mi nechcelo veriť že je to jedno jadro systém beží minimálne tak rýchlo ako na väčšine dvojjadrách- systém mám verziu 1.0.0.8 a aktualizáciu neponúka
výkon chipsetu- veľa hier som neskúšal ale vidím že na tom nie je vôbec zle- Asphalt 6, Ice Age Vilage ide bez sekania, vyskúšam ešte Gta Vice City
MÍNUSY
GPS- bez internetu V paneláku polohu nenašlo so zapnutom fixáciu už áno EDIT-tak neviem v čom bola prvý krát chyba ale na druhý pokus signál chytil asi po 40 sekundách
To všetko inak som extra spokojný aj ten zvuk pri hovore je v poriadku-nevidel som rozdiel medzi mojim starým LG GS 290.Takže kúpu rozhodne odporúčam hlavne ak ho zoženiete za podobnú cenu ako ja. Inak odporúčam SwiftKey 3 píše sa na nej veľmi dobre:-). Ak by vás niečo zaujímalo napíšte do diskusie rád vám pomôžeme ak budem vedieť.


Odoslané z PAP4300 DUO    
Naposledy upravil(a) Adam-Androiďák dne úte 01. led 2013 16:26:41, celkem upraveno 1 x.
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


talos
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 30. lis 2012 19:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3

Příspěvek od talos » pát 28. pro 2012 15:55:03

Pistolník píše:Když stáhneš horní lištu, měl by tam být znak USB. Na ten klikni.
Ten znak tam nieje :(


Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pát 28. pro 2012 15:57:33

pokud pripojis USB kabel k telefonu a k pocitaci tak se v telefonu ukaze znak USB a objevi se okno na telefonu jestli chces pripojit.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3

Příspěvek od milda2000 » pát 28. pro 2012 16:06:33

talos píše:
Pistolník píše:Když stáhneš horní lištu, měl by tam být znak USB. Na ten klikni.
Ten znak tam nieje :(
1. po pripojeni usb kabelu telefon nabiji?
2. po pripojeni PC vyda zvukoove navesti o pripojeni zarizeni?
3. zkusil jsi jiny kabel/PC?

Milda


ss.mir
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 20. lis 2012 12:22:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Multiphone 4300
Tablet: Prestigio TAB 7.0 ultra

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od ss.mir » pát 28. pro 2012 19:01:28

milda2000 píše:
talos píše: Ten znak tam nieje :(
1. po pripojeni usb kabelu telefon nabiji?
2. po pripojeni PC vyda zvukoove navesti o pripojeni zarizeni?
3. zkusil jsi jiny kabel/PC?

Milda
problém bych viděl na druhém konci kabelu. Co máš za operační systém? Zkus jiné USB...případně telefon před připojením restartni

simir


Aircombat
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: pát 28. pro 2012 14:13:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300
Mobil 2 / ROM: Samsumg Note3
Tablet: Prestigio 5080C PRO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Aircombat » pát 28. pro 2012 23:18:50

Při nepovedeném pokusu o root se telefon zpomalili a začal se sekat. Pomomohl hardreset, ale zmizely apliace třetích stran. V system/apk taky nejsou. Dá se někde stáhnout instalační balíček vč. map do navigace?


talos
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pát 30. lis 2012 19:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od talos » sob 29. pro 2012 16:24:51

1. po pripojeni usb kabelu telefon nabiji?
2. po pripojeni PC vyda zvukoove navesti o pripojeni zarizeni?
3. zkusil jsi jiny kabel/PC?

Milda[/quote]

problém bych viděl na druhém konci kabelu. Co máš za operační systém? Zkus jiné USB...případně telefon před připojením restartni

simir[/quote]
Ako ono to fungovalo,asi pred tyzdnom som si tak natiahol mp3 do fonu,len teraz to uz nejde.
Uz som skusal skoro vsetko: restartoval som PC,restartoval mobil,stiahol a nainstaloval som aj usb drivery z domovskej stranky prestigia,skusal som aj iny PC a usb vstupy a stale to iste
Ked pripojim fon k Pc tak my zacne len nabijat baterku a PC tiez nereaguje,akokeby sa vobec nic nedialo
Pomohol bi downgrade z 1.09 verzie na 1.08? alebo mate nejake ine navrhy?
vdaka

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » sob 29. pro 2012 16:53:35

Downgrade muzes zkusit, pokud se ti telefon prihlasi jako seriovy flash port. Pokud to nepujde, videl bych to na servis.

Milda


msz16ion
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. pro 2012 21:58:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio Multiphone 4300 DUO
Twitter: @msz16ion

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od msz16ion » sob 29. pro 2012 21:04:21

Netušíte, zda existuje nějaká aplikace, která by automaticky přepínala z Wifi (když odejdu z jeho dosahu) na přenášení dat od operátora a zase naopak vypla přenášení dat od operátora a zapla wi-fi, když budu zase u něho? Našel jsem jen toto https://play.google.com/store/apps/deta ... ifitoggler na automatické vypínání a zapínání wi-fi, ale chybí mi ještě ta druhá část.

Uživatelský avatar

maxxim
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 15. pro 2012 21:57:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A6000 -
Mobil 2 / ROM: Prestigio PAP 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od maxxim » ned 30. pro 2012 11:27:39

Zkoušel už někdo jinou aplikaci pro foťák? Původní SW nestojí za nic.
Momentálně zkouším CameraZOOM FX a ProCapture. Zatím se mi jeví CameraZOOM jako o malinko lepší.


Po vyzkoušení jsem se rozhodl pro CameraZOOM. Barvy mi přišly nejvyváženější.
Naposledy upravil(a) maxxim dne úte 01. led 2013 23:28:53, celkem upraveno 1 x.


blederik
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 30. pro 2012 13:31:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N5230

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od blederik » ned 30. pro 2012 13:33:46

Prosím ako je to stou synchronizaciou kontaktov cez nejaky program s outlookom? to je jedine čo som nenašiel a považujem to za nevyhnutne...Dakujem

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » ned 30. pro 2012 21:38:26

Ofiko/neofiko drobny update, netestovano takze opatrne na vlastni riziko pak dejte vedet co je tam za zmenu. :-)

Oboje update z verze 1.0.9 takze na starsi neaplikovat!!!

v1.0.9 -> v1.0.10
deleted

v1.0.9 -> v1.0.11
deleted
Naposledy upravil(a) negrbob dne pon 07. led 2013 15:21:12, celkem upraveno 1 x.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


milsyr
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: pát 26. říj 2012 20:13:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milsyr » ned 30. pro 2012 22:45:42

milda2000 píše:navod na root.

Predem upozornuji, ze vse delate na vlastní riziko.

1) stahnout ovladace telefonu (odkaz několik prispevku zpet)
2) Stahnout skript na root http://uploaded.net/file/xdevcthz link na autora http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1886460
3) telefon - nastaveni - zabezpeceni - nezname zdroje zapnout
4) telefon - nastaveni - moznosti vyvojare - ladeni usb zapnout
5) rozbalit soubor se skriptem vcetne adresare se soubory
6) pripojit telefon k PC a nainstalovat ovladace
7) pokud se zdari bod 6) spustit davku RunMe.bat
8) po otevreni okna vybrat volbu 1. normal
9) po zobrazeni hlasky na pc "click RESTORE" na telefonu potvrdit "obnovit moje data"
10) po 2 restartech telefonu, které probehnou automaticky by mel telefon normalne naběhnout a v telefonu by mela byt nainstalovana aplikace SuperSU.

Pokud prubeh skriptu neprobiha dle popisu, je nekde něco spatne. Osobne doporucuji root do cisteho telefonu.


Milda
Ahoj, udělal jsem ROOT dle návodu. Po spuštění ikony SuperSU mám v aplikacích Total Commander. Po spoštění TC mi to ještě navíc zahlásilo, že mám práva root... Ovšem nedaří se mi přejmenovat soubor /system/media/bootaudio.mp3. Mildo, nevíš co pro to ještě udělat? Dík
EDIT: Tak místo přejmenovat jsem dal odstranit a teprve se mě TC zeptal na reload svazku pro zápis. Tak tedy vyřešeno :)


jiran74
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 19. pro 2012 19:53:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od jiran74 » pon 31. pro 2012 9:16:04

svideo1 píše:
jiran74 píše:Zdarec pánové,koupil jsem si tento model 4300 duo,2-3 dny vpoho,pak se mi kouslo připojení na net přes mobilní data,vím,že se to tu už řešilo,psal jsem i do Prestigia,nicméně,nevím s tím rady-mám aktualizovaný sofware na verzi 09,problém stále přetrvá-na té ikoně v notifikační liště při aktivování dat.připojení se objeví jaboby znak modré simkarty ,předtím to tam nebyl ,když net fungoval.
Nemáte náhodou nějaký tip ,nebo radu? díky.Jirka
Uz som o to pisal vid. hore. Treba nastavit APN manualne a OK. Ak su dve simky tak kazdu zvlast. Potom ziaden problem.

DOPLNIE: Na SIM od O2, nie je mozne na stranke najst telefon Prestigio 4300 tak si treba najst ako sa navoluje android manualne, dokonca je tam aj video navod... Telecom to ma jasne nadefinovane na svojom webe staci vyplnit pozadovany pristupovy bod... ;)
Zkoušel jsem všechno možné,nic nepomohlo,budu muset telefon reklamovat

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » pon 31. pro 2012 9:30:11

milsyr píše:
milda2000 píše:navod na root.

Predem upozornuji, ze vse delate na vlastní riziko.

1) stahnout ovladace telefonu (odkaz několik prispevku zpet)
2) Stahnout skript na root http://uploaded.net/file/xdevcthz link na autora http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1886460
3) telefon - nastaveni - zabezpeceni - nezname zdroje zapnout
4) telefon - nastaveni - moznosti vyvojare - ladeni usb zapnout
5) rozbalit soubor se skriptem vcetne adresare se soubory
6) pripojit telefon k PC a nainstalovat ovladace
7) pokud se zdari bod 6) spustit davku RunMe.bat
8) po otevreni okna vybrat volbu 1. normal
9) po zobrazeni hlasky na pc "click RESTORE" na telefonu potvrdit "obnovit moje data"
10) po 2 restartech telefonu, které probehnou automaticky by mel telefon normalne naběhnout a v telefonu by mela byt nainstalovana aplikace SuperSU.

Pokud prubeh skriptu neprobiha dle popisu, je nekde něco spatne. Osobne doporucuji root do cisteho telefonu.


Milda
Ahoj, udělal jsem ROOT dle návodu. Po spuštění ikony SuperSU mám v aplikacích Total Commander. Po spoštění TC mi to ještě navíc zahlásilo, že mám práva root... Ovšem nedaří se mi přejmenovat soubor /system/media/bootaudio.mp3. Mildo, nevíš co pro to ještě udělat? Dík
EDIT: Tak místo přejmenovat jsem dal odstranit a teprve se mě TC zeptal na reload svazku pro zápis. Tak tedy vyřešeno :)
Rozklikni si na spodnim radku pravou ikonu se zelenyma sipickama, objevi se ti dalsi moznosti a jedna s nich je remount.

Milda


vmonkey
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 31. pro 2012 12:53:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od vmonkey » pon 31. pro 2012 12:55:19

Ahoj,
mám fw 1.08, telefon mi 1.09 přes OTA nenabídne. A pokud postupuju manuálně, vždycky dostanu hlášku "signature verification failed". Dá se tomu nějak vyhnout bez nutnosti flashovat znovu 1.08?

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » pon 31. pro 2012 13:00:12

Mam obavu ze ne.

Milda


krovak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 23. lis 2012 18:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: pap4300 duo

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od krovak » pon 31. pro 2012 13:57:53

negrbob píše:Ofiko/neofiko drobny update, netestovano takze opatrne na vlastni riziko pak dejte vedet co je tam za zmenu. :-)

Oboje update z verze 1.0.9 takze na starsi neaplikovat!!!

v1.0.9 -> v1.0.10
ftp://yf2.value4it.com/Firmware/LONGCHE ... 1.0.10.zip

v1.0.9 -> v1.0.11
ftp://yf2.value4it.com/Firmware/LONGCHE ... 1.0.11.zip
Zdravíčko páni, už to niekto skúšal? Alebo to mám byť kanárek ja?

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » pon 31. pro 2012 14:03:59

Zkousel, ale nepodarilo se mi to nainstalovat, dal jsem varit koleno a zkusim do cisteho telefonu.

Milda

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pon 31. pro 2012 14:27:21

A co zkusit cistou v11?

deleted
Naposledy upravil(a) negrbob dne pon 07. led 2013 15:20:01, celkem upraveno 1 x.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

milda2000
Stálý androiďák
Příspěvky: 240
Registrován: stř 14. lis 2012 0:19:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PSP5454DUO
Twitter: milda2000
Tablet: Prestigio GV7777
Rom: 1.0.14
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od milda2000 » pon 31. pro 2012 14:38:06

Bohuzel je to jen universalni update.... :(

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pon 31. pro 2012 14:42:33

Aha :-( jinak JB bude pravdepodobne az v unoru mozna dokonce az v breznu.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


vmonkey
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 31. pro 2012 12:53:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PAP4300

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od vmonkey » pon 31. pro 2012 14:47:43

negrbob píše:Aha :-( jinak JB bude pravdepodobne az v unoru mozna dokonce az v breznu.
Můžu se prosím zeptat na zdroj této informace? Hledal jsem na netu a kromě jediné zmínky v nějaké recenzi, ovšem bez konkrétního data, jsem nic nenašel...

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od negrbob » pon 31. pro 2012 15:07:45

Ja uz se na to ptal pred vanoci Prestigia jak to bude se 4.1 a tohle byla v podstate informace k modelum 4500 a 5000 a nastupci 4300. Stim ze model 4300 by se ho mel take dockat.
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


krovak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 23. lis 2012 18:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: pap4300 duo

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od krovak » pon 31. pro 2012 16:24:37

tak som v1.0.11 nainštaloval. Zatiaľ funguje, čo ma celkom teší, akurát ten BT stále nič

Uživatelský avatar

Adam-Androiďák
Robot
Příspěvky: 987
Registrován: čtv 12. dub 2012 13:19:07
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 4
Mobil 2 / ROM: Prestigio Multiphone 5508 Duo
Bydliště: Slovensko

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od Adam-Androiďák » úte 01. led 2013 16:36:29

Chcel by som sa spýtať na ten usb host-naozaj nejde? Chcel som kupiť tuto redukciu http://www.lacne-nakupy.sk/predaj-reduk ... ale-120720 ale vidím tu že niektorý to skúšali a nešlo to. Takže je niaká šanca aby fungoval ethernet- redukciu mám na tablete Goclever Tab A73 mi ide avšak tam je v nastavení položka ethernet ktorý treba povoliť tu to však nieje takže neviem či by to išlo skúšali ste to niekto?
Dvakrát meraj raz rež. Na poďakovanie môžete použiť tlačidlo dole. :palec:


svideo1
Stálý androiďák
Příspěvky: 75
Registrován: čtv 01. lis 2012 7:29:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZenFone 5 A501CG
Tablet: PMP7280C3G DUO 8"IPS, ASUS T100TADK005H
Rom: 1.0.13

Re: Prestigio MultiPhone 4300 DUO - 4,3", IPS 800x480

Příspěvek od svideo1 » úte 01. led 2013 19:00:54

Adam-Androiďák píše:Chcel by som sa spýtať na ten usb host-naozaj nejde? Chcel som kupiť tuto redukciu http://www.lacne-nakupy.sk/predaj-reduk ... ale-120720 ale vidím tu že niektorý to skúšali a nešlo to. Takže je niaká šanca aby fungoval ethernet- redukciu mám na tablete Goclever Tab A73 mi ide avšak tam je v nastavení položka ethernet ktorý treba povoliť tu to však nieje takže neviem či by to išlo skúšali ste to niekto?
Skušal som no zial nefunguje to, redukcia je OTG no telefon nepripoji USB...Tablet v pohode.

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4300 DUO - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host